Evo ovo je odlican link - nadjoh ga na jednom od sajtova sto je St.Dzonny postavio.
http://www.yocast.tv/view.php?live=s...rojadirecta.me
evo chuh i to cudo pukla im pogibija stoka bezobrazna
Evo ovo je odlican link - nadjoh ga na jednom od sajtova sto je St.Dzonny postavio.
http://www.yocast.tv/view.php?live=s...rojadirecta.me
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
ja samo mogu slushat audio na ovaj link: http://www.firstrow1.eu/watch/177110...s-england.html
ne skidajte nista jer su 100% virusi.
sop://broker.sopcast.com:3912/140139
engleski audio
grom te ubio opet namignujes !!!!!!!!
Svaki potez Vlada Bozovica me toliko nervira da je to nevjerovatno a ni Volkov se ne proslavlja.
Last edited by MrTwister; 26-03-13 at 20:41.
Volkov - rupa.
Baša - el doctor.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Sve odlično, ali Volkov... nemam riječi.
Damjanovića umjesto Simona i mi ovo dobijamo ljudi.
Damjanovića bi ja umjesto Volkova, a Simon nije nimalo loš samo da ne ulazi u duele sa Velbekom.
Mada Englezi igraju kao prava TOP 5 selekcija.
Dako se malo opuste u drugo i nekim kropmirom namaknemo taj bod
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Lijeva nam je strana trop.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Volkov stvarno uzas nije da sam ceka neciju uzasnu igru da pljujem no je ono stvarno jadno.
Volkova sam branio ali ovo se ne brani. Samo da ga śedemo u drugo da odmori, pa makar pokojnu Milevu uveli.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
au koliko nesigurni udjosmo, sto je rezultiralo stativa-precka-go
Nije da volim da jasem igrace i spocitavam i tako to, ali eto kad je BOzovic pa na zemlju rekoh eo zamjene, napokon san mi se ispunjava..
simom uzas, sve je izgubio
Daj Volkova na beka ili ga izbaci, Božović bi bolje igra krilo nego beka. Užasan Volkov stvarno. Mora se ubacat Damjanović, ima prostora da on Mirko i Joveta iskombinuju gore. I nikakvog presinga, kad ih vidim da ih samo gledaju na ivici šesnaesterca i čekaju šta će da uradi igrač sa loptom muka me hvata
Meni se čini da ovaj mali ne namiguje nego da ima tik....obratite pažnju, sad uopšte nije gledao u kameru i ja taman rekoh "evo neće namignut ovaj put" kad taman u momentu kad prođe kamera on "klik" i namignu...inače, trude se naši sokoli! Nadam se da će sad Brna neku magiju uraditi, Damjanović ući i da probamo![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
prelosa igra u defanzivi, San Marino bi se bolje branio. setkaju nam se na 20m, probacaju loptu, sutiraju. tu prvo treba da se sanira pa tek onda da se radi za napad. sva sreca sto su se povukli posle gola, inace bi nam pukla pogibija.
To je pametno, jer presingom se najlakše prave greške i pravi prostor za brze igrače. Skoncentrisano pozadi, a oni neka se igraju Barselone na 40 metara koliko god hoće. Odbrana je sasvim ok, samo da nam Stivi ne uvali nešto sa 30-40 metara.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks