Pa tacno tako, mac sa dvije ostrice, ako se dobije skoro zavrsili smo posao, ali ako izgubimo onda smo ga pretulili...
Pa tacno tako, mac sa dvije ostrice, ako se dobije skoro zavrsili smo posao, ali ako izgubimo onda smo ga pretulili...
Kako gase ove klipove za nasu drzavu
https://hotfile.com/dl/200021653/b0e..._Half.flv.html
https://hotfile.com/dl/200029304/854..._Half.flv.html
1.5 gb meč sa protiv Engleske, pa koće neka skine...
Biće teška utakmica u junu.
Daj bože da svi budu zdravi i spremni i da pametno odigraju.
Nema zalećanja, ukrajinci ubijaju iz kontri.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Crna Gora vs Engleska - 1 poluvrijeme ...rtcg komentator (kvalifikacije za svjetsko prvenstvo 2014 u Brazilu) ...snimak je druge televizije ali je kombinovan sa rtcg komentatorima...
i to su opasniji mnogo na stranu nego doma. zajebano ce bit ali dobro. sto vele svi- samo zdravlje da posluzi.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Znam ja i svako ovdje kako se ko kotira, i nisam se tim bavio prije utakmice nego samo svojom ekipom za koju smo vjerovali da moze nesto napravit, dok si ti bio siguran da je idiotski nadati se.
ako si ti insistirao na tome ko je bolji igrac onda si promasio topik, i ne vjerujem da ces sagovornika nac za tako ne-idiotsku temu.
Zdrao bio, pa pred Vembli te ocekujem sa slicnim stavovima![]()
Ne ulazeci u rasprave, da napomenem da ce svako promovisanje fasizma ili slicnih ideja i pravdanje takvih postupaka biti najstrozije sankcionisano. Isto vazi i za promovisanje nasilja.
Tako zaobidjite takve diskusije.
O cemu pricate ada barem 30% ljudi je tako uzvracalo skandiranje, ajmoo Crna Goroo-oooo, nema to nikakve veze s jebenim nacizmom, daj ljudi ne zajebavajte
Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Najteze je odigrati utakmicu kao prvi mec protiv Ukrajine: disciplinovano i izbalansirano.
Onaj performans bih uporedio sa prvom utakmicom Milana protiv Barse.
Zatvoriti sve prilaze golu i cekati svoju sansu. Treba oprezno uci u mec i ne otvarati se previse, jer su Konopoljanka i Yarmolenko dizajnirani za kontranapade, a nama je jedna bekovska strana "Kuca na promaji".
Ne bih zelio da dodjemo u situaciju da stizemo rezultat, jer ce to sa Ukrajincima ici malo teze. U svakom slucaju, prednost je domaci teren, tako da se mora ludnica napravit', ako ista mislimo.
Da smo sa Poljacima odigrali oprezno kao sa Ukrajincima, uvalili bi im 4 gola.
Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooool di Montenegroooooooooooooooooooooooooooooooo...
Protiv Ukrajinaca samo oprezno i polako. Na njima je imperativ pobjede, neka oni jurisaju. Mi ne moramo. Prilagoditi taktiku i pristup svakom protivniku i stanju na tabeli-to je kljuc, a za sada to radimo uspjesno.
Deserve's got nothing to do with it.
Damjanovic goooooooooooooooolllll...goooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllll Montenegroooooooooooooooooooooooooooo-Damjanoviiiic
A i ovaj baraz ce biti mnogo tezi nego prosli, bar tako naslucujem iz ovih grupa...
Cekamo ih na 30-40 metara od naseg gola, tu ih kidamo i namjestamo kontre azhdajama u napadu-to bi, ukratko, bilo toJosh jedna slatka 1:0 pobjeda i da uzivamo.
Deserve's got nothing to do with it.
To nije bilo pozivanje na nasilje već kritika organa reda zašto ne rade svoj posao
Last edited by Rakun; 28-03-13 at 15:43.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Svakako nisu bile najljepse zelje. Ako ikako mozes uzdrzi se od toga ubuduce. Ima mnogo ljepsih nacina za izrazavanje negodovanja.
Evo,
zašto mu nisu poklonili ružu u nadi da će da se bocne na neki trn
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Volkov: Crna Gora vrhunac karijere
Fudbaler Partizana Vladimir Volkov rekao je da ne žali što je izabrao da igra za reprezentaciju Crne Gore i istakao da mu je to najveći korak u karijeri.
"Ne žalim što sam odabrao da igram za reprezentaciju Crne Gore, to je najveći korak u mojoj dosadašnjoj karijeri. Svi dobro znaju da sam ja Srbin i želim svojoj zemlji sve najbolje. Reprezentacija Srbije trenutno ima mnogo problema, ali vjerujem da će ubuduće biti ekipa za poštovanje", rekao je Volkov.
Crna Gora poslije šest odigranih utakmica zauzima prvo mjesto na tabeli Grupe H u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo sa 14 bodova, dva više od drugoplasirane Engleske.
"Dobro smo počeli, prve tri utakmice su nam bile putokaz kuda da idemo i kako da se odnosimo. Duel sa Ukrajinom 7. juna će riješiti mnogo toga, a prema kalkulacijama potrebne su nam dvije pobjede do kraja da obezbijedimo baraž. Ako budemo uzeli barem bod u Londonu ili Varšavi onda je i prvo mjesto jako blizu", izjavio je Volkov.
Reprezentacija Crne Gore je u petak pobijedila Moldaviju u gostima sa 1:0, dok je u utorak igrala neriješeno u Podgorici sa Engleskom 1:1.
"Utakmica sa Moldavijom je bila teža nego sa Engleskom jer smo morali da dobijemo, a i teren i vrijeme su išli u korist ekipe koja se brani. Protiv Engleza smo prvih 30 minuta odigrali kukavički, ali se oni u drugom poluvremenu ništa nijesu pitali. Ostaje i žal jer smo u drugom dijelu mogli da im damo još dva-tri gola", rekao je Volkov, koji u Partizanu igra lijevog beka, a u nacionalnom timu lijevo krilo.
Volkov je za reprezentaciju Crne Gore u dosadašnjem toku kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo odigrao svaki minut, dok u Partizanu rijetko dobija šansu pored Aleksandra Lazevskog.
"To je stav kluba, to što me nema u prvih 11 je pitanje za trenera Vladimira Vermezovića. Ja sam tu na raspolaganju, ako mi se ukaže šansa potrudiću se da je iskoristim, kao što na najljepši mogući način vraćam povjerenje selektora Crne Gore Branka Brnovića", istakao je Volkov.
On je rekao da još ne zna da li će ostati u Partizanu i sljedeće sezone.
"Jednom sam u karijeri zbog fudbalskih problema morao da idem težim putem, kada sam iz OFK Beograda prešao u Šerif. Neću ostati u Partizanu ako neko to ne bude želio. Kada se desi prava priča – desiće se, već imam 27 godina."
jel ovo onaj sto je pao ili se smotao kad je Rooney zabio gol glavom?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks