Probaću Getafe - Atl. Madrid iz 1-2 sa 7-8 eurah.. Probajte i vi ako vam se može..
Pusa!
Last edited by Bokee; 07-04-13 at 17:55. Reason: Greška. Iz 1-2.. **** ga!
Evo nesto za nocas:Sigurnost 70% po meni
Inter 1-1 2.80
Valencia 1-1 2.05
Lille 1-1 2.60
kvota 14.9e u Lob.Srecno svima![]()
ili ti sve jedinice -kvota 4.31 u olimp![]()
zeludac me zabolio od ovoga kalmara ... da je utakmica produzena jos mjesec dana nebi bilo ni jedne sanse za go a kamo li gola... ovdje lopta prelazi gol liniju samo kad je neko uzme u ruke i unese u go :mad:
Posto mi stizu cestitke na PM u vezi tiketa,zelim samo da kazem da sam vrsim analize i igram,znaci bez placanja dojava i sigurnih analiza.Dosao sam na ideju koja bi me jos vise motivisala da nastavim sa radom(za sada odlicnim),da svako ko me isprati i dobije na tiket uplati 15-25% svog dobitka(u zavisnosti koliki je dobitak) na moj ziro racun koji ce dobiti na PM,znaci nema unaprijed placanja samo u slucaju dobitka,ja cu nastaviti sa izbacanjem tiketa,nikoga necu tjerati da mi uplacuje ako ne zeli,samo mi je cilj da se dobiju pare,ko me bude pratio neka mi javlja na PM da me prati da znam u slucaju da dodje tiket,pare na racunu.Zivjeli mi![]()
Last edited by BIGa; 07-04-13 at 18:34.
cestitke za tri duple sanse i pare da ti daju josbolje onda NSX-a da prate jer ja to sto sam pratio odlicno je islo. Naravno mislim i nastavljat ali nisam vremenom u mogucnosti za ista u narednih mjesec tako da ni tiketa uplatio nisam evo poodavno.....
A sta se napravi od ovog topica.
Svi oce da se reklamiraju, malo im je dobitak na tiketu nego oce i da prodaju fixeve.
Ljudi ne pravite sprdnju od foruma.
Nekad smo odje igrali svi redovno i bilo je po 10ak dobitnih tiketa dnevno i niko nikome ni centa nije trazio.
Ljudi koji od ranije prate ovaj topic znaju sta je radio Kotoranin ranije sa fixevima(iliti Claun), pa Black, pa RainWindStorm koji je svaki vikend odje ostavljao po 20 fixeva bez promasaja.
Sad svi nesto palamudite.
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Kao prvo nisam nikoga tjerao da mi uplacuje,znaci cisto dobra volja ili ti da castis nekog zbog tiketa,znaci ne naplacujem moje fixeve i tikete,izbacacu ih kao i do sada,ne moras me napadati prijatelju ako ne zelim nista lose,nego samo dobro svima..A najmanje od svega je da reklamiram sebe!
Pa pazi, nije ovo direktno napad na tebe.
Ali sagledaj situaciju realno, neko ko prepise od tebe tiket javice se da te casti ako on to zeli i to je samo do njega, nema veze sa tobom.
Samim tim nema nikakve potrebe da ti pises onakav post i podsjecas nekog da bi mogao to da odradi.
Bas nema potrebe za tim, ja sam ti prvi cestitao na dobroj seriji tiketa i da sam sta prepisao, lako bi se dogovorili![]()
Kakvi su to kladioničari..
Ja predložih/pogodih Galatu iz 2-1 i niko da čestita?
Đe je tu pravda pitam ja vas?
A najjace tebi da se ne cestita :mrgreen:
Bjezzzzzziiiii, izmalerisao si mi proslo kolo onu 2 kvota 7.5![]()
Dobro me podsjeti..
Dođeš mi 10 eura.
![]()
Kasnije cu izbacit sliku da vidis od juce...
Preston - Scunthorpe 2 3.35 fail
Crystal Palac - Barnsley X 3.20 win
Dover - Basingstoke 2 5.60 win
-_-
Moze li ovo da ovaj inter ovo radi ???
Cekam Valensiju za pare.
Vode, imaju igraca vise, promase penal.
I onda prc.
Kakva NEekipa.
[4/4]
0214 07-04 21:00:00 Lille-Lorient
45 - 90 1-1 2,55
0545 07-04 20:45:00 Inter-Atalanta
45 - 90 1-1 2,55
0709 07-04 21:00:00 Valencia-Valladolid
45 - 90 1-1 2,05
0765 07-04 21:00:00 Real Madrid B-Huesca
Golova 90 min. 3+ 1,74
Sve najgore im zelim.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
ee i meni se Inter usra u tkt.. pii
To Jonas masino.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks