View Poll Results: Ovako sam glasao/glasala:

Voters
219. You may not vote on this poll
  • VUJANOVIĆ

37 16.89%
  • LEKIĆ

156 71.23%
  • biće nevažeći listić

26 11.87%
Page 8 of 43 FirstFirst ... 45678910111218 ... LastLast
Results 176 to 200 of 1070

Thread: ovako sam glasao/glasala

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by blokteatar View Post
    Ne, naravno ..dje je Albanska , Hrvatska ..DPS mase svima
    Potučeni ste od gradjanske Crne Gore. Pogledajte ovaj gore pool, džaba se hvala lepujete i pirunate, krišnani...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Mene je vise zanimalo sve drugo - sem to..

Hvala Lepo
    Da, bilo je i drugih zanimljivih podataka.
    Pogotovo to da zene preferiraju Filipa. Ipak je onaj fals osmijeh nekoga pogodio.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    na kojim si ti narkoticima? pa owu pricu prosipate samo vi sdp-ovci jer ste svjesni da dps moze i bez vas sto je i pokazano filipovom pobjedom... sakrijte se svi u rupu zajedno sa rankom i vasih 3-4% glasackog tijela.... ranko je najomrazenija osoba u CG po svim anketama a od sad ga nece podnosit ni dio dps-a koji ga je tolerisao... polako put zagreba twog woljenog ranko kreni, mozemo i bez tebe vlast tdrzat ko sto vidis...
    U zadnje vrijeme ni na kojim, nažalost.

A blago SDPu ako sam ja 'njihov', samo ću to reć'. Sakrivam se po Tuškom Putu, ko me nađe, njegov sam.
    "And if they didn't believe me, they believe me now."

Thanks Thanks Given 
    8,787
    Thanks Thanks Received 
    3,900
    Thanked in
    2,332 Posts

A vjeruj da jesu tih ako ne 25% onda makar 20 % jer im je bitno da do bilo kakve promjene dodje pa makar i ovaj prosrspki orijentisani majstor izbjegavanja odgovora,presmrdjelo je odavno sve .

@Maja
    ...

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Obrazovni profil..

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Čitam ovo što pišete oko zastava
    Jedni (sa razlogom)pizde oko toga što se po viore Srpske zastave, a wannabe srbi odgovaraju potpuno logično "ako mogu Albanci zašto nama zamjerate ?"

Moje pitanje je sljedeće :
    Koliko sam upoznat uveden je zakon koji brani podizanje zastava drugih zemalja ?

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2
    Last edited by Rakun; 08-04-13 at 12:03.
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    56
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    1 Post

Srećno proglašenje pobjede izbornom štabu Miodraga Lekića i "novom" preśedniku Crne Gore uz pjesmu:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by araon View Post
    Potučeni ste od gradjanske Crne Gore. Pogledajte ovaj gore pool, džaba se hvala lepujete i pirunate, krišnani...

Ja sam licno politicki porazen kako god uvatis , samo da zaista gradjanske drzave ima , lakse bih to podnosio

Thanks Thanks Given 
    2,332
    Thanks Thanks Received 
    2,094
    Thanked in
    946 Posts

Kad se dođe u situaciju da Srbin, Crnogorac, Bošnjak otvore svoje frižidere da bi vidjeli da su prazni, kad većina familija u CG osjeti da ne može da opskrbljuje svoje osnovne potrebe, e tada će i ostale zanimati TO više nego koja se zastava viori ispred čije kuće. Pitao me đed prije desetak dana do kad će primati penziju. Rekao sam, pa u 2013. će sigurno biti penzija, u 2014. možda, a poslije toga vrlo teško. Ne vidim da ovo vodi bilo gdje drugo. Znajući samo šta se desilo juče u poslijepodnevnim satima u RO, dovoljno mi je da izvučem takav zaključak. Šta mislite, zašto su Bošnjaci iz Rožaja masovno izašli da glasaju poslije 17h?

Smatram učesnike rasprava na ovom forumu intelektualnijim dijelom društva u CG pa mi je utoliko više degutantno kad vidim koliko se vremena potroši u vođenju rasprave o tome ko nosi kakvu zastavu.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Meni je samo zao sto ostasmo bez analize kolege El Re-a sto se tice ovih izbora bilo bi zanimljivo da cujem sto on kaze

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

...ma neka se viore sve zastave,nadam se da će nakon pobjede "nezavisnog" ukinuti crnogorsku zastavu to jeste promijeniti je,promijeniti jezik,izbrisati naciju i državi dati novo ime i da će tada početi da rade na dobrobit običnog čovjeka i boljeg standarda...bitno da nam je pun pjat...a ako se slučajno desi da pobijedi stari novi predsjednik onda očekujem manje slova u himni još gori život običnog građanina,očekujem da doda na zastavi obilježja svih vjera i nacija jer mi smo valjda demokratska sredina ili nijesmo? ...beale tamo...

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    A vjeruj da jesu tih ako ne 25% onda makar 20 % jer im je bitno da do bilo kakve promjene dodje pa makar i ovaj prosrspki orijentisani majstor izbjegavanja odgovora,presmrdjelo je odavno sve .

@Maja
    Zato kazem da se sa tim procentima ne govori nista... Sve drugo da..
    Bzvze birati jer je nekome dosta takvih "mirisa", i nije bas neki rezon...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    Meni je samo zao sto ostasmo bez analize kolege El Re-a sto se tice ovih izbora bilo bi zanimljivo da cujem sto on kaze
    Da.. i ja ga ocekujem...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    8,787
    Thanks Thanks Received 
    3,900
    Thanked in
    2,332 Posts

Quote Originally Posted by Dejan View Post
    Kad se dođe u situaciju da Srbin, Crnogorac, Bošnjak otvore svoje frižidere da bi vidjeli da su prazni, kad većina familija u CG osjeti da ne može da opskrbljuje svoje osnovne potrebe, e tada će i ostale zanimati TO više nego koja se zastava viori ispred čije kuće. Pitao me đed prije desetak dana do kad će primati penziju. Rekao sam, pa u 2013. će sigurno biti penzija, u 2014. možda, a poslije toga vrlo teško. Ne vidim da ovo vodi bilo gdje drugo. Znajući samo šta se desilo juče u poslijepodnevnim satima u RO, dovoljno mi je da izvučem takav zaključak. Šta mislite, zašto su Bošnjaci iz Rožaja masovno izašli da glasaju poslije 17h?

Smatram učesnike rasprava na ovom forumu intelektualnijim dijelom društva u CG pa mi je utoliko više degutantno kad vidim koliko se vremena potroši u vođenju rasprave o tome ko nosi kakvu zastavu.
    Izashli su tek iza 17h jer je Ekrem sa Farme pozdravljao skoro do 16h i 45min. tako da to nije nishta chudno,jer svako voli chut kad ga ovaj pozdravlja,ukoliko nekog ne pozdravi taj posle ne shalje sms za Ekrema,sve je jasno kao dan !
    ...

Thanks Thanks Given 
    578
    Thanks Thanks Received 
    775
    Thanked in
    389 Posts

Quote Originally Posted by guest View Post
    Ajde da te pitam onda ovo. Clan DPS-a ubaci 20 listica u kutiju. Kako utvrditi tacan rezultat? Ako se zabiljeze drasticna krzenja na birackom mjestu mislim da bi se na tom birackom mjestu morali ponoviti izbori. Kako znati rezultate prije nego li se ponove izbori na tim birackim mjestima?
    Svaki listić se štampa na posebnom papiru (tačno je utvrđena gramaža, nijansa boje itd.) koji sadrži serijski broj (tkz. kupon, koji se cijepa i odlaže u posebnu kutiju), pečat i vodeni žig. Štampa se tačno određen broj listića i svako biračko mjesto dobija tačno određene serije. Po završetku glasanja se broje: upotrijebljeni, neupotrijebljeni, upoređeje sa brojem kupona i unosi u zapisnik (između ostalog). Ukoliko je kršenje drastično (recimo, nepoklapanje broja listića u kutiji i broja kupona u velikoj mjeri), obavještava se OIK i donosi se odluka o ponovnim izborima. Ali, 20 listića (sve da je tačna priča opozicije, u koju ja ne vjerujem iz niza razloga o kojima ću kasnije) ne može igrati nikakvu ulogu i uticati drastično na izborni proces.
    Osim toga, na biračkom mjestu, u BO, mora biti predstavnika opozicije, koji takođe vode o računa o regularnosti glasanja i koji svojim potpisom u zapisniku stoje iza njega.
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    16
    Thanked in
    13 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Koliko sam upoznat uveden je zakon koji brani podizanje zastava drugih zemalja ?
    Ne. To nema nidje na svijet (osim mozda in North Korea). To je krsenje ljudskih i manjinskih prava, ili drugim rijecima, krsenje samog Ustava neke zemlje. Odakle tebi pravo da ti "izaberes kom ce Bogu neko da se moli"? Svi imamo svoja prava - jednaka prava, iako su nam razlicita porijekla, vjere i sl. E sad, nzm je li uvedeno kod nas (znam da se pricalo o tome) ali navodim primjer USA - mozes da istaknes koju god zastavu zelis, ali uz tu zastavu obavezno je istaci i drzavna obiljezja koja dimenzijom ne smiju biti manja od predhodno istaknute zastave. Dakle, istih dimenzija ili da je drzavna zastava veca. U suprotnom, istog trena slijedi zatvorska kazna. I taj vid politike (po pitanju zastava) potpuno podrzavam i mislim da je prihvatljiv i realan za sve.
    Nemam nista protiv nikog, svi su dobrodosli, ali daj majku mu je*em zar je tesko postovati drzavu u kojoj zivis?! Ona prica oko mijenjanja simbola, paljenja zastave i sl, istog trena bih prognao taj narod.

