Page 80 of 119 FirstFirst ... 307076777879808182838490 ... LastLast
Results 1,976 to 2,000 of 2951

Thread: Preśednički kandidati

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

U opisu radnog mjesta predsjednika CG izmedju ostalog stoji da ne misli svojom glavom, kandidati su idealni !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Gasacemo za DPS pa da necemo leba jes ... Ja bi glsa za T-Book al na zalost oni imaju prece rabote

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

https://www.youtube.com/watch?featur...&v=o6bxodXzySY

S ovakvima i u EU i u nato, dje god treba braco Crnogorci!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kurogane View Post
    Apsolutno se slažem - pa sa svojim glasom svako radi što oće.Građanin je građanin i nisam im ja dao biračko pravo pa da sad određujem ko kako treba da glasa.
    Ali možemo da analiziramo političke prilike jer eto čujemo i druga mišljenja,izgubimo malo vremena i online se indirektno i družimo-znači ništa opasno.
    Ja sam rekao skoro 2:1 u korist Lekića znaci skoro ispravljam da je odnos 62:38 a kod nepravoslavnih je odnos 50 : 1 u korist Vujanovića i eto dolazimo do te brojke od ukupne CG Lekić Vujanovic 45:55.
    Kad me ćeraš da striktno se i precizno izražavam.
    Suština je da nije došlo do pregrupisavanja i raslojavanja post referendumske političke scene u CG i da je stanje među biračima isto kao 2006-pomjerenja su minimalna,tako reći neznatna.
    Hahaha i ti opet istu pricu. Ajde mi onda reci gdje si to radio istrazivanje, na kolikom uzorku, pa imas ove informacije. Posto me zivo interesuje, je li imas neke argumente da to potkrijepe ili prosto tako napamet. Kad bi se politika banalizovala do te mjere, bila bi najlaksa rabota na svijet. A sto cemo sa onima koji ne spadaju u ove 3 grupe (pretezno ateisti), sta cemo sa onima koji ce apstinirati na izborima? Dje su oni u citavoj to racunici?!?
    PS ni sa ovim preradjenim ciframa racunica ti ne stoji. Provjeri ako meni ne vjerujes. Kad vec cjepidlacimo.
    Last edited by Socrates; 03-04-13 at 16:33.

Thanks Thanks Given 
    1,085
    Thanks Thanks Received 
    3,198
    Thanked in
    2,429 Posts

Nije Preśednički kandidati nego predśednicki, ispravite to
    Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nije Alapacha no Alapača, ispravi to
    Sreca tvoja sto si gad pa te niko ne voli! fcuk yeah!

Thanks Thanks Given 
    1,085
    Thanks Thanks Received 
    3,198
    Thanked in
    2,429 Posts

Nije nego bas ovako kako pise. :*
    Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...

Thanks Thanks Given 
    895
    Thanks Thanks Received 
    1,317
    Thanked in
    694 Posts

Quote Originally Posted by Socrates View Post
    Hahaha i ti opet istu pricu. Ajde mi onda reci gdje si to radio istrazivanje, na kolikom uzorku, pa imas ove informacije. Posto me zivo interesuje, je li imas neke argumente da to potkrijepe ili prosto tako napamet. Kad bi se politika banalizovala do te mjere, bila bi najlaksa rabota na svijet. A sto cemo sa onima koji ne spadaju u ove 3 grupe (pretezno ateisti), sta cemo sa onima koji ce apstinirati na izborima? Dje su oni u citavoj to racunici?!?
    PS ni sa ovim preradjenim ciframa racunica ti ne stoji. Provjeri ako meni ne vjerujes. Kad vec cjepidlacimo.
    Da zaključim ja -posle proglašenja nezavisnosti nije došlo do raslojavanja i pregrupisavanja na političkoj sceni u CG tako da su sva glasanja referendumska i podudaraju se sa glasanjem o državnom statusu u maltene 100%.
    Zato ćemo sačekati promjenu vlasti još neko vrijeme(ako je ikad i dočekamo).
    Na referendumu najveći procenat glasova za nezavisnost po opštinama bio je u Rožajama pa u Ulcinju i na trećem mjesti Cetinje itd.
    Slobodan sam da prognoziram da će ovim redom biti i procentualno najveća pobjeda Vujanovića u opštinama a eto brzo ću viđeti jesam li u pravu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MimiR' View Post
    https://www.youtube.com/watch?featur...&v=o6bxodXzySY

S ovakvima i u EU i u nato, dje god treba braco Crnogorci!
    axaxaxaxxaxaxxaxaxaxax....pa je li moguce...xaxxaxa taman nam ovakvi drzavu vode...)))

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Iz KOMUNIZMA U ARKANIZAM, NAPRIJED U EKREMIZAM.

Na nasu FARMU ima vise goveda.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nevinasce nase malo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kurogane View Post
    Da zaključim ja -posle proglašenja nezavisnosti nije došlo do raslojavanja i pregrupisavanja na političkoj sceni u CG tako da su sva glasanja referendumska i podudaraju se sa glasanjem o državnom statusu u maltene 100%.
    Zato ćemo sačekati promjenu vlasti još neko vrijeme(ako je ikad i dočekamo).
    Na referendumu najveći procenat glasova za nezavisnost po opštinama bio je u Rožajama pa u Ulcinju i na trećem mjesti Cetinje itd.
    Slobodan sam da prognoziram da će ovim redom biti i procentualno najveća pobjeda Vujanovića u opštinama a eto brzo ću viđeti jesam li u pravu.
    Teza koju je vrlo lako oborit, samo zbog cinjenice da znam da postoje ljudi, medju kojima i ja, pretezno suverenisticki orijentisani, koji nece izaci na glasanje za predsjednicke izbore. Opet, takodje znam da ima i dosta bivsih simpatizera LSCG sto ce dati glas Lekicu. A znamo da i Filip ubira glasove onih "meksih" Srba na osnovu njegovog znanja o crkvenim kanonima i stava o himni. Stoga, nije bas najsrecnija paralela koju si povukao. No, da ne duzimo ovu pricu, posto vidim da nidje ne idemo.

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Socrates, samo sto ne rece da nam za opredjeljenje biraca presudno uticu procenti poreza i stavovi o ekologiji i slicne stvari . . .

Nazalost nijesi u pravu, kurogane je u pravu svi rezultati izbora ne odstupaju puno od podjele nase na suvereniste i unitariste, koja opet vuce korijene iz one na bjelase i zelenase ili malo kasnije na partizane i cetnike.

Dok ne smognemo snage da to shvatimo i pobijedimo sami sebe uvijek cemo biti porazena strana, a pobjednici ce biti medjunarodna koalicija iz skupstine koja ekstra bogato zivi na racun nasih podjela i naseg rada, a njihove demagogije.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

totalno niste u pravu, da je sada referendum mislim da bi bilo 65 % za nezavisnost.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Quote Originally Posted by opmne View Post
    Socrates, samo sto ne rece da nam za opredjeljenje biraca presudno uticu procenti poreza i stavovi o ekologiji i slicne stvari . . .

Nazalost nijesi u pravu, kurogane je u pravu svi rezultati izbora ne odstupaju puno od podjele nase na suvereniste i unitariste, koja opet vuce korijene iz one na bjelase i zelenase ili malo kasnije na partizane i cetnike.

Dok ne smognemo snage da to shvatimo i pobijedimo sami sebe uvijek cemo biti porazena strana, a pobjednici ce biti medjunarodna koalicija iz skupstine koja ekstra bogato zivi na racun nasih podjela i naseg rada, a njihove demagogije.
    Šta bi trebalo da utiče na izbor?

Kad su ekonomske mjere u pitanju, bitne razlike ne postoje i kompletna politička scena se svodi na neko retrogradno komunističko nadjebavanje o tome ko će i kako oživjeti radničku klasu, povratiti fabrike, i obezbijediti veće plate i penzije (iz budžeta, naravno).

Što se tiče tih podjela o kojim pričaš, ako su već toliki problem, zašto se ta pitanja ne rješavaju umjesto što se guraju pod tepih uz neko nadanje da se birači neće sjetiti na kojoj strani su bili koji ljudi?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by opmne View Post
    Shvatam da je ovo trebalo da bude sala, ali ne vidim nikakvih dodirnih tacaka sa mojom pricom
    Da ja razmisljam tako, u nedjelju bih izasao i glasao Vujanovica. Podjela postoje u Crnoj Gori, i bice ih, ali ne treba ih stavljati u kontekst onamo dje im nije mjesto.
    Ni ovo nisam siguran da najbolje shvatam. Na koji nacin da pobijedimo sebe, pojasni? Ukoliko je crnogorsko biracko dijelo i dalje, gotovo sedam godina nakon referenduma, podijeljeno na suvereniste - Vujanovicevce i unioniste - Lekicevce, koje bi nam dobro donijelo pobjeda onih koji zastupaju stav dijametralno suprotan od mog?!? Ja sam vec vise puta pisao na ovom forumu - ja jesam za smjenu vlasti, ali za razliku od pojedinih, nije mi bas svejedno ko ce biti "nasljednici".

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Zato sto opozicija nece da skine celnike njihovih stranaka.. Dok oni postoje postajace i vrh DPS-a..

Izgleda da i jednima i drugima odgovAra opstanak na pol. sceni sa otrcanom pricom i konstantnim prevarantskim odnosom prema gradjanima...
    Pojavio se novi i sta? Nista, jedni nisu imali hrabrosti da podrze, drugima je smetalo da bilo ko sta mijenja u gradjanskom pol. smislu.. i eto.. Imamo realne rezultate...i dalje biraju staro na istim dvadesetogodisnjim osnovama..

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    895
    Thanks Thanks Received 
    1,317
    Thanked in
    694 Posts

Ja se pitam da li vjeruju građani Crne Gore da su izbori takva vrsta dešavanja gdje ne mora uvjek da pobijedi vlast!
    Pa i ovi kojima daju po 50 € dobili di pet puta više ako Lekić pobijedi jer bi na prvim sledećim izborima vladari se uplašili i odriješili kesu.
    Niko ne bi struju platio cijele godine !!!!

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Šta bi trebalo da utiče na izbor?

Kad su ekonomske mjere u pitanju, bitne razlike ne postoje i kompletna politička scena se svodi na neko retrogradno komunističko nadjebavanje o tome ko će i kako oživjeti radničku klasu, povratiti fabrike, i obezbijediti veće plate i penzije (iz budžeta, naravno).

Što se tiče tih podjela o kojim pričaš, ako su već toliki problem, zašto se ta pitanja ne rješavaju umjesto što se guraju pod tepih uz neko nadanje da se birači neće sjetiti na kojoj strani su bili koji ljudi?
    Recimo ove afere bi u sretnim zemljama ne uticale, vec bi odlucivale izbore, a mi jos uvijek izmedju druge i trece strofe.

Podjele se ne rjesavaju i ne guraju pod tepih, cak naprotiv one se potenciraju, tako se vlada.

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Quote Originally Posted by Socrates View Post
    Shvatam da je ovo trebalo da bude sala, ali ne vidim nikakvih dodirnih tacaka sa mojom pricom

Da ja razmisljam tako, u nedjelju bih izasao i glasao Vujanovica. Podjela postoje u Crnoj Gori, i bice ih, ali ne treba ih stavljati u kontekst onamo dje im nije mjesto.

Ni ovo nisam siguran da najbolje shvatam. Na koji nacin da pobijedimo sebe, pojasni? Ukoliko je crnogorsko biracko dijelo i dalje, gotovo sedam godina nakon referenduma, podijeljeno na suvereniste - Vujanovicevce i unioniste - Lekicevce, koje bi nam dobro donijelo pobjeda onih koji zastupaju stav dijametralno suprotan od mog?!? Ja sam vec vise puta pisao na ovom forumu - ja jesam za smjenu vlasti, ali za razliku od pojedinih, nije mi bas svejedno ko ce biti "nasljednici".
    Kao sala mi djeluje ono da ce neki liberali glasati Lekica i kako ce meksi Srbi glasati Vujanovica zbog himne, pa sam tako i odgovorio.

Koliko god da lose razmisljam Vujanovica necu glasati, a opet predobro razmisljam da bih Lekica glasao.

Nasa najveca pobjeda bi bila bojkot, da im se ne daje dalji legitimitet da se igraju sa nasim sudbinama. Kad pricamo o smjeni vlasti nije ni meni jos uvijek svejedno ko ce ih naslijediti, ali ocigledno se nece ni mijenjati jer jednostavno nema narodne volje, evo pazi kako prodje pokusaj Bojovica da se kandiduje.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Otkad se kukavicluk i sitna korist mjere sa "voljom"?
    To je neki novi momenat u CG.. novi rjecnik?

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    totalno niste u pravu, da je sada referendum mislim da bi bilo 65 % za nezavisnost.
    U to ne sumnjam.

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post

Hvala Lepo

Hvala lepo

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    9,012
    Thanked in
    4,019 Posts

Čuš da je sad referendum. Da sad neko pita svakog kako je glasao na referendumu, ispalo bi da je 2006. bilo 65% za nezavisnost.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    895
    Thanks Thanks Received 
    1,317
    Thanked in
    694 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post

Hvala Lepo
    Novi momenat??
    Da ti odgledaš filmove Živka Nikolića pa da se malo vratiš u realni svijet?

Page 80 of 119 FirstFirst ... 307076777879808182838490 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)