Ja bih, da se što pitam, uz Vučinića metnuo Damjanovića da igra, a Jovetić da uđe poslijen.
Nó se kamí što pitam i doma.
ovo se treba zakljucati do posle utakmice,tolko pametovanja i cuda ,a makse
Podgorica Podgoricanima!
Ja bih, da se što pitam, uz Vučinića metnuo Damjanovića da igra, a Jovetić da uđe poslijen.
Nó se kamí što pitam i doma.
sto wele za kisu sjutra vece?
Russia!
Vele da nema kise.
Moj najveći strah je onaj od dijela navijača kojeg bih volio da mogu razumjeti, no budući da ne pripadam stručnom medicinskom osoblju to nije moguće.
Kad je u pitanju strah od Engleza, tu sam relaksiraniji. Gledam na to u smislu:
ako uzmemo bod, to je podvig, a ako izgubimo, to je očekivano. Naravno, to je mišljenje prije meča i ono se može mijenjati u toku meča zavisno od toga kako će se stvari na terenu odvijati. Kad je zalaganje fudbalera u pitanju, tu sam potpuno miran.
Dick Laurent is dead!
a ako dobijemo , ne vidjeh tu opciju pa da te dopunim. kako gledas na to)
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Uhhh ne mogu da cekam vise poludjeh, jos 19 sati![]()
A što je ova muka.
Zamolio bih sve vas sto ovdje uvjek mozete pametovati da obratite paznju na sledece cinjenice
Kada bi mi sa ovakvim igracima ocekivali od njih samo realno i kada bi oni od sebe ocekivali samo realno , mislite li da bi dosli do ovakvih rezultata ?
Pa oni kada bi ocekivali i prizeljkivali da izgube sa manje od 2 razlike oni bi izgubili 5:0.
To vam tako ide momci , mi ih dizemo u nebesa zato sto i oni sebe moraju dizati u nebesa da bi pruzili adekvatan otpor reprezentaciji kakva je Engleska..
I kakav bi to igrac ili navijac bio ako ide na utakmicu nadajuci se sto blazem porazu ?
Znam ja da je vas dosta pametnih ovdje ali ovo iznad ne mozete osporiti ..
Do pobjede !
@zaradona
A ja planirao da se probudim u 5 i podjem lagano
Uzmi mi dvije karte...
Evo oko 15 do 2 sam slikao, ne vidi se totalno jer desno niz stepenice ide jos i uza zid cini mi se, dosta bas ljudi. Ili su bas patriote ili ce karte sjutra po 100 i kusur eura englezima i ostalim
![]()
rm -rf /
Ovo se opet na dva šaltera prodaju ? Koji je za zapad i istok?
Na pobjedu sjutra, nego sto !![]()
Para vrti dje burgija neće.
Aj ako ko ode neka slika od jutros, mislim da je 3 puta veca guzva barem
rm -rf /
Najvishe mi se svidja od naseg tima sto nisu podmukli na teren i sto igraju posteno i borbeno. Kad su gubili nisu se ljutili i pokusavali da se foliraju no su se borili.
Zao mi je sto ne mogu gledati utakmicu, a vidim da je narod jedan sa ovim momcima i to mi je najmilije.
Volio bih da ih ispratite sjutra u Englesku i da ih nauce sto je bit ka Jedan.
Ako neko zna da ima nedje preko interneta da se gleda utamica neka stavi link.
Hvala.
Last edited by Ego_and_his_own; 26-03-13 at 05:37.
Ali ovi englezi stvarno cigani kakvih nema. Ovaj place za stopere, ovi placu zbog NEPRIJATELJSKE atmosfere, zbog RASISTA. Jesu li normalni likovi ? Da bog da primili 3 komaTa pa im sve smetalo. MRS !
Para vrti dje burgija neće.
Evo sve novine po svijetu bruje: Englezi se prepali.
Dobro ih je Brnovic opra.
Samo vi koji idete tamo navijaci ne dajte da kakvi idijot pravi probleme, a sto bi ko to radio... Na teren je bitka!
A cush "Neprijateljska atmosvera" ako im to smeta neka idu pa neka igraju "Ne ljuti se covjece" a ne fudbal.
Potpuno je prirodno da ce navijaci da podrzavaju svoj tim.
Dobro je reka Brnovic, oni su vec poceli da se pravdaju za poraz.
Citam clanak na BBC kako ruzno zvuci sto pricaju o stadijonu kao "4 liga" jer su oni coce manekeni naucili na lijepe tepihe. Dobro im je Brnovic obrusio u izjavi iznenadio me je.
Last edited by amnesiac; 26-03-13 at 08:22. Reason: vezivanje postova
eeee, da oce oni biti i blizu poraza...
I mene je iznenadio Brna, pomisio bi cojek da vodi Argentinu![]()
Tu es mon héro!
Da nije bilo do sad nerijeseno, ti bi zaista bio u pravu.
A kad sam vidio kako su ih stisli zadnji put, jasno je da mogu. Oceli to zavisi i od navijaca.
Ima li kise tamo?
Last edited by amnesiac; 26-03-13 at 08:19. Reason: vezivanje postova
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks