View Poll Results: Ovako sam glasao/glasala:

Voters
219. You may not vote on this poll
  • VUJANOVIĆ

37 16.89%
  • LEKIĆ

156 71.23%
  • biće nevažeći listić

26 11.87%
Page 12 of 43 FirstFirst ... 2891011121314151622 ... LastLast
Results 276 to 300 of 1070

Thread: ovako sam glasao/glasala

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    sto se tice Medojevica on se svudje pojavljuje kao margarin je, svudje se mjesa samo da bude na platni spisak skupstine. Pajovica nije bilo, on je samo rekao da ce da podrzi Lekica ali ga nije bilo oko njega ni u DF.
    ajde i kazi dje su druge manjine uzvikivali ime druge drzave i klicale istoj. i to da vlast progoni nekoga ko se izjasnjava kao srbin je velika LAZ. moram ti to grubo reci ali je tako. imam ja prijatelja srba vise nego crnogoraca i neki drze firme, kafice cak imam i popove SPC nedju njima i svi lagodno zive. valjda da ih vlast proganja , posebno ova vlast ne bi tako zivjeli.
    ja opet ne vidim logiku da na predsjednicke izbore u Crnoj Gori se uzvikuje Srbija. kakve veze SRbija ima sa nasim izborima?
    Ti si posta gori od Maje. Udavi više. Nagrdi mi ovu finu temu.

Jesi li izlazio da glasaš?

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ma oni su fini extremisti.. Evo sad im smeta i tekst o lazima opozicije i g. Lekica.. G. MimiR se ubi od muke kad vidi istinu... Odmah extremise.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

[QUOTE=vladimirpg;3264017]

Jeste smucilo mi se da iko u drzavi Crnoj Gori ista ospirava i jezik i simbole, ali isto tako treba bit posten i reagovat na isti nacin kad Mandic trazi izmjenu simbola i kad to trazi Mustafic! Ja samo kazem da mi se ne svidja to da kad si u koaliciju sa jednom strankom da se tvrdi da su oni patriote a opozicija neprijatelji! Sto sjutra da Nova udje umjesto Sdp u koaliciju sa Dps-om? Ne zelim da me ljudi odje pogresno shvate ali mi moramo prihvatit da i 45 % ljudi koji su rekli NE nisu svi neprijatelji, dok god njih ne integrisemo u cjelinu nema srece. Politika treba da se svede na ponudu gradjanima da zive bolje da imaju posao i da od tog posla mogu normalno da zive. Bez ekstremizma bilo koje vrste.
    zasto bi trebalo i Mandicu i Mustavicu izlaziti u susret. trebamo li dati prazan list papira pa da svi kojima se ne svidja grb ili himna upisu , dopisu ili sastave nesto novo a mi to usvojiti jer ko pita sta crnogorce u njihovoj drzavi.
    evo onaj igrac Ljajic, nece da pjeva himnu jer ga vridja nesto. nesto ne vidim da su krenuli da je mjenjaju i brisu rijeci koje vridjeju muslimane.
    ja iskreno ne vidim sta srbe vrijedja u himni i grbu da bi to toliko pljuvali i mrzjeli.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Majo, lepetance, kako ste glasali juče? Ako niste, što ste navalili sa pričom. Dobro je, nije Lekić pobijedio, opuštite se. Nije valjda da sumnjate da se može drugačije razviti situacija sa brojem glasova?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sto se tice Medojevica on se svudje pojavljuje kao margarin je, svudje se mjesa samo da bude na platni spisak skupstine. Pajovica nije bilo, on je samo rekao da ce da podrzi Lekica ali ga nije bilo oko njega ni u DF.
    ajde i kazi dje su druge manjine uzvikivali ime druge drzave i klicale istoj. i to da vlast progoni nekoga ko se izjasnjava kao srbin je velika LAZ. moram ti to grubo reci ali je tako. imam ja prijatelja srba vise nego crnogoraca i neki drze firme, kafice cak imam i popove SPC nedju njima i svi lagodno zive. valjda da ih vlast proganja , posebno ova vlast ne bi tako zivjeli.
    ja opet ne vidim logiku da na predsjednicke izbore u Crnoj Gori se uzvikuje Srbija. kakve veze SRbija ima sa nasim izborima?
    Da je Pajovic stojao iza ili pored Lekica to bi promijenilo stavove ljudi?

Ako Tuzi, Ulcinj, Plav nijesu klasican primjer isticanja simbola manjinskih naroda onda stvarno ne znam sta je. Vjerovatno ih ima jos, a zalaganje njihovih predstavnika u parlamentu i van njega je suvisno pominjati.

