Nije, Tamara sad vozi crvenog (mislim na crveni A5).
TAKUMI
pa zar nije ovaj bio njen?
She is only here to annoy herself!
Parkiras se na mjesto invalida, a ovamo igras fudbal na cdm. Namazan si.
I što je tvoj prijedlog onda u konkretnom slučaju? Da svi zauzimamo po dva parking mjesta ako bude potencijalne potrebe da se otvore vrata u šir i malo izluftira od ove silne vlage jel?
Ili je stvar vaspitanja i svijesti da paziš da ne ogrebeš svoje i tuđe auto kad izlaziš iz njega.
Nego dobro si ti, vlasnik ovog auta se često parkira na dva parking mjesta, možda baš zbog straha da ga ko ne ogrebe. Vjerovatno se i ovjde parkirao namjerno ovako, da osigura auto.
Nego dobro, to nam je kultura i vaspitanju. Plus je auto našlo roba![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Primjena cojstva i junastva u saobracaju
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Moram priznat da su parking mjesta preuska, nema sanse da parkiram npr. ML-a i da izadjem iz auta a da ne udarim auto pored.
TAKUMI
e zamisli kako je meni sa GL-om :P
f6
I meni sa x5
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Divno. Tipično naški.
Preusko ih generalno označavaju. Nije ni meni prelako da se parkiram, zato vazda biram pravu garažu i parking mjesto, da izbjegnem mjesto sardine i rizikujem više rupa no što sad imam.
Evo smo vidjeli da se terenci parkiraju na stepenice!![]()
:dejection::dejection::dejection::dejection::dejec tion::dejection:
Ima ono kosa garaža, prava garaža itd. Znaš ono kad se parkiraju auta jedno iza drugog u kolonu...
A garaža ima na svaki ćošak, eto samo u strogi centar 2 da ja znam.
Ništa, sad kad vidim nekoga da pljuje i bača žvaku na ulicu, ja isto da uradim da se solidarišem... Po naški.
Ne znam ti ja za te garaze, ja sam vozacku preko veze dobio
Vidji momak ne pravi se mnogo pametan nego fino kazi kolko si puta morao da lakiras stranu auta zbog parkinga? (cesanje i udaranje vratima)
Ps. registrujes li i dalje pola godine unaprijed?![]()
Nijednom. Zašto me ne čudi da je preko veze išlo... Vidi se iz priloženog.
Nijesam nikad lakirao auto zbog parkinga. Ne robujem stvarima, one robuju meni. A i to lakiranje, pod atmosferskim uticajem izblijedi i nikad se ne uklopi u boju auta da valja.
Malo manje od mjesec dana registrujem unaprijed. Ne može se pola godine ranije zakonski, a da može bih i to, zbog tebe i tebi sličnih.
Opušti se
Malo na temu, od juče, nigdje naljepnice da ja viđeh. Plus nagazio linije.
![]()
hercules nisi cool ako vozis dzipa a ne parkiras ga ne stepenicemoras to naucit da bi bio uvazavan kao zasluzan vozac dzipova u PG
![]()
She is only here to annoy herself!
Žao mi je spone, jabučice i ostatak trapa![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks