View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Uhh ne sjecam se da je ikad bila ovolika euforija, ni kad je Ceska dolazila u baraz, mozda jedino kad smo igrali prvi put protiv Madjarske. Iskreno, pomalo me i strah, jer smo mozda malo previse poleceli. Ne mogu docekat' 9 sati...

Nadam se da se nece obistinit' tvrdnje pojedinih novina da ce od starta krenut i Damjanovic, ne zbog toga sto mislim da je los igrac, naprotiv, vec jednostavno jer nam treba neko ko ima znatno defanzivnije karakteristike. Mirko i Joveta u ovakvoj utakmici su sasvim dovoljni za spic.

Moja prognoza, potpuno lisena bilo kakve objektivnosti, 2:1 za nas. Strijelci Jovetic i Basa. Pa da vidimo.

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    138
    Thanked in
    104 Posts

Od njega mnogo toga zavisi večeras ali ako mu saigrači pomognu kao protiv Ukrajine da nema kontri onda može bit i junak meča pošto je opasan posle kornera
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    8,513
    Thanks Thanks Received 
    3,803
    Thanked in
    2,257 Posts

Oleg Loknić (Dnevni avaz, Bosna i Hercegovina)
    Najava utakmice Crna Gora – Engleska uvekoliko me podsjeća na priču uoči meča Bosna i Hercegovina – Grčka. ,,Mali“ protiv ,,velikih“ imaju priliku da dokažu da su i sami odrasli. U oba slučaja, prije no što su utakmice odigrane, pogled na tabelu kaže da domaćinima više odgovara bod, a da gosti, praktično, moraju juriti pobjedu. Sušić se odlučio za napad, možda i Brnović iznenadi Engleze (usput, fenomenalna mu je izjava o autobusu u odbrani i dva Ferrarija u napadu, prava poslastica za novine). Iskreno se nadam da će i ishod u Podgorici biti isti kao u Zenici. Dosta nam je „baraža“, vidimo se u Brazilu!
    ...

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

Sve je to fino...Dolazi Engleska, euforija drma narod, ptice cvrkucu...
    Da imamo imalo buntovne svijesti, trebali bi opet da ponovimo sve ono sto smo radili protiv Poljske.
    Izgubimo fino sluzbenim rezultatom i jednom za vazda zavrsimo sa reprezentacijom, fudbalom i partijskom raspodjelom karata.
    Od 10k karata, Englezi dobiju 1500, a 200 ih se nadje u slobodnoj prodaji.
    Ljudi, koji su tu jos od utakmice sa Madjarskom su se nasli u situaciji da ne mogu da nadju karte, jer je neko iz saveza odlucio da zaradi pare. Navijaci treba da naprave pritisak i ucjene savez jednom za sva vremena, jer je sramota da se ovo radi. Sto se mene tice, da Bog da nikad ne vidjeli ni svjetsko ni evropsko, ako se nastavi sa ovakvom politikom.
    Kazu 1500 karata u slobodnoj prodaji...50 ih je jutros prodato, 50! 200 ljudi je cekalo sinoc od 10 sati. ***** ti ja ovakvu euforiju. Ako ima Boga i pravde, nakantace nas nocas Englezi.
    Jebe mi se za patriotizam i za reprezentaciju, kad se sve pretvorilo u klasicnu prevaru.
    Fino, pola karata bacit u slobodnu prodaju, pa ko oce da ide na utakmicu, neka se potrudi da je kupi.
    Tako cemo imati prave navijace na tribini, koji ce da dodaju nekih 20-30 dB, a ne ove manekene pomodarske.
    Last edited by Sandor Kolar; 26-03-13 at 12:56.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja ne mogu vjerovat da su se ljudi cimali ispred sportskog i na kraju čak i izvisili za karte za sjever, a još uvijek (makar do malo prije to znam sigurno) može da se učlani u klub naviječa i uzme karta sasvim lagano i bez ikakvog guranja i cimanja. Jes da je to 10 e više, ali em nema cimanja, em ta članska valja za buduće akcije i utakmice.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Hiljadu je bilo najavljeno.
    I kao sto smo skloni tu cifru da uvecamo, vjerovatno smo skloni i da umanjimo broj stvarno prodatih karata.

Veceras snazno, da ne primimo glupe golove i ne sumnjam da cemo dati koliko bude trebalo.

Thanks Thanks Given 
    9,598
    Thanks Thanks Received 
    5,976
    Thanked in
    2,280 Posts

Quote Originally Posted by Ramos View Post
    Ja ne mogu vjerovat da su se ljudi cimali ispred sportskog i na kraju čak i izvisili za karte za sjever, a još uvijek (makar do malo prije to znam sigurno) može da se učlani u klub naviječa i uzme karta sasvim lagano i bez ikakvog guranja i cimanja. Jes da je to 10 e više, ali em nema cimanja, em ta članska valja za buduće akcije i utakmice.
    Zamisli ne možeš vjerovati da ljudi rade nešto što se radi po cijelom svijetu... Tih 10e nikad dao ne bih, pa ne odgledao više nijednu utakmicu na stadion...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dzeko je doktor. Nema potrebe za napad, samo agresivnija odbrana.
    Svaka cast Medoje..ipak neki ljudi nemaju viska 10 e. Ali ove vodje navijaca vrse istu propagandu kao i savez, tj. savez mora, ovi ne..Mislim da se zna ko ide na taj sjever, jos od pocetka, nije to 5 000 ljudi, ali svakome je u interesu uzeti pare. Sigurno je da je dosta pravih liberala koji su manjina kod nas, izvisilo za karte, koji si sanjali jednom ovakvu utakmicu, nazalost je tako! Ako se plasiramo na svjetsko, opet ce slicno biti, sve to u krug ide, ako ne marko, onda ce janko.
    Last edited by Spajk Li; 26-03-13 at 13:12.
    all is worthwhile if the soul is not small .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Ostalo jos desetak karata za Sjevernu tribinu (navijaci sa clanskim kartama koji se nisu pojavili) u klub navijaca - Njegoseva 54, pa ko prvi djevojci - njegove karte!
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Zamisli ne možeš vjerovati da ljudi rade nešto što se radi po cijelom svijetu... Tih 10e nikad dao ne bih, pa ne odgledao više nijednu utakmicu na stadion...
    Iz principa ili ih nemaš? Ako nemaš razumijem te.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Prosle nedelje je receno da je petak zadnji dan za uclanjivanje...ali izgleda da im je oslacalo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Momci, ovdje se prica o fudbalu, a imate topic "navijaci" pa o tim problemima raspravljajte tamo. Ne shvatam mozak koji je u stanju da pozeli da njegova sopstvena reprezentacija, predstavnici njegove zemlje, bude "nakantana" ili da izgubi sluzbenim rezultatom samo zato shto nije nasao kartu za utakmicu.

Ne branim Savez nikako-njihova shema dijeljenja karata je nekad imbecilna, a nekad usmjerena na to da se izvuku pare na prevaru. Ako je ikad iko kritikovao Savicevica za masu stvari to sam ja ovdje. Ali ljudi-ne gledamo utakmice zbog Saveza, vec zbog fudbala prije svega, a onda zbog nashih ljudi koji ce da istrce na teren i koji su vec pokazali da su bolji ambasadori nase drzave nego bilo koji nas diplomata da ga znam. Jer probajte da nadjete josh nekog iz CG oko koga se cima Guardian, Times i ostali vodeci svjetski mediji.

Imam utisak da neki ovdje idu na utakmice zbog "dodatnih decibela", skakanja i "iskazivanja buntovne svijesti". Iskreno, j.ebe mi se za sve to. Ja idem na utakmice zbog fudbala, i uzivanja u tom sportu. Kao i zbog nase reprezentacije. Zvucacu pretenciozno, ali zbog tih razloga treba svi da idu. Potpuno mi je svejedno oce li nash stadion zvecati od buke ili ce bit' katedrala-ako ce nasi momci da idu u Brazil. Potpuno svejedno. Nego neki ovdje su izgleda zaboravili da se navija iz altruistickih, a ne iz sebicnih pobuda-da se "iskacemo", da nam "bude lijepo" i da izigravamo Jamesa Deana ili Milvolove F-trupe po Podgorici. Dok ne dodju izbori i partijske (raznih) direktive ko za koga da glasa-pa svi fino i poslushno(izvinjavam se zbog mijesanja politike)

To je cisto stoprocentno sr.anje, tako molim vas iskulirajte tu pricu i pustite nas da pricamo o cemu treba-igracima, protivniku, taktici, rezultatu. Iskreno mi je zao sve ljude koji su izvisili za kartu, bash iskreno zao. Ali to nije razlog da se zamrzi sopstvena drzava, reprezentacija i najljepsi sport na svijetu zbog toga. Ne idemo tamo da gledamo Djurdjevca u lozi, vec Vucinu, Jovetu i ostale na terenu. Vazi i za stadion i za pracenje preko televizije.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    31
    Thanked in
    8 Posts

Quote Originally Posted by Sandor Kolar View Post
    Sve je to fino...Dolazi Engleska, euforija drma narod, ptice cvrkucu...
    Da imamo imalo buntovne svijesti, trebali bi opet da ponovimo sve ono sto smo radili protiv Poljske.
    Izgubimo fino sluzbenim rezultatom i jednom za vazda zavrsimo sa reprezentacijom, fudbalom i partijskom raspodjelom karata.
    Od 10k karata, Englezi dobiju 1500, a 200 ih se nadje u slobodnoj prodaji.
    Ljudi, koji su tu jos od utakmice sa Madjarskom su se nasli u situaciji da ne mogu da nadju karte, jer je neko iz saveza odlucio da zaradi pare. Navijaci treba da naprave pritisak i ucjene savez jednom za sva vremena, jer je sramota da se ovo radi. Sto se mene tice, da Bog da nikad ne vidjeli ni svjetsko ni evropsko, ako se nastavi sa ovakvom politikom.
    Kazu 1500 karata u slobodnoj prodaji...50 ih je jutros prodato, 50! 200 ljudi je cekalo sinoc od 10 sati. ***** ti ja ovakvu euforiju. Ako ima Boga i pravde, nakantace nas nocas Englezi.
    Jebe mi se za patriotizam i za reprezentaciju, kad se sve pretvorilo u klasicnu prevaru.
    Fino, pola karata bacit u slobodnu prodaju, pa ko oce da ide na utakmicu, neka se potrudi da je kupi.
    Tako cemo imati prave navijace na tribini, koji ce da dodaju nekih 20-30 dB, a ne ove manekene pomodarske.
    Slazem se,osim sa ovim da gubimo sluzbenim rezultatom,ja prvi molim Boga da ih raznesemo zbog svega sto se desava! Svaka cast na post-u.Ja sam jedan od tih koji nije mogao doc do karte a pratim ekipu dje god da igra i sve mi ovo smijesno izgleda.I nemojte mi valjat sad onu stereotipnu pricu da si se uclanio u UCG imao bi kartu-nisam uclanjen tamo iz nekih licnih uvjerenja.Reprezentaciju sam pratio o svom trosku uvijek i posteno ceka redove uvijek i sinoc mi se desi da nakon cekanja od nekih 8-9 sati po ovom divnom vremenu dobijem jednu muricu.Ovo kao sto rece kolega Sandor postaje jedna prevara obicna..Masu sam razocaran i ne vjerujem da cu vise ikad otic da gledam (fudbalere do smrti postujem i hvala im za sve ali celnici saveza prave cirkus od ovoga.)

Thanks Thanks Given 
    9,598
    Thanks Thanks Received 
    5,976
    Thanked in
    2,280 Posts

Iz principa ili ih nemaš? Ako nemaš razumijem te.
    Iz principa... Tu razliku ću izgubiti na jednoj karti za zapad...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    6,073
    Thanks Thanks Received 
    6,603
    Thanked in
    3,148 Posts

snijevao sam....

3:1

Vucinic dva gola iz igre, JoJo slobodni udarac sa 25 metara.

U 88', kad je vec rijesena utakmica, Dzudo kosi Runija u sesnaestercu i veli "tako se to radi, druze".
    Lampard pogadja penal.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Cisto da znate masu karata su uzeli sponzori reprezentacije, tako da nemojte odma' drvlje i kamenje po Deju i savezu. Oni tu nista nisu mogli da urade.
    I don't get lucky. I make my own luck.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by desert de Lleó View Post

Cisto da znate masu karata su uzeli sponzori reprezentacije, tako da nemojte odma' drvlje i kamenje po Deju i savezu. Oni tu nista nisu mogli da urade.
    Ahha, recimo znam da je samo Telekom uzeo preko hiljadu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Momci, ovdje se prica o fudbalu, a imate topic "navijaci" pa o tim problemima raspravljajte tamo. Ne shvatam mozak koji je u stanju da pozeli da njegova sopstvena reprezentacija, predstavnici njegove zemlje, bude "nakantana" ili da izgubi sluzbenim rezultatom samo zato shto nije nasao kartu za utakmicu.

Ne branim Savez nikako-njihova shema dijeljenja karata je nekad imbecilna, a nekad usmjerena na to da se izvuku pare na prevaru. Ako je ikad iko kritikovao Savicevica za masu stvari to sam ja ovdje. Ali ljudi-ne gledamo utakmice zbog Saveza, vec zbog fudbala prije svega, a onda zbog nashih ljudi koji ce da istrce na teren i koji su vec pokazali da su bolji ambasadori nase drzave nego bilo koji nas diplomata da ga znam. Jer probajte da nadjete josh nekog iz CG oko koga se cima Guardian, Times i ostali vodeci svjetski mediji.

Imam utisak da neki ovdje idu na utakmice zbog "dodatnih decibela", skakanja i "iskazivanja buntovne svijesti". Iskreno, j.ebe mi se za sve to. Ja idem na utakmice zbog fudbala, i uzivanja u tom sportu. Kao i zbog nase reprezentacije. Zvucacu pretenciozno, ali zbog tih razloga treba svi da idu. Potpuno mi je svejedno oce li nash stadion zvecati od buke ili ce bit' katedrala-ako ce nasi momci da idu u Brazil. Potpuno svejedno. Nego neki ovdje su izgleda zaboravili da se navija iz altruistickih, a ne iz sebicnih pobuda-da se "iskacemo", da nam "bude lijepo" i da izigravamo Jamesa Deana ili Milvolove F-trupe po Podgorici. Dok ne dodju izbori i partijske (raznih) direktive ko za koga da glasa-pa svi fino i poslushno(izvinjavam se zbog mijesanja politike)

To je cisto stoprocentno sr.anje, tako molim vas iskulirajte tu pricu i pustite nas da pricamo o cemu treba-igracima, protivniku, taktici, rezultatu. Iskreno mi je zao sve ljude koji su izvisili za kartu, bash iskreno zao. Ali to nije razlog da se zamrzi sopstvena drzava, reprezentacija i najljepsi sport na svijetu zbog toga. Ne idemo tamo da gledamo Djurdjevca u lozi, vec Vucinu, Jovetu i ostale na terenu. Vazi i za stadion i za pracenje preko televizije.
    Živio govornik!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by desert de Lleó View Post

Nego ko je kriv casti ti?Savez odlucuje kome ce karte da se daju.I bas mi je milo zbog ovih navijaca koji nisu kartu dobili,pa neka navijaju protiv slabih reprezentacija,kad se karte dijele po skolama.

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

Uopšte mi nije žao tih što izvisiše za karte. Kad pristaju da ih neko tretira kao stoku. Još im zvono oko vrata fali, u tor se sami postroje. Više ga nakon utakmice sa Poljskom ne bih kročio na stadion dok je ovakva organizacija. Momcima u dresovima sve najbolje i podrška ispred ekrana a ostalima oko njih bliže i dalje, nemir i svako loše

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vidim da svi imate nesto protiv navijaca Cg, tj protiv nekih njihovih predstavnika,i iz licnih uvjerenja necete da uzmete clansku kartu ili principa. Slazem se s vama , ali pazite ovo, treba napraviti nekad kompromis, i zbog sto kaze REC , i svaka mu cast na postu, zbog fudbala, zbog zemlje koju zelimo od 90 te godine, zbog svega onoga sto se rijetko desava ovdje. Rijetko ljudi, vi fino zaobidjite te principe i inat i uzmite kartu , ako opet ponavljam imate 10 tak eura viska, jer masu ljudi ih nema! Masu je zdravog razmisljanja na forumu danas i to mi se svidja izuzev cini mi se bijesnih izjava da se vise nece pratit reprezentacija i tako dalje... Jos jednom veliki pozdrav i ja idem na ovo pivo za jedno uru vremena ! Idemo ! Provedri nam iznad GORE CRNE !!!
    all is worthwhile if the soul is not small .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

telekom i lutrija/splendid (brano) uzeli po iljadu karata...

vazda ovo cimanje za karte prije svake vece tekme, lagano se uclanite u klub navijaca sa sjevera, ili sa juga i imate kartu vazda, ko oce da navija, ostala pozorisna publika mi ni ne treba na stadionu...
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne mogu citat sve postove, ali svaka cast ovima koji navijaju da nas Englezu nakantaju, jer nisu mogli do karte doc'. Svaka cast.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E da, jedino shto treba stvarno iskorijeniti je ta podjela karata navijackim grupama. Nego neka se i oni cimaju kao i svi ostali. A sponzori (ko god to bio)-jasno je da mogu diktirati uslove.

Sve ovo ipak ne opravdava zelju da nas bilo ko "nakanta" a pogotovo ne prizeljkivanje nereda na stadionu. Onog ko veceras napravi nered (ako takvog bude) dozhivotno bih banovao sa stadiona a i dobru zatvorsku kaznu bi mi izdrzhao.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

sto se tice navijacke grupe ja sam se odmah prosle godine uclanio i potrcao ove opet.
    ne razmisljam o kartama na bilo kojoj utakmici znam da e ceka, a st se tice 10 eura ako ne sto drugo vratilo mi se na neke prijateljske utakmice dje su dzabe karte davali. a i ko sada ne bi dao 20 eura da udje. a to oce li ko uzeti neke pare od toga , mali mi je posao. nek se oni bakcu sa zavezom oko mailova , dogovora i slicnih stvari. ja se uvijek tjesim da ona koreografija finansirana sa te strane posto naknadno pare nikad niko nije trazio.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Page 1256 of 2250 FirstFirst ... 2567561156120612461252125312541255125612571258125912601266130613561756 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)