Page 81 of 119 FirstFirst ... 317177787980818283848591 ... LastLast
Results 2,001 to 2,025 of 2951

Thread: Preśednički kandidati

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ma da, kao i kvazi liberala koji nijesu glasali za referendum jer im nije bilo svasta-nesto po volji, i kao "ukradena ideja", pa i tada uz one sto su isli po WDC da sprijece jedinu mogucnost da CG postane nezavisna, pa "slucajno" i sad uz g. Mandica i radikalne Srbe kojima je bitnija Srbija od CG.. Ma "gomila" ih... Da nije bilo Rozajaca i Ulcinjana.. ih. pored takvih bi se nacekali jos par stotina godina..
    A i g. Lekic rece na to, da on nije bio za CG jer je DPS predvodio kampanju, ali mu sad slatko da uzima novac gradjana CG da bude poslanik ili nedaj boze Predsjednik te "gadne DPS drzave"...Pa i da bi kolaborirao sa DPS-om i predsjednikom Vlade.. Da, novi momenti... "Principe" spominju DPS-ovci u kabinetima ii van njih), a "karakter i postenje" opozicija g. Mandica. Sve "karakter do karaktera".. Da ne koristim rijeci koje su sad u CG ocigledno arhaizmi...

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 03-04-13 at 21:19.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Quote Originally Posted by opmne View Post
    Recimo ove afere bi u sretnim zemljama ne uticale, vec bi odlucivale izbore, a mi jos uvijek izmedju druge i trece strofe.

Podjele se ne rjesavaju i ne guraju pod tepih, cak naprotiv one se potenciraju, tako se vlada.
    Ko ih potencira?

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Ma da, kao i kvazi liberala koji nijesu glasali za referendum jer im nije bilo svasta-nesto po volji, i kao "ukradena ideja", pa i tada uz one sto su isli po WDC da sprijece jedinu mogucnost da CG postane nezavisna, pa "slucajno" i sad uz g. Mandica i radikalne Srbe kojima je bitnija Srbija od CG.. Ma "gomila" ih... Da nije bilo Rozajaca i Ulcinjana.. ih. pored takvih bi se nacekali jos par stotina godina..
    A i g. Lekic rece na to, da on nije bio za CG jer je DPS predvodio kampanju, ali mu sad slatko da uzima novac gradjana CG da bude poslanik ili nedaj boze Predsjednik te "gadne DPS drzave"...Pa i da bi kolaborirao sa DPS-om i predsjednikom Vlade.. Da, novi momenti... "Principe" spominju DPS-ovci u kabinetima ii van njih), a "karakter i postenje" opozicija g. Mandica. Sve "karakter do karaktera".. Da ne koristim rijeci koje su sad u CG ocigledno arhaizmi...

Hvala Lepo
    Lekić se kandidovao jer jednostavno nema ko drugi u državi dje je intelektualna elita u šaci narko dilera ( i nije im tu loše ) !!! Da nema njega niko ne bi ni pratio ove izbore a još manje bi bilo neizvjesnosti a ovako je intresovanje SLOBODOUMNIH ljudi na zavidnom nivou pa se može očekivat nešto u nedjelju !!! To što sve pominješ prljave pare ljudi na vlasti to je još veće intresovanje da im se taj novac uzme makar kad je pozicija predsjednika upitanju pošto na parlamentarnim izborima niko ko je istinski glasao za CG ( a ne za garnituru na vlasti ) nije ni izašao jer biranje izmedju pete kolone i intresne grupacije teško da je koga dojmilo što kažu Hrvati ... ovo je već bitka izmedju intelektualca i seljačke mafije "euro po euro" ako možeš da me razumiješ mada sumnjam
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kao sala mi djeluje ono da ce neki liberali glasati Lekica i kako ce meksi Srbi glasati Vujanovica zbog himne, pa sam tako i odgovorio.
    Ne razumijem ih ja nista bolje nego ti, ali znam takve ljude. Opet, nisu u vecini, ali ih ima.

Koliko god da lose razmisljam Vujanovica necu glasati, a opet predobro razmisljam da bih Lekica glasao.
    Upravo tako.

Nasa najveca pobjeda bi bila bojkot, da im se ne daje dalji legitimitet da se igraju sa nasim sudbinama. Kad pricamo o smjeni vlasti nije ni meni jos uvijek svejedno ko ce ih naslijediti, ali ocigledno se nece ni mijenjati jer jednostavno nema narodne volje, evo pazi kako prodje pokusaj Bojovica da se kandiduje.
    Amin.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Pa eto koliki je kapacitet i karakter.. Tad protiv naroda i drzave zbog DPS-a a sad moze i Pozicija Predsjednika Drzave DPS-a? Slatko mu i da pokupi i novac poslanika te mrzne Drzave itd...
    Pustite, sve je jasno za sta se taj lik fata kad mu je egzistencija u pitanju...Sad moze sve pa i sa g. Djukanovicem da kolaborira.. A narod ovce koje je zanosio tada protiv Drzave ii koji su kiksali u mnogo cemu, eto magarci ispadose, jer su tada poslusali i njega i njegovu klapu koja pare muze uz tu "mrznu" Vlast decenijama, a i sad ce..

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Pa eto koliki je kapacitet i karakter.. Tad protiv naroda i drzave zbog DPS-a a sad moze i Pozicija Predsjednika Drzave DPS-a? Slatko mu i da pokupi i novac poslanika te mrzne Drzave itd...
    Pustite, sve je jasno za sta se taj lik fata kad mu je egzistencija u pitanju...Sad moze sve pa i sa g. Djukanovicem da kolaborira.. A narod ovce koje je zanosio tada protiv Drzave ii koji su kiksali u mnogo cemu, eto magarci ispadose, jer su tada poslusali i njega i njegovu klapu koja pare muze uz tu "mrznu" Vlast decenijama, a i sad ce..

Hvala Lepo
    To što sam glasao za nezavisnost ne znači da treba da trubim kako sam bio na nečijoj strani a ima odje na forumu ljudi koji su radili logistiku i pitaj ih koliko su ( i pored ambijenta koji je bio neuporedivo bolji ) morali da se vozikaju sa jednog kraja države na drugi da bi se stvorila slika koja je posle obišla svijet !!! 56-7 % koliko je tada dobila opcija za nezavisnost je takodje diskutabilna cifra makar kad se radi o ljudima KOJI ŽIVE ODJE ali naravno da se sve uradilo kako bi se to napumpalo koliko treba !!! To svako ko živi odje zna ali takodje ima dosta ljudi koji su u medjuvremenu promijenili ploču jer su postali dio sistema i to je pohvalno ali teško će neko od njih barjačit sa svojim starim stavom nego su veći Crnogorci od ovih drugih !!! Intres rabota Majo igra glavnu ulogu u CG a emocije i čast su periferna stvar ispod cenzusa
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Sto je cudno u tome sto ce Liberali (vecina) glasati Lekica?ne razumijem,ako moze neko barem 1 razlog da navede....

Thanks Thanks Given 
    895
    Thanks Thanks Received 
    1,317
    Thanked in
    694 Posts

Jednostavno svakodnevno đe god se okreneš ljudi pričaju ne valja ovo ne valja ono nešto mora da se mijenja zbog ove đece itd a ovamo kad dođu izbori trt.
    Kako misle ljudi da se nešto promijeni a da sve ostane isto?
    Pa predsjednik CG nema nikakvu ulogu,figura bzv a ovđe čitam elaborate okako neću da biram manje zlo itd
    Pa pobjeda Lekića bi osvijestila vlast makar malo -čisto kao prijetnja,opomena-da ih podsjeti da im Crna Gora nije od oca ostala pa da kupuju glasove kao na pjaci vijenac ukljeva.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne izaći na izbore je kao impotencija.
    *O svemu je govorio, bio je u stanju da kaze sve, pa i najmucnije, sve se moglo reci, sve pokazati, o svemu pricati.*
    (H. Hese, Sidarta)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    totalno niste u pravu, da je sada referendum mislim da bi bilo 65 % za nezavisnost.
    Znači li to da nema opasnosti ako opozicija osvoji vlast?
    *O svemu je govorio, bio je u stanju da kaze sve, pa i najmucnije, sve se moglo reci, sve pokazati, o svemu pricati.*
    (H. Hese, Sidarta)

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by night_silence View Post
    Lekić se kandidovao jer jednostavno nema ko drugi u državi dje je intelektualna elita u šaci narko dilera ( i nije im tu loše ) !!! Da nema njega niko ne bi ni pratio ove izbore a još manje bi bilo neizvjesnosti a ovako je intresovanje SLOBODOUMNIH ljudi na zavidnom nivou pa se može očekivat nešto u nedjelju
    Čuješ ti kralja, nema ko drugi. A Pajović (jeste da je mlad ali nije mlađi nego što su ovi bili kada su došli na vlast). Lekić je u politici od kako je i DPS, možda čak i prije njega. U to što se sad naprasno sjetio Crne Gore ne ulazim
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Socrates View Post
    Ja sam vec vise puta pisao na ovom forumu - ja jesam za smjenu vlasti, ali za razliku od pojedinih, nije mi bas svejedno ko ce biti "nasljednici".
    Slazem se.
    Ali mislim takodje da bi sada jednom promjenom , kolikom tolikom , doslo do povecanja standarda kandidata i politike koju zastupaju a ne svake izbore ista prica i podjele na ove i one.
    Dokle god se budu glasovi davali po nekoj vjerskoj , nacionalnoj ili referendumskoj(nova vrsta ) pripadnosti nema tu demokratije , a nase je da nesto mijenjamo jer se niti vlast niti opozicija nece opametiti ako sve ostane isto.
    Sta fali opoziciji oce li mi rec ko ?Njima je super i evo godinama vode gubitnicku politiku i sve sam vise sumnjicav da to rade namjerno.
    U pamet se narode
    Last edited by maratonac88; 04-04-13 at 00:24.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by maratonac88 View Post
    Dokle god se budu glasovi davali po nekoj vjerskoj , nacionalnoj ili referendumskoj(nova vrsta ) pripadnosti nema tu demokratije , a nase je da nesto mijenjamo jer se niti vlast niti opozicija nece opametiti ako sve ostane isto.
    Što se tiče ovoga o vjerskoj i nacionalnoj pripadnosti se slažem ali "referendumska" pripadnost je veoma važna ili je tebi logično da predsjednik jedne zemlje ne voli tu zemlju

PS.
    Zaboravio si polnu pripadnost
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    579
    Thanks Thanks Received 
    784
    Thanked in
    393 Posts

Debata u petak će ovako da izgleda:

Vujanović: Moj stav o crkvama je bla bla bla...
    Lekić: I moj isto.

Lekić: Moj stav o državnim simbolima je bla bla bla....
    Vujanović: Takođe.

Vujanović: O himni mislim bla bla bla...
    Lekić: I ja.

Vujanović: Biću predsjednik svih građana.
    Lekić: I ja.

Lekić: Zalagaću se brži put ka Evropskoj uniji, bolji život svih građana, borbu protiv korupcije bla bla bla...
    Vujanovič: I ja.

Itd.
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Ko ih potencira?
    Podjele iz sveg mozga potencira vlast sa sve satelitima, sa opozicijom, medijima i obje crkve . . .

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Podjele iz sveg mozga potencira vlast sa sve satelitima, sa opozicijom, medijima i obje crkve . . .
    Meni se čini da te podjele potencira neko drugi.

Koji je problem da lideri opozicije izađu i javno kažu da nemaju nikakvih problema ni sa simbolima, ni sa himnom, ni sa jezikom, ni sa bilo čim te prirode? Brani li im ko da to urade? Može li ih DPS spriječiti da to urade? Naravno da ne. Da su to govorili, za godinu-dvije nestale bi sve podjele u Crnoj Gori po tom pitanju (ili bi bile marginalizovane), i nestala bi stigma koju dio opozicije nosi sa sobom.

Na kraju krajeva, ostatak Crne Gore smatra ta pitanja riješenim - opozicione partije su te koje svojim programima vraćaju ta pitanja na dnevni red i čini ih aktuelnim.

Ali ne, oni su zadovoljni time što će pred svake izbore pričati potpuno istu praznu priču, ignorisati sve probleme i nadati se da je narodu bilo dosta vladavine DPS-a i da će ih samo zbog toga dovesti na vlast, što će se i desiti prije ili kasnije. Tako mi takvih reformatora i nosioca promjena.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by nihil View Post
    Znači li to da nema opasnosti ako opozicija osvoji vlast?
    ko je ovdje rekao da postoji opasnost ako opozicija osvoji vlast? po mom misljenju ovo je konacno rjesenje i nece se vise mjenjati, a najvise koji to potenciraju je DPS kojem opozicija daje krila po to pitanju.
    sto opozicija vise prica o zajednici , sa srpski zastavama po skupovima i slicni stvarima DPS ce to koristiti da kod neukok naroda stvara neki prividni strah. svak ko iole malo razisli uvidjece da vise nema sanse da se nesto slicno desi.
    a ova vlast ce da bude tu dje je dokle god se Mandic, Danilovic i slicni nalaze na celo opozicije. ako misle dobro svom narodu(crnogorcima) otisli bi odavno dali ladjim ljudia sa vise pragmaticnosti da se smjeni ova vlast.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Čuješ ti kralja, nema ko drugi. A Pajović (jeste da je mlad ali nije mlađi nego što su ovi bili kada su došli na vlast). Lekić je u politici od kako je i DPS, možda čak i prije njega. U to što se sad naprasno sjetio Crne Gore ne ulazim
    Nema potrebe da me oslovljavaš sa "kralj" jer nisam opterećen sa tim kao ministar Vlahović !!! Pajović ima problem što se Drago pita više od njega ( sva je prilika da će sjutra to biti neko drugi ) i zbog toga je neozbiljan kao kandidat za šefa MZ a ne predsjednika države !!! To koliko je Lekić u politici mu je samo plus jer je stanje u CG 90-ih godina i danas isto kao Černobilj prije i poslije katastrofe i to činjenica ( naravno ko je bio svjedok tog vremena ) tako da je sa te strane više prihvatljiv nego neki mladji materijalista kojeg su premijer i društvo oko njega obrazovali po standardima koji važe u svijetu prostitucije !!!
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

malo sam sada slusao ovog Vujanovica kod Sukovica, i mislim da ne treba u opste da Lekic gostuje samo neka promjene sliku a ton neka ostane isti. ovo je katastrofa od kandidata, jel moguce da su nam ovo kandidati za predsjednika drzave. ovo je tuga cemer i jad.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    9,010
    Thanked in
    4,018 Posts

Čuo sam samo pitanje da li bi potpisao zakon kojim se crkvena imovina vraća državi i kojim se ona može iznajmiti i spc i cpc. Filip jedno pet minuta priča kako je njegov stav o crkvi detaljno i precizno sto puta rekao i kako neće ponovo na to odgovarat. Šteta što nije odgovorio na samo pitanje koje se ticalo trenutne crkvene imovine. O tome ga nešto nisam slušao da priča. Ikad. Kanoni nemaju veze sa tim.

I još kaže kako neće da daje hipotetičke odgovore na hipotetička pitanja i kako se izjašnjava samo o onome što mu stigne na sto. Samo ne znam zbog čega onda misli da ima pravo da proganja Lekića da mu da hipotetički odgovor na hipotetičko pitanje oko referenduma.

Kad bi ljudi samo malo obraćali pažnju na ono što političari tvrde danas, a što tvrde sjutra.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Cudno da se ovdje u Slo brinu ko ce biti predsjednik cg... Nisam ocekivala da ce ih to zanimati... Osnovno jeste g. Mandic.. Izgleda da je i biznismenima u Slo on problem.. Ha.. Ko bi rekao... G. Lekica preskacu kao da je papirna lutka.. Nebitan totalno..

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Hrvati tvrde da ako pobijedi g. Lekic to je u stvari pobjeda politike g. Mandica.. Izglrda da samo u Cg tretiraju g. Lekica tj.fasadu ...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Imam 15-20 glasova ljudi koje savršeno boli za izbore i neće izlaziti. Majo, 'oćemo li praviti kakav biznis? Možemo li se naći na 200e po glasu?

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    341 Posts

Koji Hrvati? Ništa te ne razumijem.
    Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Pa pogled sa strane na predsjednicke izbore u CG.. Mandic vs Djukanovic..
    g. Lekica, tipicno za CG pomodare koji vide samo "odeLo" - gledaju samo u CG kao bitnost.. Stranci vide g. Mandica a ne g. Lekica - nebitan je..

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 04-04-13 at 12:02.

Page 81 of 119 FirstFirst ... 317177787980818283848591 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)