Sto se ove 'lazi' tice, hoces li da kazes da ja mogu da odem svud po CG recem Srbin sam, ako treba na neku utakmicu odem sa srpskom majicom i sveukupno potpuno slobodno pricam o tome ne strahujuci za zaposlenje, obrazovanje i opste bivstovanje u ovom drustvu onda nemam rijeci, mogu samo da se izvinem sto sam lagao.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

U saopštenju dostavljenom Portalu Analitika, a koje potpisuje predsjednica Udruženja, Jasenka Perović, kaže se da je list, uoči same predizborne šutnje, u petak, 5. aprila 2013. godine, „zloupotrebljavajući nesreću naših najdražih u politikantske svrhe, na naslovnoj strani objavio tekst sa nadnaslovom 'Miodrag Lekić kao ministar inostranih poslova još 1994. upozoravaoĐukanovića:', i naslovom 'Izručivanje Muslimana u svemu problematično' punog falsifikata i aluzija koje nemaju veze sa stvarnošću.“
    Perović ističe da Udruženje nije reagovalo ranije, već tek danas, jer nijesu željeli da na bilo koji način remete izbornu šutnju u Crnoj Gori, i tako bilo čime doprinesu favorizovanju nekog od predsjedničkih kandidata.
    sada nakon 21. godine, dan uoči izborne šutnje, vlasnici „Vijesti“ otkrivaju novog heroja deportacija - Miodraga Lekića, tvrdeći da je o tom zločinu prvi upozorioMila Đukanovića još 11. aprila 1994. godine. Ovakva montaža neka služi na čast i vlasnicima 'Vijesti' i 'heroja Lekića', koji im je ustupio dokument“, navodi se u saopštenju.
    Eto cime se sluze... Tja.

Hvala lepo

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    86 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    Ako si ti da' glas Filipu onda cu ja sad go da proshetam kroz Hercegovachku !
    dao sam zivota mi moga steta sto ovaj poll nije java...ja sam bio drugi koji je kliknuo na Filip-a

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by hop View Post
    Ti si posta gori od Maje. Udavi više. Nagrdi mi ovu finu temu.

Jesi li izlazio da glasaš?
    joj izvini nisa znao da je tvoja, evo sad cu otvoriti jednu slicnu da ti ne nagrdim temu. zamolio bi Harija da ti je sredi, usisa i polije cvijece. bas je slatka tema i prosto mi zao sto sam je ovoliko nagrdio pitanjima na koji VI nemate odgovore.
    cak sumnjam da je Maja Vas kadar posto sa pitao glasace Lekica sta znaci ono Srbija na CG izbore a ona odgovorila.
    mozda kada bi dobili neko odgovore na postavljana pitanja anje bi pisao.
    P.S. Majo molim te drugi put kad dodjes na ovu temu donesi neko cvijece, tako je lijepa ali bila bi ljepsa kad bi se osjetio zenski dodir ovdje.

Thanks Thanks Given 
    8,778
    Thanks Thanks Received 
    3,899
    Thanked in
    2,331 Posts

Quote Originally Posted by cardozo View Post
    dao sam zivota mi moga steta sto ovaj poll nije java...ja sam bio drugi koji je kliknuo na Filip-a

Hm,vjerujem ti,ali sad se pitam ima li istine u onoj prodaji lichnih karata ...
    ...

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

[QUOTE=vladimirpg;3264017]

Jeste smucilo mi se da iko u drzavi Crnoj Gori ista ospirava i jezik i simbole, ali isto tako treba bit posten i reagovat na isti nacin kad Mandic trazi izmjenu simbola i kad to trazi Mustafic! Ja samo kazem da mi se ne svidja to da kad si u koaliciju sa jednom strankom da se tvrdi da su oni patriote a opozicija neprijatelji! Sto sjutra da Nova udje umjesto Sdp u koaliciju sa Dps-om? Ne zelim da me ljudi odje pogresno shvate ali mi moramo prihvatit da i 45 % ljudi koji su rekli NE nisu svi neprijatelji, dok god njih ne integrisemo u cjelinu nema srece. Politika treba da se svede na ponudu gradjanima da zive bolje da imaju posao i da od tog posla mogu normalno da zive. Bez ekstremizma bilo koje vrste.
    Stvari se ne mogu posmatrati iz tačke koja tebi odgovara. Svakako da je danas primijetan i crnogorski šovinizam i mržnja ka onima koji se deklarrišu kao Srbi. Ali uticaja na to je imala i činjenica da su netrpeljivost prema drugima, i to gradacijski neuporedivo žešće, demonstrirali upravo Srbi devedesetih kada su bili ubjedljiva većina. Ja se bar trudim da stvari posmatram objektivno, neopterećen nacionalnim podjelama i svim negativnostima koje one nose. U dobrom dijelu Srba ta se netrpeljivost i dan danas osjeća i manifestuje kao žeđ za stanjem iz devedesetih (tvoja pravoslavna većina o kojoj govoriš) , bez ikakvih primisli o kajanju i uviđanju svojih grešaka i necivilizacijskih postupanja. Zašto ne usmjeriš svoja reagovanja u tom smjeru, ili ćeš možda reći da se među Srbima danas, za razliku od devedesetih, širi ljubav prema drugačijima? Uz to, nalazite hranu za sopstvenu mržnju u manipulisanju netrpeljivošću od strane vlasti koji sami generišu te antagonizme na kojima opstaju. Suština je da emancipacija i otklon od takve prakse treba da krene upravo iz tog korpusa, a ja ne vidim da se ima želja za tim. Samo se čeka prilika da se krive šiptari, Turci, dukljani i da se mržnja hrani. Tek nakon toga bi se mogli baviti negativnim pojavama koje su ništa drugo do očekivane reakcije uz mnogo vještačkih primjesa. Misliš da nisu mnogi očevi od ovih koji danas barjače crnogorstvom svojevremeno jurišali na Dubrovnik u odbranu srpstva. Tvoje reagovanje se svodi samo na žal za takvim vremenima pravoslavne sloge, nažalost.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

S A O P Š T E NJ E
    Državna izborna komisija će održati PRESS konferenciju u 18:30 sati na kojoj će saopštiti PRIVREMENE REZULTATE IZBORA ZA PREDSJEDNIKA CRNE GORE održanih 7. aprila 2013. godine u PLAVOJ SALI Skupštine Crne Gore.
    DRŽAVNA IZBORNA KOMISIJA
    Farsa.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by shonzi View Post
    Da je Pajovic stojao iza ili pored Lekica to bi promijenilo stavove ljudi?

Ako Tuzi, Ulcinj, Plav nijesu klasican primjer isticanja simbola manjinskih naroda onda stvarno ne znam sta je. Vjerovatno ih ima jos, a zalaganje njihovih predstavnika u parlamentu i van njega je suvisno pominjati.

Sto se ove 'lazi' tice, hoces li da kazes da ja mogu da odem svud po CG recem Srbin sam, ako treba na neku utakmicu odem sa srpskom majicom i sveukupno potpuno slobodno pricam o tome ne strahujuci za zaposlenje, obrazovanje i opste bivstovanje u ovom drustvu onda nemam rijeci, mogu samo da se izvinem sto sam lagao.
    ne zna odakle si ali dodji prosetaj malo po primorju pa ces vidjeti ljude sa majcama Srbije na utakmici Grblja prosetaj pa ces vidjeti zastave i transparente za ostale stadione nisam sigruan.
    a gledas li ako si iz PG kako ljudi setaju lagano sa navijackim majcama Srbije pa ne vidjeh nesto da ih maltretiraju po ulicama .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

joj izvini nisa znao da je tvoja, evo sad cu otvoriti jednu slicnu da ti ne nagrdim temu. zamolio bi Harija da ti je sredi, usisa i polije cvijece. bas je slatka tema i prosto mi zao sto sam je ovoliko nagrdio pitanjima na koji VI nemate odgovore.
    cak sumnjam da je Maja Vas kadar posto sa pitao glasace Lekica sta znaci ono Srbija na CG izbore a ona odgovorila.
    mozda kada bi dobili neko odgovore na postavljana pitanja anje bi pisao.
    P.S. Majo molim te drugi put kad dodjes na ovu temu donesi neko cvijece, tako je lijepa ali bila bi ljepsa kad bi se osjetio zenski dodir ovdje.
    Udahni malo. Shvati šalu, rekoh ti da se opuštiš. Viđi kako je lijep dan, izgubio je Lekić. Ne osjećaj se pogođenim od mene, jer su i mnogi drugi skrenuli sa "teme"... i prije tebe.

A čovjek je inače pitao da mu se da SUVISLI odgovor, a ne to što ti ponavljaš ka evo nekoliko godina pokvarena traka DPS/RTCG-a.

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    86 Posts

Hm,vjerujem ti,ali sad se pitam ima li istine u onoj prodaji lichnih karata ...
    pa sigurno da ima samo sto sam ja svojevoljno otisao i dao glas G. Bojovicu...upsss mislim Filip-u

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ma cvijeca ovdje bez mirisa i previse.. Sve cakum-pakum se unerede pa onda extremizmom sa klikanjem na "reputacije" i po pm...
    Ne mogu dugo da izigravaju gospodu ex radikale iz Srbije.. njih bar vodi elitno vaspitna politicka agencija iz Londona.. kostaju puno pa moraju slusati sta im se kaze.. Ovi ovdje radikali samo pokusavaju da improvizuju pa ciknu nesto s vremena na vrijeme protiv svih i svakog, i uz to dodaju neku uniju pokret "pravoslavna braca" sta li...

Dobro je sto od nas apstinenata zavise i za sledece parlamentarne izbore pa neka ih, nek se "izraze".. Posmatramo...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne zna odakle si ali dodji prosetaj malo po primorju pa ces vidjeti ljude sa majcama Srbije na utakmici Grblja prosetaj pa ces vidjeti zastave i transparente za ostale stadione nisam sigruan.
    a gledas li ako si iz PG kako ljudi setaju lagano sa navijackim majcama Srbije pa ne vidjeh nesto da ih maltretiraju po ulicama .
    Ja ne pricam o gradjanima, vec institucijama ove drzave.

Jos bi samo trebalo da me neko na ulicu isamara zbog majice ili sorca.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

evo moram ti priznati da sam srbomrzac ti popularan medju srbomrsce posebno medju moje prijatelje srbe koji se druze s mnom jer sam srbomrzac..
    ja na ove izbore nisam vidio nista novo i sve da ce dobiti Lekic nece se nista promjeniti. a pominjem Mandica i edojevica a ne spominjem Vujanovicev sao iz jednog razloga.
    zar nije Lekic nezavistan kandidat??? a ne smetaju meni srbi kada po tribinama masu svakavim zastavama niti albanci ili bosnjaci svojim kada su promotivni skupovi u pitanju. dje si vidio sinoc ispred DPS a te zastave, jedino ispred Lekicevog staba se moglo vidjeti zastave tudje zemlje? hoces li mi reci zasto???
    i jos jedno pitanje, zasto se skandira Srbiji na predsjednickim izborima u Crnoj Gori?? kakve veze Srbija ima sa nasim predsjednicima???
    nadam se da ces odgovoriti
    Samo me zanima kako znas da se nista nece promjeniti ako dodju neke promjene na vlasti ? Ja mislim da se vi sad bojite ako se maknu ovi faraoni sa vlasti da ce drzava da propadne jer niko nece moci da je vodi zbog dugova a ovi sve to fino zataskavaju i svi zivimo srecno? O kakvih zastavama ti pricas,ja pricam o izborima i predsjedniku ,sta ima veze ako se zastava druge drzave viori bilo gdje,jesmo li "demokratsko" drustvo ili nismo ? Ako cemo vec o nekim bas nevaznim pitanjima zasto se skandira "MILO MILO" ako se filip kandidovao za predsjednika ,a srbija se vjerovatno skandira jer smo do prije nekoliko godina bili ista drzava i zato sto nema svako isto misljenje i gledanja na stvari . U zdravlje ti preSJEDNIK .
    Nije do mene bez tebe

Thanks Thanks Given 
    8,778
    Thanks Thanks Received 
    3,899
    Thanked in
    2,331 Posts

Quote Originally Posted by cardozo View Post
    pa sigurno da ima samo sto sam ja svojevoljno otisao i dao glas G. Bojovicu...upsss mislim Filip-u
    Jesmo li makar jednog ultraSrbina uspjeli preobratit u finog Crnogorca ? Ako jesmo onda ovaj cdm forum ima istorijski uspjeh !!!
    ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sa CdM portala:

oćemo li?Kakav god rezultat da proglasi DIK, ko god da pobijedi, Lekiću pozovi narod pred skupštinu sa samo jednim zahtjevom!!!!! - HITNO sređivanje biračkog spiska i ponovno glasanje u najkraćem roku, pa i ako tebe proglase za pobjednika. Ako treba pozovi da se izađe i prije nego što DIK proglasi zvanične rezultate.
    Bez ikakvih drugih zahtjeva, bez traženja da pada vlada i slično. Pozovi sve nacije i postavite zastave svih nacija, ili reci da se nijedna zastava ne donosi. Obezbijedi govornike iz svih nacija.

Ako na novim izborima pobijedi DPS-ov kandidat, čestitaj mu i neka mu je sa srećom. Ako ti pobijediš pokreni vanredne parlamentarne izbore.

Eto toliko od mene. Je li glup ovaj predlog?
    prije44 min 48 sec

http://www.cdm.me/politika/danilovic...pritisku-dps-a
    Last edited by hop; 08-04-13 at 16:57.

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Eto cime se sluze... Tja.

Hvala lepo
    Čime se služe?
    Nigdje se u tom tekstu na koji su joj rekli da reaguje ne pominje da je Lekić prvi upozorio Đukanovića na deportacije.
    Manipulišu sa tim žrtvama i jedni i drugi. Ali mnogo više oni koji su dužni da sprovedu pravdu za taj zločin. Tvoji civilizovani miljenici i protokolarni giganti

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Kakve veze ima Vlada sa Predsjednickim izborina? Opet zatupljivanje neobrazovanih...
    I opet o scenografiji i govornicima... Ugodnan "slet" ...
    Gluposti. Sve fasada za izazivanje nemira.. Manipulacijom.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by fLjasKo View Post
    Samo me zanima kako znas da se nista nece promjeniti ako dodju neke promjene na vlasti ? Ja mislim da se vi sad bojite ako se maknu ovi faraoni sa vlasti da ce drzava da propadne jer niko nece moci da je vodi zbog dugova a ovi sve to fino zataskavaju i svi zivimo srecno? O kakvih zastavama ti pricas,ja pricam o izborima i predsjedniku ,sta ima veze ako se zastava druge drzave viori bilo gdje,jesmo li "demokratsko" drustvo ili nismo ? Ako cemo vec o nekim bas nevaznim pitanjima zasto se skandira "MILO MILO" ako se filip kandidovao za predsjednika ,a srbija se vjerovatno skandira jer smo do prije nekoliko godina bili ista drzava i zato sto nema svako isto misljenje i gledanja na stvari . U zdravlje ti preSJEDNIK .
    ti ko da sam ga ja glasao pa meni uzdravlje, uzdravlje i meni i tebi i svima nama.
    a znas kad ce se smjeniti ovi faraoni sa vlasti, kada se budes poceo pitati zasto se skandira nezavisnom kandidatu Srbija Srbija. i kada ti to pocne smetati jer su izbori bili u CG a ne u SRB, i Lekic je odmah sam sebe diskreditovao kod crnogoraca sa takvim ljudima oko sebe.
    a zar Lekic nije nezavistan kandidat pa cemu onda takvi uzvici?
    a Vujanovic je kandidat DPS a Milo je predsjednik te partije pa se oze razumjeti klicanje zar ne.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by Superhik View Post
    Čime se služe?
    Nigdje se u tom tekstu na koji su joj rekli da reaguje ne pominje da je Lekić prvi upozorio Đukanovića na deportacije.
    Manipulišu sa tim žrtvama i jedni i drugi. Ali mnogo više oni koji su dužni da sprovedu pravdu za taj zločin. Tvoji civilizovani miljenici i protokolarni giganti
    Kad ne citate sta ta gospodja kaze i navodi DATUME.. Njoj se obratite, valjda vise zna o tome nego Vi.. Ili grijesim?
    Nazvala je g. Lekica khm.. I to stoji do demanta, a Datume ne mogu demantovati.
    Ne obracajte se meni za tudje tekstove, ma koliko Vam nacionalno isla na nerve..Prema meni ste se pokazali samo kao extremni nacional-sovinista i to se ne mijenja..

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 08-04-13 at 17:13.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sad bez ikakve uvrede, ali što se tiče suživota manjinskih i većinskog naroda, mislim da su bokeljski Hrvati jedini manjinski narod koji je u POTPUNOSTI integrisan u crnogorsko društvo i koji je u potpunosti prihvatio evropske vrijednosti suživota i tolerancije, a evo zašto tako mislim. Svaki drugi brak u jednoj generaciji u Boki Kotorskoj je miješan. To ja zovem međusobnom tolerancijom, ljubavlju i suživotom, a ne obično formalno druženje, a isključivo unutar-etničke brakove. Ja jesam čistokrvni Crnogorac(sad zvučim kao Mengele), ali nikad ne bih prema etničkom kriterijumu birao sebi društvo ili ženu. Daj Bože da dođe dan da se svi narodi u CG izmire i integrišu u ovo zajedničko društvo, i da doživimo PRAVU DEMOKRATIJU I SUŽIVOT, a ne lažnu toleranciju gdje se jedni drugima smješkamo u lice, a iza leđa sve najgore govorimo jedni o drugima.
    "ˇDejémonos de andar de cumbre en cumbre y vayamos directo a combatir el alfabetismo, carajo!"

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    86 Posts

Jesmo li makar jednog ultraSrbina uspjeli preobratit u finog Crnogorca ? Ako jesmo onda ovaj cdm forum ima istorijski uspjeh !!!

jesmo jesmo hahahaahahahhaa

Page 12 of 43 FirstFirst ... 2891011121314151622 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)