Beciraj dao gol vjerovali ili ne, a Vesovic u prve i kod novog trenera. jel moguce da bas ne zele da ga zovu
Last edited by lepetanac; 30-03-13 at 18:45.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
uff super gol Damjanovica ono brazilski a onaj gol iz slobodnog udarca za drugi tim da nije to slucajno onaj nas drugi zabijac u Koreji Radoncic?
Oce li Bakic ikad zaigrati u Torinu, vidim da je na klupi.
Bi li ti kad stavio kesu da igra, a da si trener?
On jos nije igrao pa ne znamo je li kesa ili ne.
Kakav je Damjan brat moj, obozavam ga..
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Ljudi, čuh da je Joveti pukao butni mišić?! Je li moguće????
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Milos Bosancic, igra za Gyeongnam. Radoncic igra za Suwon.
Hhahahahaahhaahahah kako sam kiksao, sam sebi sam odradio facepalm.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Cisto za one koji ne znaju ili koji ne smatraju da ne treba da igra u prve evo par videa edukacije, KAKAV MAJSTOR STA JE OVO.....
Pas i tehnica:
Golovi:
Jos malo
ima ih jos masu potrazite.......
U avgustu igramo prijateljsku utakmicu protiv Bjelorusije.
hahaha koja je to sansa da se lik preziva Bosancic i to isti video a ja pitao za Radoncica haha..sjecam se da sam negdje vidio nekoliko videa tog Radoncica izgledao mi kao grdosiaj kao Ibrahimovic a ovaj na video manji ali sam zaboravio..mozda ima oko 30 godina ali ipak to nije staro ako neko igra dobro evo vidimo po Damjanovicu..treba dobre igrace imati barem na sirem spisku jer se razne situacije desavaju sa nedaj boze kartonima povredama itd...
Crna Goro Majko Naša - Himna Navijača Fudbalske Reprezentacije Crne Gore (novi video) ...www.rtcg.me
"Izvolite momci?"
Bijo si poziw koi se neodbija
vucke, stari srbin..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks