View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Samo Niksic View Post
    Ima li dje snimak, youtube ili nedje drugo po netu? Postavi ako imas, bio bih zahvalan...
    Pa hik, kume, rekao sam svaka im cast na borbenosti ali su to mnogo ograniceni igraci, nije to divljacki, to je samo realno, dosta ih ova reprezentacija ispostovala i promovisala, pa jesi li vidio kakvu je glupost Pekovic napravio protiv Moldavije, pa on je divljak, nisam ja. Samo sam objektivan, momci su borbeni, ali nije to to. Mozda sam upotrijebio preostar izraz, otjerati, ali eto, jbg.
    Pekovic nam je jedan od boljih igraca na sredini bio, pa mozes ti pricat sto god oces. Zna cesto karton da dobije, ali uopste nije kiks-igrac.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    3,429
    Thanks Thanks Received 
    405
    Thanked in
    248 Posts

Quote Originally Posted by _HokutoNoKen_ View Post
    Pekovic nam je jedan od boljih igraca na sredini bio, pa mozes ti pricat sto god oces. Zna cesto karton da dobije, ali uopste nije kiks-igrac.
    Igrac koji obavezno svaku utakmicu dobije po zuti karton, barem, nije kiks igrac? Zbog toga je odsustvovao sa pola utakmica i svojih timova i nase reprezentacije. Da taj segment svoje igre sredi, bio bih zadovoljan njegovim ucinkom.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Albatros View Post
    Ne zaboravi da je bio one sjajne sezone u Sportingu proglašen za igrača godine. Lik je igrao često po lijevoj strani i raznosio je.
    Sjecam se te price od domacih novina, ali nisam presiguran u tacnost te informacije. Mozda je proglasen za najboljeg igraca Sportinga, ili ko ce mu ga znat vec, ali ovdje ga nema kao proglasenog za najboljeg igraca portugalske lige : http://en.wikipedia.org/wiki/LPFP_Awards
    Inace te sezone u Portugalu bih mu okarakterisao tek kao prosjecne, mada je imao dobrih rola. Ipak su ga godine po Rusiji potpuno ubile igracki.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Bog

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

Samo Niksic, Džudović je doktor, samo pretpostavljam da nažalost nakon ovih kvalifikacija neće bit tu, s obzirom na godine.
    Pekoviću hvala za pare koje mi je donio dok sam igrao na njegove žute kartone, ali to je sve.
    Pavićevićev start za onaj crveni karton je bio toliko odvratan da mi je bilo žao što nisu pustili igrače i stručni štab protivnika da ga oderu živog.
    Last edited by [kinetic]; 27-03-13 at 17:16.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Quote Originally Posted by Socrates View Post
    Sjecam se te price od domacih novina, ali nisam presiguran u tacnost te informacije. Mozda je proglasen za najboljeg igraca Sportinga, ili ko ce mu ga znat vec, ali ovdje ga nema kao proglasenog za najboljeg igraca portugalske lige : http://en.wikipedia.org/wiki/LPFP_Awards
    Inace te sezone u Portugalu bih mu okarakterisao tek kao prosjecne, mada je imao dobrih rola. Ipak su ga godine po Rusiji potpuno ubile igracki.
    Bio je igrač mjeseca par puta, period dok je Izmailov bio povrijeđen a Simon igrao u 11. Forsiranje Izmailova bila je samo jedna od mnogih sportskoj javnosti neobjašnjivih stvari koje je Bento tad radio u Sportingu (ne mislim nama u Crnoj Gori samo zbog Simona, nego generalno). Na kraju je Bento bio prinuđen da da ostavku, ali je za Simona u Sportingu već bilo prekasno.

Vrhunski je odigrao tu sezonu, da se ne lažemo.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Bio je igrač mjeseca par puta, period dok je Izmailov bio povrijeđen a Simon igrao u 11. Forsiranje Izmailova bila je samo jedna od mnogih sportskoj javnosti neobjašnjivih stvari koje je Bento tad radio u Sportingu (ne mislim nama u Crnoj Gori samo zbog Simona, nego generalno). Na kraju je Bento bio prinuđen da da ostavku, ali je za Simona u Sportingu već bilo prekasno.

Vrhunski je odigrao tu sezonu, da se ne lažemo.
    Ta jedna sezona ga ne cini igracem. Sta vise, time je dokazao da je los igrac koji je imao dobar period, a takvih igraca imas u svakom evropskom timu, makar po 2-3. Ja ga nikad nesto nisam puno volio jer je po meni uvijek imao potez vise, a i znao je da bude mnogo sebican, a ja takve igrace ne volim. Mada je znao da upise dobre trenutke ali to je opet ovo gore sto sam rekao. Sto jes' jes', imao je tu dobru sezonu u Sportingu. Sad, to je samo moje misljenje.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    Igrac valjda treba da da maksimum tokom intoniranja himne, teren je manje vazan. Ja sam tako razumio zadnjih dana citajuci ovu temu. Evo opet Vlado Bozovic najgori, a reci za nekoga juce da je bio los, a on sigurno nije bio najgori je nevidjen bezobrazluk.
    Isto tako protiv Engleza treba sto casnije izgubiti, predati se unaprijed, sram bilo onog analfabetu od Brnovica da izadje i onako ih oduci od fudbala. Jos sa 4 napadaca igra, diletant obicni.
    Neka no sto su opet navrli na mrcenog boza superstara, jer namignu, a basu niko ne spomenu.

ja samo se bojim da cemo boza pravit od blata kad se povuce. poznato je da mnoge selekcije imaju problema sa lijevim bokom, a tu stranu je dosta puta vrlodobro pokrio Bozo. Cak se ne secam nekog ociglednog kiksa, a sjecam se nekoliko Milana Jovanovica.

Thanks Thanks Given 
    438
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    54 Posts

Toilet humour: Manchester City stopper Hart was wrapped up in loo roll thrown from the stands by home fans

I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

E da nam je drincic kod ovih kornera bio protiv engleza pola bi bilo golovi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Uzeli Englezima dva boda, nabili im još kompleksa, sabili ih u drugo.
    Dobili novog veznjaka i novog izvođača slobodnjaka.
    Par momaka konačno odigralo vrhunske partije.

Odlična noć.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Ali kad se V.Bozovic zatrci sa nase polovine i zamlatara onim rukama i glavom,presmijesno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mrga View Post

Bog
    volim ovoga momka ne znam zasto slabo je igrao ,ali nadam se da ce se i on trgnut malo ,i poceti da pruza sjajne partije.cujem neke price kako bi da ga maknu iz rep. ...mislim da bi to lose bilo...sto se tice njegovog posta,veliko postovanje za to kao zbog posta nema snage i kondicije,raspitajte se malo,procitajte nesto,moze bit samo izdrzljiviji i jaci.jednostavno ne igranje u klubu i non stop promjena sredine je uticalo na njegovu igru.Gazi simone !
    Russia!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sto su ovi glupi englezi zapeli za toalet papir.
    Para vrti dje burgija neće.

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

za ozbiljne rezultate u kvalifikacijama, sa jakim protivnicima, ne možemo igrat sa drinčićem, božovićem i vukčevićem u startnih jedanaest..

možda u nekoj defanzivnoj varijanti, kad čuvamo rezultat ili slično pa da drinčić i vukčević uđu po jedno 20-ak minuta i to je to od njih dvojice..

Thanks Thanks Given 
    6,106
    Thanks Thanks Received 
    6,664
    Thanked in
    3,179 Posts

Simon koliko se krsti i u nebesa trazi nesto je trebao u monahe da ide, a ne fudbal da igra.
    promasena karijera.

zajebajem se....simpatican mi je, ali nesto ne stima.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Sandor Kolar View Post
    Ne siri dezinformacije.
    Posto su dez. reci nam ti informacije iz prve ruke?

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Momci, znate li vi uopste bez koliko igraca standradnih smo mi igrali ? Prica vam je prelosa. Posle utakmica sa svim protivnicima, mi smo i dalje PRVI a vi palamudite..
    Para vrti dje burgija neće.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hebi ga ovakve stvari na koje neki misle da su sitnica kad evropljanima zatreba da neka 'velika' repka ide na prvenstvo oni to 'odrade' i zalijepe kaznu kad im zatreba.bacanje stvari na teren a nedaj boze da neki novcic udari igraca ili sudiju ufff(zaboravi upaljac to je bomba za njih) odmah ima ako im zatreba velika kazna, ako se sjecam Bosni ili Hrvastkus su dvaput zafrknuli zbog navijaca koji su bacali novcic koji je udario igraca spanije a jednom sudiju..srecom onaj ludak sto je upalio baklju nije bacio na teren inace velika kazna a da udari igraca pfff zaboravi prvo mjesto ili baraz..namjestice ili sudiju da te smjesti sa penalima koji ne postoje ili sta god im zatreba...

sto ce to bacanje kad su se englezi postrasili od onog navijanja koji grmi od onog vodje ka damone zove negdje procitah stvarno dobar glas..a za grupno navijanje gdje ima raznih grupa i navijaca koi ne znaju pjesme i ne vole da skacu i bekecu najbolje su takva navijanja sa dvije tri rijece koje svako moze da ponovi i zapamti a hori ooooo Hajmo Crna Goooorooo oooo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vidjite ljudima face...uf.

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Nijesam gledao, nijesam smio da malerisem posebno mi je drago zbog nekih poznanika sto su ulagali i po 600 eura na Englesku. Inace kako su Srbi nije im problem da navijaju protiv CG. ubuduce ce im biti problem da se klade . . .

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

Quote Originally Posted by Zaradona View Post
    Vidjite ljudima face...uf.

Pronađite uljeza hehe

Thanks Thanks Given 
    6,106
    Thanks Thanks Received 
    6,664
    Thanked in
    3,179 Posts

Quote Originally Posted by Chili Willie View Post
    Momci, znate li vi uopste bez koliko igraca standradnih smo mi igrali ? Prica vam je prelosa. Posle utakmica sa svim protivnicima, mi smo i dalje PRVI a vi palamudite..
    neka bog pogleda i sacuva sve sportiste koji obuku crnogorski dres...i ginu ka sto su se SVI izreda borili i ginuli na terenu sinoc.....od Migacha do Volkova do Dzuda do Vucinica, da ne nabrajam sve.

dovijeka sam im zahvalan.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post

A sto znaci to "IRA" ?

Page 1276 of 2251 FirstFirst ... 2767761176122612661272127312741275127612771278127912801286132613761776 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)