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,229
    Thanked in
    1,564 Posts

Quote Originally Posted by johnny bravo View Post
    Svaki listić se štampa na posebnom papiru (tačno je utvrđena gramaža, nijansa boje itd.) koji sadrži serijski broj (tkz. kupon), pečat i vodeni žig. Štampa se tačno određen broj listića i svako biračko mjesto dobija tačno određene serije. Po završetku glasanja se broje: upotrijebljeni, neupotrijebljeni, upoređeje sa brojem kupona i unosi u zapisnik (između ostalog). Ukoliko je kršenje drastično (recimo, nepoklapanje broja listića u kutiji i broja kupona u velikoj mjeri), obavještava se OIK i donosi se odluka o ponovnim izborima. Ali, 20 listića (sve da je tačna priča opozicije, u koju ja ne vjerujem iz niza razloga o kojima ću kasnije) ne može igrati nikakvu ulogu i uticati drastično na izborni proces.
    Osim toga, na biračkom mjestu, u BO, mora biti predstavnika opozicije, koji takođe vode o računa o regularnosti glasanja i koji svojim potpisom u zapisniku stoje iza njega.
    šta ako predstavnik vlasti(ili opozicije) švrljne listić koji mu se ne sviđa i učini ga nevažećim?
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    2,313
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Quote Originally Posted by Socrates View Post
    Jel' ovo fora neka trebala da bude?

Ukoliko sam pogresno shvacen da pojasnim. Ja sam rekao da u konacnom procesu sabiranja glasova ne moze biti mahinacija, jer ako i bude takvih pokusaja, lako ce se utvrditi ponovnim prebrojavanjem. Ne ulazeci u ostale neregularnosti koje prate izbore. Ako smatras drugacije, molim te obrazlozi. Argumentovano.
    Drug član iz DPS-a uspe u kutiju par desetina listića a drug član iz opozicije u tom momentu zažmuri jer mu je upala mušica u oko, je li to realno moguće?

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Svaki listić se štampa na posebnom papiru (tačno je utvrđena gramaža, nijansa boje itd.) koji sadrži serijski broj (tkz. kupon, koji se cijepa i odlaže u posebnu kutiju), pečat i vodeni žig. Štampa se tačno određen broj listića i svako biračko mjesto dobija tačno određene serije. Po završetku glasanja se broje: upotrijebljeni, neupotrijebljeni, upoređeje sa brojem kupona i unosi u zapisnik (između ostalog). Ukoliko je kršenje drastično (recimo, nepoklapanje broja listića u kutiji i broja kupona u velikoj mjeri), obavještava se OIK i donosi se odluka o ponovnim izborima. Ali, 20 listića (sve da je tačna priča opozicije, u koju ja ne vjerujem iz niza razloga o kojima ću kasnije) ne može igrati nikakvu ulogu i uticati drastično na izborni proces.
    Znam na primjer da kod nas u Bo jedan iz opozicije i ulazis njega nema dje je pitas ove,oni ti vele a otisao da jede.....e kuku

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovo je nisko.
    Kao neko ko je bio nezavisni posmatrač na izborima, mogu da vam garantujem da ne postoji mogućnost manipulacije rezultata. Jednostavno, nemoguće je. Pa da u DIK-u sjedi i Filip Vujanović lično.
    hahahahahahahahahaha aaaaaaaaaaaaaaahh

Ja sam mislio da je ovaj vic odavno izlapio, a on se i dalje koristi.

To što si ti bio posmatrač na tom mjestu garantuje da se rezultati ne mogu prekrojiti?

Pa ima bar 10 načina da se to odradi, al' je jedan najgadniji jer ga je nemoguće apsolutno spriječiti- faktor Drago Đurović u odborima na biračkim mjestima.
    A zamisli, imali smo često i izbore đe nije bilo nijednog formalnog predstavnika opozicije u odborima na glasačkim mjestima. A ovoga puta nikad manje članova odbora nije bilo, s obzirom da smo imali samo dva izborna igrača, a koliko shvatih nije bilo ni nekih posmatrača na izbornim mjestima (neke NVO i tako to).

Thanks Thanks Given 
    578
    Thanks Thanks Received 
    775
    Thanked in
    389 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    šta ako predstavnik vlasti(ili opozicije) švrljne listić koji mu se ne sviđa i učini ga nevažećim?
    To će vidjeti ostali i biće prijavljen Dakle, ništa ne može proći neprijemećeno, da se ne evidentira.
    Last edited by johnny bravo; 08-04-13 at 12:25.
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

A ko to garantuje da te "cake" ne koriste upravo i oni iz opozicije?
    Ma za malu djecu...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    578
    Thanks Thanks Received 
    775
    Thanked in
    389 Posts

Quote Originally Posted by .Bole View Post
    Znam na primjer da kod nas u Bo jedan iz opozicije i ulazis njega nema dje je pitas ove,oni ti vele a otisao da jede.....e kuku
    Pa ko je kriv za to? Vlast?
    Inače, zbog ovakvih stvari, svaki član ima opunomoćenog zamjenika.
    Quote Originally Posted by hop View Post
    hahahahahahahahahaha aaaaaaaaaaaaaaahh

Ja sam mislio da je ovaj vic odavno izlapio, a on se i dalje koristi.

To što si ti bio posmatrač na tom mjestu garantuje da se rezultati ne mogu prekrojiti?

Pa ima bar 10 načina da se to odradi, al' je jedan najgadniji jer ga je nemoguće apsolutno spriječiti- faktor Drago Đurović u odborima na biračkim mjestima.
    A zamisli, imali smo često i izbore đe nije bilo nijednog formalnog predstavnika opozicije u odborima na glasačkim mjestima. A ovoga puta nikad manje članova odbora nije bilo, s obzirom da smo imali samo dva izborna igrača, a koliko shvatih nije bilo ni nekih posmatrača na izbornim mjestima (neke NVO i tako to).
    Koliko ja znam (a znam), u BO mora biti predstavnika opozicije. Ukoliko je to nepošteni Drago Đurović, to govori o nesposobnosti iste da nađe ljude s integritetom za obavljenje ovog zadatka. Osim toga, Danilović je napisao na fb da nikad više ljudi nisu imali i da su mobilisali "vojsku posmatrača". Tako da...

EDIT: E da, i ajde baš da čujem 10 načina?
    Last edited by johnny bravo; 08-04-13 at 12:28.
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by remark View Post
    Drug član iz DPS-a uspe u kutiju par desetina listića a drug član iz opozicije u tom momentu zažmuri jer mu je upala mušica u oko, je li to realno moguće?
    Naravno da je moguce. Ali onda treba i u svesku upisati 10 novih glasaca, falsifikovati njihove potpise i nadati se da nece izac i shvatiti da su vec glasali. Stoga ti iz opozicije (mnozina) ne bi zmurili nego spavali zimskim snom. Jer ako se ne poklope broj izaslih, broj kupona i broj listica, po pravilu bi trebalo ponoviti izbore na tom glasackom mjestu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Dejan View Post
    Pitao me đed prije desetak dana do kad će primati penziju. Rekao sam, pa u 2013. će sigurno biti penzija, u 2014. možda, a poslije toga vrlo teško. Ne vidim da ovo vodi bilo gdje drugo.
    Primaće tvoj đed penziju dok je živ, relaksiraj ga. Samo ne znam u kolikom iznosu i hoće li se iznos smanjivati (za 2013. je izglasano da se neće povećavati).

Nego ima tu drugi problem - što ti vjerovatno nećeš primati penziju. Nego nećemo sad i ovdje o tome.

Page 8 of 43 FirstFirst ... 45678910111218 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)