Jel samo meni ovo da ne mogu da uplacujem na Entropay?
Imam problema sa karticom Prve banke, kaze mi sluzbenica da imam 40€ rezervisanih, i zbog toga ne mogu da trosim 30€ koje sam uplatio na karticu..
O cemu se tu moze da se radi, kad ja nemam pojma o kakvih 40 rezervisanih eura se radi, ni odakle je to rezervisano?
Rezervisano ih Lomi do poslije izbora... Pa sto nju nisi pitao kad ti je rekla da su rezervisane?
Rezervacija (ako se ne potvrdi ili odbije) stoji 45-60 dana
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Ali kako da je odbijem?
Imam para ne fali mi nista, pise mi stanje koje i treba da stoji, ali nmg da koristim pare..
Sportdirect mi prebacuje da banka to treba da radi, banka na sportdirect...
Last edited by siux; 06-04-13 at 11:35.
Kasne li vama u poslednje vrijeme posiljke iz Engleske?
Last edited by Rave92; 06-04-13 at 22:15.
"Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson
Think different!
Siux, to mora prodavac da uradi.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Poslao sam sportdirectu nekoliko mejlova, na drugi su mi odgovorili, i to vidim sematski..
Za mene su ocajni, nece ni da mi posalju robu koju sam platio a nisu mi je poslali
@Rave92
Kasne meni i to baš kasne. Ne znam zašto. Obično iz Engleske stižu baš brzo...
This time next year we'll be millionaires
Ista stvar i kod mene, obicno traje nekih nedjelju dana, ali evo vec preko dvije nedjelje cekam...
"Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson
Think different!
Evo 14 dana me drzi rezervacija od sportdirecta, i dalje mi ne odgovaraju na mejl..
Prva banka kaze da bas nista nema sa tim
Prodavac je obavezan da uradi reversal autorizacije u nekoliko slučajeva, npr ako nema robu na lageru, itd... E sad, u ovakvim "sistemskim greškama" tj kada sistem 2 puta autorizuje transakciju, i slično, prodavac bi trebalo da pošalje reversal, mada može i da čeka da banci istekne autorizacija (zavisi kako koja banka definiše to, trebalo bi 15ak dana, mada je to najčešće i po 2-3 mjeseca)... Banka može na zahtjev prodavca da oslobodi prije vremena tu autorizaciju, međutim u tom slučaju taj sajt mora poslati mail banci da oni nisu u mogućnosti da urade reversal, nego da banka to odradi... U svakom slučaju, ako je loša komunikacija, čekaćeš da ti se to oslobodi samo
BTW, ovo u CKB ide puno brže![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Ljudi sto da vam kazem bez izbjegavajte sportsdirect u najsirem krugu![]()
Opet mi kasni posiljka iz Engleske, nije ni Royal mail sto je bio.
Dobar je royal mail al dje zavrsi je problem
rm -rf /
Meni je prosli mjesec rojal dobacio paket za 7 dana. Ko zna dje im zapinje, cg carine, birokrarije i posta cege?!
Send from Tapatalk
\\OFL•GIC
Porucio prije mjesec dana par stvari sa sportdirect.com extra sve stiglo u najboljem redu jako brzo.
Medjutim evo vec dva puta pokusavam opet da kupim robu ,uredno platim i skinu mi se pare s racuna tj.stoje u rezervaciji dok je moja narudzba izbrisana.
Pojma nemam o cemu je rijec samo mi se ovo uopste ne svidja i da ne zaboravim poslao sam im sto mailova na koje nisam dobio ni jedan odg....
Mozda nemas nista a oni uzmu euro da bi verifikovali? Nijesam siguran, samo nagadjanje, meni radi sa istom karticom.
rm -rf /
Ima na računu dovoljno. Prije neki dan podigoh novu karticu pa možda još nije verifikovana.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks