View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    32
    Thanks Thanks Received 
    39
    Thanked in
    28 Posts

Zna li neko sto znaci ovaj fenomen pokazivanja jednog (srednjeg), dva ili tri prsta na utakmici na kojoj igra reprezentacija i gdje je 90% navijaca "svojih" ?
    Kome uopste oni pokazuju srednji prst, svojima? Tamo gdje gledaju nisu Englezi.

Who let the dogs out

Thanks Thanks Given 
    6,191
    Thanks Thanks Received 
    13,737
    Thanked in
    5,204 Posts

Ja sam $edjeo tu iza, pokazuju upravo Englezima koji su dosta vremena znali da provociraju simulirajuci handjob, blowjob a posle onoga just small town in Serbia, sto se mene tice nek su srecni sto jedan od njih nije dobio upaljac u vr glave i boli me kita je li to neki njihov ritual, govore li to svima i slicno. Nego suzdrza sam se.
    Last edited by BiTrAtE; 28-03-13 at 08:02.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Englezi su tamo, jer je ovo istocna tribina, onaj mali dio gjde su nekad novinari bili smjesteni

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Neznam sto reci a da se ne ponovi.
    Momci su nam podarili nove vlazne snove veoma slicne onim iz 2011,
    ili sto bi rekli Englezi za preksinocnu utakmicu: Dejan Vu
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    2,369
    Thanks Thanks Received 
    494
    Thanked in
    313 Posts

jaka slika

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by filip__pg View Post
    Najbolje da nas kazne zbog ovoga. A crknite Englezi, igrat cete baraz za inat.
    Kakve veze imaju Englezi sa ovim? Pricamo o delegatu FIFA, dajte malo ozbiljnosti.

Plus, da sam golman CG reprezentacije i da me engleski navijac gadje punom flashom vode u glavu, vjeruj mi da bih se i ja zhalio. Na sva zvona.

Nego, tu je nas Savez na potezu. Uopste nije problem citav Sjever (i Jug)-velika vecina su tu normalni momci koji stvarno grlo izgube od navijanja i znace ekipi. Ali ima tih 200-300 neandertalaca koji prave stalno probleme. Odstraniti to, ponekome odrapiti i dobar zatvor i kraj price.

Bolje to, nego da posle svake utakmice placamo kazne.

EDIT: St Dzoni, bravo za fotku-upravo o tome pricam. Vecina ljudi mashe shalovima i pjeva, a debeli idiot u bijeloj majici krece da se tuche. Eto takve michi sa stadiona i problem ce biti rijesen.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

Svako, ko je imalo realan, od balkanaca ne moze da ocekuje navijanje bez huliganskih ispada.
    Vi, bogomi, ko da ste se rodili u Singapuru, a ne u ovoj crnoj rupi.
    Najjace mi je kad mozgovi kazu "Sto se Englezi zale, oni su ovo imali prije 25 godina" i onda likuju kao da su izgovorili neku svjetsku mudrost. Keywords - 25 godina.
    Tek ce da bude ispada i tek ce sad da nastupi zajebancija sa navijacima. Ovo je samo pocetak problema.
    Prvo pocne sa sitnim ispadima, pa sa krupnim ispadima, pa onda dolazi katastrofa, pa onda obracunavanje drzave sa huliganima...Mi smo na prelazu izmedju sitnih i krupnih ispada.
    Polako, tek cemo da igramo meceve bez publike. FIFA nam je progledala kroz prste nakon utakmice sa Poljskom, samo nas cekaju "na penal".
    Treba savez da podigne onu zastitnu ogradu iza gola, ali ne, ne, bolje da sacekaju neki veci ispad pa ce onda.
    Last edited by Sandor Kolar; 28-03-13 at 08:55.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

Copywrite - (vidim da si tu ) sto bi sa idiotima koji su ocekivali dobar rezultat?
    Mogu mislit kakve bi epitete upotrijebio da je neko rekao da cemo ih ugazit od fudbala ?

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Quote Originally Posted by Sandor Kolar View Post
    Svako, ko je imalo realan, od balkanaca ne moze da ocekuje navijanje bez huliganskih ispada.
    Vi, bogomi, ko da ste se rodili u Singapuru, a ne u ovoj crnoj rupi.
    Najjace mi je kad mozgovi kazu "Sto se Englezi zale, oni su ovo imali prije 25 godina" i onda likuju kao da su izgovorili neku svjetsku mudrost. Keywords - 25 godina.
    Tek ce da bude ispada i tek ce sad da nastupi zajebancija sa navijacima. Ovo je samo pocetak problema.
    Prvo pocne sa sitnim ispadima, pa sa krupnim ispadima, pa onda dolazi katastrofa, pa onda obracunavanje drzave sa huliganima...Mi smo na prelazu izmedju sitnih i krupnih ispada.
    Polako, tek cemo da igramo meceve bez publike. FIFA nam je progledala kroz prste nakon utakmice sa Poljskom, samo nas cekaju "na penal".
    Treba savez da podigne onu zastitnu ogradu iza gola, ali ne, ne, bolje da sacekaju neki veci ispad pa ce onda.
    Je li to neko nepisano pravilo da moramo da čekamo tačno 25 ili ne znam koliko godina prije nego što počnemo da radimo nešto po tom pitanju? Ili bi možda bilo produktivnije da se nešto napravi sad dok su posljedice još uvijek bezazlene. Ako već ne treba da čekamo veće ispade da bi se dizala ograda iza gola, onda ne treba da čekamo veće ispade ni da bi se obračunali sa onima koji ih prave.

Inače smiješno je poredit naše probleme sa huliganstvom u Engleskoj. Tamo je taj problem bio prisutan u svakom manjem gradu širom zemlje, a ja sam ubijeđen da kod nas istih u vrh glave 50 ljudi stoji iza svakog kretenizma te prirode u Crnoj Gori i da je njih vrlo lako odstraniti i sa stadiona i iz bilo kog sportskog objekta - doživotno. To je neki minimum, a poslije kroz sistem neka se vidi kakvu kaznu zaslužuju.

Evo makar da počnemo od ovog lika u bijeloj majci koji je završio na jedno 50 fotografija u zadnjih par dana, i Skočka zajedno sa njim. Eto ti odmah 2 od 50. Nije to nikakav težak i kompleksan problem, nego najnormalnija i najjednostavnija stvar.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Evo dvije nove fotkice

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by funky^junkie View Post
    Copywrite - (vidim da si tu ) sto bi sa idiotima koji su ocekivali dobar rezultat?
    Mogu mislit kakve bi epitete upotrijebio da je neko rekao da cemo ih ugazit od fudbala ?
    Ajde sad se vrati lijepo na ono što sam pisao, pa onda provociraj. Nego mi pobrisaše dušmani.

Eh, da, Leskot i Smoling se i dalje bolje kotiraju od Baše i Džudovića, kao i Stiven Gerrard od Novakovića. Izvinjavam se na tome.
    imala je oci boje vejna, boje vejna boje runija

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Je li to neko nepisano pravilo da moramo da čekamo tačno 25 ili ne znam koliko godina prije nego što počnemo da radimo nešto po tom pitanju? Ili bi možda bilo produktivnije da se nešto napravi sad dok su posljedice još uvijek bezazlene. Ako već ne treba da čekamo veće ispade da bi se dizala ograda iza gola, onda ne treba da čekamo veće ispade ni da bi se obračunali sa onima koji ih prave.

Inače smiješno je poredit naše probleme sa huliganstvom u Engleskoj. Tamo je taj problem bio prisutan u svakom manjem gradu širom zemlje, a ja sam ubijeđen da kod nas istih u vrh glave 50 ljudi stoji iza svakog kretenizma te prirode u Crnoj Gori i da je njih vrlo lako odstraniti i sa stadiona i iz bilo kog sportskog objekta - doživotno. To je neki minimum, a poslije kroz sistem neka se vidi kakvu kaznu zaslužuju.

Evo makar da počnemo od ovog lika u bijeloj majci koji je završio na jedno 50 fotografija u zadnjih par dana, i Skočka zajedno sa njim. Eto ti odmah 2 od 50. Nije to nikakav težak i kompleksan problem, nego najnormalnija i najjednostavnija stvar.
    Nijesi me shvatio. Kazem da neko prica o tome kao o normalnoj pojavi, jer su, coce, Englezi imali taj problem prije 25 godina. Odje narod, nesvijesno ili svijesno, oce da zaostaje 25 godina.
    Evo, ima video, ima sve...Makar 5 ljudi se moze teretiti za nanosenje teskih tjelesnih povreda. Ne vidjeh nesto da su podnijete prijave, da pisu imena u novinama, da pociniocima prijeti robija...Sad je nanosenje ttp, sledeci put ce biti pokusaj ubistva i tako redom. Za ove stvari bih im svima dao po pola godine, iz momenta. Nego, kao sto rekoh, prvo cemo sacekat da se desi nesto krupnije pa cemo onda da reagujemo..ili ne reagujemo.
    Stekao se utisak da zlocin moze proci nekaznjeno.
    Last edited by Sandor Kolar; 28-03-13 at 10:09.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Quote Originally Posted by Copywrite View Post
    Eh, da, Leskot i Smoling se i dalje bolje kotiraju od Baše i Džudovića, kao i Stiven Gerrard od Novakovića. Izvinjavam se na tome.
    Ja mislim da bi trebalo na adresu FA poslati zvanično izvinjenje što smo tako visoko kotiranoj selekciji sa visoko kotiranim igračima zakinuli dva očigledno zaslužena boda.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Of the toilet roll, Hart said: “It pinged off my head and wrapped round my shoulder but it’s not going to kill you, is it? It’s not ideal, but that’s the beauty of football.”

Thanks Thanks Given 
    6,191
    Thanks Thanks Received 
    13,737
    Thanked in
    5,204 Posts

Korektno, nije da sam to ocekiva od njega.

Sent from my iPhone5 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    Je li realno da su ovakve neznalice ovi englezi ili samo zele da provociraju, zastava Mkedeonije umjesto nase na tabeli grupe,pfff ??
    Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Prekidi_stvarnosti View Post
    Da je srece i drzave tvoj drug bi odlezao najmanje mjesec dana zbog ovoga, pa bi dobro razmislio sljedeci put kad krene da pozdravlja nacizam.
    Ada nije ovo nacizam, coce, nego je slika ispala kao da jeste, novinari.

A inace, koliko se frke napravi oko jedne baklje ljudi moji. Ajde da je ubacio na teren, mogu da shvatim, vec je samo zapalio, a i brzo je ugasio.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

ja ne znam sto se vi uopste lozite na ove debilne komentare from england. ko ih ****...
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Ko gubi ima pravo da se ljuti ko sisa ostrvljansko misljenje....
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    3,566
    Thanks Thanks Received 
    5,882
    Thanked in
    2,825 Posts

Aeee beale djaole tamo... Ko šiša taman, u pravu si.
    Kada je bitno ko je tamo neka UEFA ili još nečesova FIFA? A i Engleska sigurno nema integritet u tim organizacijama.
    I briga nas što oni kažu.
    Biće bitno, kad ne bude nikakvih karata jer će se utakmica igrat pred prazan stadion. No bi i tada svečana loža aka cijela zapadna tribina bila najtužnija vjerovatno.
    Oh Lord, please have mercy on our souls.
    Last edited by hercules; 28-03-13 at 12:27.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Quote Originally Posted by afi View Post
    Je li realno da su ovakve neznalice ovi englezi ili samo zele da provociraju, zastava Mkedeonije umjesto nase na tabeli grupe,pfff ??
    Daily Mail je smeće i trebao bi biti na autoignore svakome. Naravno da je namjerno, ali ne kao provokacija prema nama nego radi njihovih čitalaca koji se pale na takvu vrstu repotraže.

I Guardian i BBC su prenijeli sve što se dešavalo i na terenu i na tribinama, ali mnogo balansiranijim tonom i bez kreativnog dodavanja nekakvih nebuloza.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by afi View Post
    Ladno me uslikao Dejli Mejl

Razocaran sam. Volio bih da sam se nasao u Timesu, Independent-u, Daily Telegraph-u, a ne u ovom smecu od novina sto je pricalo da ce Kaka u United da predje, a Vidic da ode iz njega.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ljudi mene vec trema fata kad pomislim na Jun i mec sa Ukr, taj mec je biti il ne biti, evo su ga i mediji u Ukr proglasili takvim. Moramo dobit taj mec inace smo nadrljali a i UKR ima mnogo laksi raspored (2 sa San Marinom i docekuju Eng i Polj ) plus ce Konopljanka bit spreman za mec protiv nas. Mislim da ce nam biti mnogo teze nego protiv Engleza

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Kad ih isprasimo na njihovom terenu dobro će zapatiti i zastavu i himnu i kako se zovu igraci.... Damjanovića mogu zvati skraćeno Mr Gooooooo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ako se dobije Ukrajina zavrsili smo posao..
    Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !

Page 1279 of 2251 FirstFirst ... 2797791179122912691275127612771278127912801281128212831289132913791779 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)