Page 494 of 1608 FirstFirst ... 3944444844904914924934944954964974985045445949941494 ... LastLast
Results 12,326 to 12,350 of 40192

Thread: Formula 1!

Thanks Thanks Given 
    1,905
    Thanks Thanks Received 
    1,869
    Thanked in
    770 Posts

Quote Originally Posted by NexusVI View Post
    Tako je to kad se sjedi/stoji iza rachunara, i prichaju priche iz "fotelje". O stilu, chamugansko americhkom, "biti nechija kuchka" da ne pricham, to je posebno ljupko uzimajuci u obzir koliko to ima veze sa istinom, sa bilo chim..).

Volio bih da vidim da se neki igrach u bilo kom drugo sportu, nakurchi treneru/menadzeru, -'besh tvoju taktiku, znam ja bolje.. No je f1 specifichna, pa im moze bit (donekle), inache..
    Baloteli, Ibrahimovic, Toti, Hulk itd... Ako si dobar u necemu, uvijek ce biti mjesta za tebe, a bice i ako si kucka.
    Quote Originally Posted by Biznismen Podgorica View Post
    Oli da se kladimo ti das 50e a ja cu 200e.
    Ako ne prodje ti imas 200e.. :wink:

Thanks Thanks Given 
    40
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    51 Posts

Quote Originally Posted by ^izzy^ View Post
    Baloteli, Ibrahimovic, Toti, Hulk itd... Ako si dobar u necemu, uvijek ce biti mjesta za tebe, a bice i ako si kucka.
    Vidish ti to, dobri su ti primjeri bash, lol, (Ibrahimovica ima donekle smisla pomenut u kontekstu kojem ih ti prizivash, ostali uh). No, da dodje kod chika Murinja, recimo, i on i koji god, naigra' bi se bash, (a bi pocheo, -zna on bolje..).
    Da ne pominjem, gledajuci ih ovako kako si ih poredjao, -Dje su ovi jebachi, (a i nepomenuti jebachi, sreda), a dje "kuchke", shto se tiche to osvajanja kakvih znachajnijih stvari?! :wink:

Nego, ovo je F1 topic, -Eventualno kad se osvoji poneshto i napravi ime, moze se ponekad izjes *****, kao ovo Vet recimo, (mada ni tada se ne moze pretjerivat, jer je ovo timski sport, a ne tenis..), ali njemu moze bit, jer je 3struki svjetski prvak, pa mu se gleda kroz prste.. Da je ovako neshto uradio prije, kad nije bio shto je sad, a posebno kod nekih shefova timova, pita' bi te.. :wink: A i shto mi pade nam, moze mu se desit samo zbog ove gluposti danas, da mu tako MW vrati, da ce da mu se stuzi.. :wink: A evo sezone pred nama.. (bez podrshke timskog kolege uzet titulu, khmm, da, bash).

So, nazivat Rosberga skroz regularnog momka nekakvim imenima, jer se ponasha normalno, najblaze recheno, nije u redu. (a tek nije, jer nemate 1% informacija koje bi trebalo da imate, da mozete tako lagano da sudite i dijelite etikete.)
    No, ka' priche sa divana, sve chibuk pusheci..
    Last edited by NexusVI; 25-03-13 at 00:39.
    ><

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by nickname View Post
    Ovo je vrhunac gluposti ferarija!

VRHUNAC!!!!
    Totalna, ali i glupost Lojze.

Nadam se da nakon ove trke mozemo bataliti pricu oko prvih i drugih vozaca unutar timova.
    Veberu svaka cast.
    Webber je imao odlican start, zasluzio je da bude prvi, pogotovo kad su imali takav dogovor. I sad mozete zaboravit price da RBR favorizuje samo Vettela. Ja sam rekao da tamo nema prvog i drugog, barem ne do kraja prve polovine sezone.

Quote Originally Posted by kimi pg View Post
    P.S.
    ICEMAN JE GOSPODIN..
    A zasto gospodin? Za ono *****nje iza Hulkenberga i Pereza? Nek ide kuci.

Quote Originally Posted by Mitro View Post
    A Alonso - nemam komentar. Kakav pacerski potez, i mogu slobodno reć bezobrazluk da zbog zadržavanja pozicije rizikuje bezbjednost ostalih.
    On je pikica, prava, spanska.

Quote Originally Posted by antikvarnica View Post
    Sto je Ros Brown kriv? Sto nije rekao Hamiltonu da pusti Rosberga, je li mu to krivica?
    Dobili su Hamiltona, i znaju da je Hamilton jaci od Rosberga, i znaju da njemu trebaju bodovi. Britni je low caliber.

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    Luis pokazao nevjerovatnu voznju, ne znam o cemu se ovdje prica? Sa toliko inferiornim bolidom, sa dosta problema je majstorski odolijevao pizdi, pardon Niku.
    Inferiornim bolidom? Da je imao goriva, obrijao bi oba RBR-a. Nije imao goriva i imao je set up za kisu. Mislili su da ce biti kise i SCa i zato je krenuo sa oko 10 litara manje.

Trazio je danas da kazu Veberu da se skloni sa staze jer je spor, kakvo dno.
    Trku treba dobit brzi vozac, Webber je bio spor, ovaj je trazio da ga maknu da ne dodje do onoga sto je doslo, a moglo je biti i gore. A 41 i 42 krug su bili odlicni, bolji od komplet trke.

"slonite mi ga sa puta"
    hahahahah
    Naravno.

Ros prica sa poluretardom.

-Mogu li ga prodjem?
    -Ne Niko
    -Ali brzi sam, spor je?
    -Niko i on bi mogao brze da vozi, ali stedi bolid, kao sto bi i ti trebao
    -Proci cu ga, brzi sam!?
    -Niko zelimo da oba automobila stignu kuci, ne mozes nista da dobijes, 3. ili 4. isto ti je, jbs sampanjac, ja cu ti kupiti dva
    Ne bi nista dobili, samo bi Britni popio malo Sampanje.

Quote Originally Posted by kimi pg View Post
    u pitanju je F1 TRKA, sa naglaskom na TRKA.. čuva bolid, zbog čega, neki kvar?

presmiješno, isto ti je PODIJUM ili 4-ti?????????..
    Manjak goriva.
    Quote Originally Posted by NSX View Post
    na ovoj trci je upravo dokazao i da je LH prevara
    Quote Originally Posted by dub_c View Post
    Pih! Kakva kesa od trke.
    Kesa, da, zato sto smo vidjeli kakav je Kimi. Dno.

Quote Originally Posted by NexusVI View Post
    Evo i iz drugog ugla, haha, :

Nek se jebe.

Quote Originally Posted by ^izzy^ View Post
    Dje je Fabia, da cujem kakvo misljenje ima za svog pulena iz Njemacke?
    Ja nemam pulena, ja ne navijam ni za jednog. Toliko me sad zanima F1 da se nisam probudio jutros.
    Quote Originally Posted by Petronas View Post
    Da li je moguce da su od trke prosle 2 strane topica, a da EKV nije smislio opravdanje za Zalosnog kad je zariljao nosem u Vetela ?
    EKV, pricaj nam nesto. Da nije ostao bez bremzi onaj smrad?

Quote Originally Posted by NSX View Post
    je li slucajnost da je proslih godina alternator i KERS crkavao skoro samo na Webberovom autu?
    Webberu nije crkao alternator, samo Vettelu, i ne znam kojem Renolu.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

crkao mu je u americi, a sto si obecao da ces doc sad kazes da te ne zanima F1 mozes valjda da gledas da ne navijas ni za koga(ako nista drugo odvoj 5 eura da uplatis na nekoga pa navijaj), btw Rosberg je pokazao da je mnogo brzi i koji **** i cime je LH zasluzio da bude prvi vozac, time sto jebe Nicole?
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Prvi razlog, Nicole (no, it's not). Onda, daju mu 3 puta vise nego Nicu. Onda, sve su karte stavili na njega. Onda, bolji je od Nike. Da, Nico je bio brzi zbog toga sto je imao set up za suvo, vise goriva i drugaciji gear ratio. A, pazi, dosao bih da sam mogao da otvorim oci (da je vozio NAJVECI otvorio bih oci i sve).
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Nico je drao tog vaseg najveceg tri godine zaredom, LH je u 3 sezone imao ukupno manje bodova od Batona, a bio je prva opcija McLarena...

kockali su se gorivom kod Luisa i kad su vec izgubili trebali su pustit ovoga ispred jbg, sta ako na kraju sezone Rosberg ne bude sampion bas zbog ova 2-3 boda?!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Britni je imao vise bodova od GAZDE zato sto je ovaj drugi imao previse DNF-a. Kad mu je radio bolid, uvijek je bio brzi od Britnija. Button moze samo da popusi Kmici.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

ispostavilo se suprotno jbg

Thanks Thanks Given 
    174
    Thanks Thanks Received 
    574
    Thanked in
    257 Posts

Ovako bi NAJVECI spakova ovu trojicu da je imao onaj Benz od juce...

"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher

Thanks Thanks Given 
    854
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

Dugo ocekivano pojavljivanje fabije na temu se pretvorilo u svojevrstan fijasko!
    Ok mu je da vozac doslovno preko radija trazi od tima da mu SKLONE kolegu iz tima sa puta.
    Vetel je u tom trenutku bio brzi, kasnije je weber poceo da pravi razliku dok mu iz pitstopa nijesu rekli da "ugasi" motor i odveze se do cilja?naravno da je to ona mala sunjica iskoristila i obisla ga.
    Dalje:ok mu je sto nijesu dozvolili rozbergu da pretekne hamiltona, a to ni samom hamiltonu nije bilo ok nego se izvinjavao kao zadnja pi*kica nakon trke.drugo, cisto sumnjam da je hami imao setup za kisu a ovaj za suvo.nekako mi nema smisla...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

U pitanju su prevelike pare ulozene u odredjene vozace, i to je sva prica.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by dub_c View Post
    Hahaha ti si jedna velika prskotina kralju.
    Izvini su*ak-znamo li se da tako razgovaras samnom???

Alonso je cijeli krug vozio na drugoj poziciji sa slomljenim krilom,dok Massu sa ispravnim bolidom lupaju kao kantu:

Thanks Thanks Given 
    867
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,359 Posts

a ne mozes to objasnit ljudima... alonso da je onako uspio da odvozi(nazalost nije) izgubio do pita par pozicija... a da je usao u box odmah morao bi da odluci, da li da mijenaj i krilo i gume..ili samo krilo, pa posle par krugova nazad za gume...

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

pa realno tim je kiksao, mogli su da pretpostave da će se brzo ići na gume za suvo a pošto bi bio sam na stazi (i imao prosušenu racing putanju ispred sebe sa koje ne bi morao da skreće) mogli su odmah da mu stave slikove, gubio bi u pravih par krugova po par sekundi u odnosu na vodeće ali ništa strašno

Thanks Thanks Given 
    867
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,359 Posts

trebalo je da izdrzi jos krug ili dva i usao bi u box... jer se staza brzo susila... a prvi dio staze je bio dobro natopljen prvih par krugova.

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

on nije vidio koliko je varnicilo ali kreteni sa pit vola sigurno jesu i morali su znat da je opterecenje pri velikoj brzini preveliko i da postoji bar 50% sanse da mu spojler rikne...

Thanks Thanks Given 
    867
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,359 Posts

za fabiu i petronasa...

meni nije kriv ferrari sto je alonso slomio prednje krilo, dok bi vas dvojica osmislili sve teorije zavjere koje postoje da bi opravdali kad tako nesto uradi Sumaher... a uradio je takvih stvari mnogo u ove tri godine... zato :*

Thanks Thanks Given 
    867
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,359 Posts

inace, ko je gledao prenos na SKY IT, i ko razumiej italijanski, komentatori su rekli isto odmah nakon sto se desilo to... al bilo je sto je bilo...cekamo sad kinu 20 dana

Za sudar okrivio - Vettela....Alonso je jučer u Maleziji ostao bez bodova, a Vettel ih je na isti dan osvojio 20, što bi, u nekoj fazi prvenstva, mogla biti kritična razlika.
    A bez bodova je ostao nakon što je udario u Vettelov bolid na drugom zavoju, za što je optužio - Vettela.
    "Praktički se zaustavio na sredini zavoja. Vozio je 10 km/h sporije nego inače. Potpuno me iznenadilo kad sam vidio što radi," objasnio je Alonso.

Thanks Thanks Given 
    854
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

Nista ne moze promijeniti cinjenicu da su napravili veliku glupost.
    rizikovali su njegov zivot onim potezom.
    Sreca pa zbog kise nije smio voziti punom brzinom, ko zna sta se moglo dogoditi...
    Da se povrijedio ili nesto gore, pitao bih ih onda kako bi nadoknadili te "bodove".
    Jos jednom su pokazali da nijesu dostojni da budu na celu ferarija.
    Ovi sto pricaju o nekakvom cuvanju pozicija alonsa sa slomljenim krilom, dok je masa padao...nemoj da mlatite. Masa je imao los start (svakom se desava). Alonso je cuvao poziciju samo zbog toga sto su takvi uslovi bili na stazi. Ko zna dje bi zavrsio na kraju onog kruga koji je zapoceo idiotskom odlukom sefova.

Thanks Thanks Given 
    867
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,359 Posts

Nista ne moze promijeniti cinjenicu da su napravili veliku glupost.
    rizikovali su njegov zivot onim potezom.
    to je istina... al eto, mozda su imali kakvu informaciju vise od nas koji smo obicni posmatraci sa strane... nego, i mene su bas iznenadili dolukom da ne udje u pit... bolja m je varijnata bila da udje u pit i odma slik gume da stave.. al eto, odlucili su se za varijantu dje bi najmanje izgubili, a izgubili su najvise...

Ovi sto pricaju o nekakvom cuvanju pozicija alonsa sa slomljenim krilom, dok je masa padao...nemoj da mlatite. Masa je imao los start (svakom se desava). Alonso je cuvao poziciju samo zbog toga sto su takvi uslovi bili na stazi. Ko zna dje bi zavrsio na kraju onog kruga koji je zapoceo idiotskom odlukom sefova.
    masa je odvezao trku u svom stilu... lose... to je ono sto aj kazem, moze on u kvalifikacije da bude najbrzi, da uzme pol...al to je sve sto on moze...jer on nije konstantan u toku trke.... alonsa bacis u bilo sto, bilo dje, i on vozi... a ovome mora da i horoskop bude dobar taj dan da bi pokazao nesto...

Thanks Thanks Given 
    174
    Thanks Thanks Received 
    574
    Thanked in
    257 Posts

Vazda je kriv onaj od pozadi, tu nema ispavke. Ja nijesam vidio da je Fetel isao onim zavojem ista sporije od konkurencije.

Tako da - jedna totalno amaterska greska Zalosnog.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovi sto pricaju o nekakvom cuvanju pozicija alonsa sa slomljenim krilom, dok je masa padao...nemoj da mlatite. Masa je imao los start (svakom se desava). Alonso je cuvao poziciju samo zbog toga sto su takvi uslovi bili na stazi.
    Zayebavas li se to?Pa kroz iste krivine kroz koje je Alonso branio pozicije od Webbera,kroz iste te krivine su obilazili Massu par sekundi kasnije.
    Necemo zatvarat oci pred necim sto je ocigledno,zao mi je samo sto je uklonjen video starta trke sa YT-a.

Thanks Thanks Given 
    1,905
    Thanks Thanks Received 
    1,869
    Thanked in
    770 Posts

Fabia moze pricati sta hoce, ali Hamilton osvoji poslije dvije trke ono sto je NAJVECI za 3 godine u istom bolidu.
    Quote Originally Posted by Biznismen Podgorica View Post
    Oli da se kladimo ti das 50e a ja cu 200e.
    Ako ne prodje ti imas 200e.. :wink:

Thanks Thanks Given 
    174
    Thanks Thanks Received 
    574
    Thanked in
    257 Posts

To nije isti bolid, kao prvo. Samo se isto zove.

Thanks Thanks Given 
    854
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

Quote Originally Posted by M.S. View Post
    Zayebavas li se to?Pa kroz iste krivine kroz koje je Alonso branio pozicije od Webbera,kroz iste te krivine su obilazili Massu par sekundi kasnije.
    Necemo zatvarat oci pred necim sto je ocigledno,zao mi je samo sto je uklonjen video starta trke sa YT-a.
    Ne zagovaram tezu da je masa bolji vozac, pokisavam samo da kazem da masa nije toliko los kolikim ti pokusavas da ga napravis govoreci ovdje kako je alonso sa slomljenim krilom bolji od njega sa zdravim.
    Jednostavno se tako potrefilo!
    Last edited by nickname; 25-03-13 at 11:26.

Page 494 of 1608 FirstFirst ... 3944444844904914924934944954964974985045445949941494 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)