ali momku je bilo sudjeno da ga da...tri puta se vraca lopta, pa morao je ugurat!
![]()
Momci svaka vam cast!Puno mi srce.
Kako je Savic pojeo Velbeka jeste li vidjeli ono ljuudiiii, znaci u dzep ga je stavio.
:mrgreen:
a pazi ovih idiota:
Last edited by clapton; 26-03-13 at 23:03.
I onda ti dodje neki pametnjakovic odje i uputi na klub navijaca za karte,neka fala.Cat izuzecima dobro je to.
Mozgovi.
Eo jedan film od mene.
Originally Posted by Nk-001
Zna li se kad je snimak utakmice jer nijesam snimio zaboravio od svega da kliknem na snimanje sad viđeh![]()
Tacno tako moj dobri Prijeki..Malo je većih cigana no tamo na sjever.Čast izuzecima.Po ko zna koji put se ovo dešava.
A nije mi jasno kako se ne izduvaju kad RIČU dva sata aeeeeeeeeeeeeeee, aeeeeeeeeeeeee, aeeeeeeeeeeee, jer nista drugo ne umiju i ne znaju i ne mogu naucit, nego se moraju jos pobit.
EDIT: Eo, samo upali Igijev video. Steta sto nema neko slovo za taj neartikulisani zvuk.
I am so post-rock I shit sad birds.
E pa nemoze bez Idijota...
ma pusti ih tamo.
meni je tako milo zbog vas da vidite ko ste, kad ste ujedinjeni.
Što je ova muka svaki put sa navijačima. Što je najgore proći će nekažnjeni iako ih sve mogu lagano identifikovati i opet će doći da nas predstave kao divljake.
NEka sto su se pobili, no su i poceli sa sjevera sa rasistickim povicima , dok Dzudovic nije prisao i zamolio da prestanu, i ubacivanje novcica u teren skroz neshvatljivo, a najveci idiotluk je svakako uskakanje skocka u teren posle naseg gola i ladno ga security na trbinu vraca ko da nije nista uradio......Nasa posla
Evo i od mene dvije sa juzne tribine. Nikad bolja utakmica i bolje skakanje cini mi se.
Jos da smo mogli dovatit kojega engleza da mu usi iscupamo bar, jer su nam citavo vrijeme pokazivali ku&ac i slomili stolicu pa mahali s njom da izazivaju.
Dzudovic, kakav profesor nocas ljudi sto je ono...
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Ocesh postaviti na youtube?
Da gledamo na tenane.
Hvala!
nemam rijeci..
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks