Ja sam vazda sipao Mobil-ovo ulje. Litar je 15 eura bio kod Cekovica.
Sljedeci put cu an angovor nekoliko njih da probam Elf.
Ja sam vazda sipao Mobil-ovo ulje. Litar je 15 eura bio kod Cekovica.
Sljedeci put cu an angovor nekoliko njih da probam Elf.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
taj pasat je restajlingovan motor je cak razlicit od ovog serije 2005-,ta je motor je CR piezo sistem dizni i tako se krece potrosnja do 6-7lit,e imas divanija koji ce potrosnju dici i preko 10-12lit....
Jel taj motor u golf 6?
f6
ja sam sa svojim autom pasat 1.9tdi motor pumpa dizna isao preko bosne za hvratsku cak do kopra u slo sam takao i potrosnju sam na otvorenom imao 4.9lit isao sa porodicom i nisam ga cepao da me radat ili presretaci cimaju jer sam sa malim djetetom putovao....
Moj drug ljetos kupio bmw 520d u Keln i doveo ga do Pg naravno preko Hrv autoputem i kad je dosao u Pg potrosnja mu je bila 4.5
Mislim da Shell ima zastupnistvo u Balsicevu ulicu kod 697 pa pogledaj tamo, ne bi trebalo da je kod njih lose
Momci, FYI, niko od nas ovdje ne jede travu tako da...
TAKUMI
Sipaj Edge 5-40 iz Castellane i ne brini.
TAKUMI
Fakat moram slikat danas nesto...
f6
da si vozio 80kmh, pa i nekako ali 130![]()
Upravo tako. Preko 80km/h trosi vise iako je otvoreni (auto)put. Mozda se puštio na ler?![]()
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Kakve su ove gume Toyo proxies? Vidim da ih nema nidje u vrhu na testovima...
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
ovako okacicu slike nocas il sjutra a vi napisite potrosnju -evo vam podaci golf 5 tdi 140ks 1344km(od zadnjeg ponistavanja), prosjecna brzina 36kmh, 37h voznje... napisite ispod sto mislite.(mislim da je bio jedan PG-NK i jedan PG-BD) ostalo je kuca poso kuca grad![]()
f6
ljudi, koji matrak postavljate ovdje sto "vam pise na bord"? meni pise 5.3 a trosi mi 7. a ovo da je na auto put potrosio 4.5 litra i to vozeci 130 km/h...no dobro navikli smo da svako cdm auto trosi max 5.5 do 6 litara.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Slažem se, to što piše na bord kompjuteru što se potrošnje tiče možemo uglavnom okačit mačku o rep. Naše je gorivo inače smeće i realna potrošnja gradske vožnje za jače kubikaže dizela mora ići 9-10 litara.
Last edited by Director; 04-04-13 at 20:53.
Osim qmax na PETROL sa kojim nemam problema. I potrosnja uvijek ista - 30 eur svakih par dana![]()
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks