Aoooo ljudi skalajte malo, ni da imamo svih pet pobjeda , vama nesto ne bi valjalo, kako god da utakmica zavrsi momci su za mene heroji, koji zadnji kap krvi i znoja proliju na terenu, a kad to tako urade prosto mi je srce puno, ne gledajuci kakav je rezultat...
E sad se silno obradovah, sto su mnogo Crnogorci onemoguceni da prerpodaju karte Englezima jer ce oni moci da udju samo sa kartama na kojima ima posebni zig i koji su oni kupili od FSCi
Mozda misli da Englezima pise na celu ko su, pa kad neka engleska porodica kupi od nekog CG karte za npr. istok, da ce ih vratiti s ulaza i tako da ce podrska domacem timu biti veca.
Obradovalo me to da svaki put puno ljudi koji bi zeljeli da idu na utakmicu ne mogu doci do karte, a dok drugi dodju do karte i same te karte preprodaju......Sramota...
Pogodite formaciju i sastave oba tima i osvojite dres:
http://cg-fudbal.com/osvojite-dres-r...ije-crne-gore/
In vino veritas
Ja mislim da ce nama taktika protiv engleza vise licit na 4-5-1 uz to sto ce Joveta igrat povucenije. Samo boga molim da Mirko bude raspolozen, posto je po nas ubitacno kad njemu nije dan da valja. Covjek je u stanju da izgubi po 10 lopti za redom a to stavlja sredinu i odbranu pod pritiskom. To nam protiv engleza nikako ne treba. Ali ne mozemo nista. On je uvijek bio nepredvidiv, pa nam ostaje da se nadamo da ce bit u raspolozenju.
Po meni, Joveta je odigra vrh ovu zadnju. Tacno je da nije dao go, ali je bio opasan. Mislim da ce on posebno protiv Engleske dobit inspiraciju da odigra odlicno.
Mirko Vucinic and Stevan Jovetic planning holiday from hell for England
http://www.guardian.co.uk/football/b...and?CMP=twt_gu
najrealnije do sada od engleza.
Dejan Damjanovic: When people ask, I always say that I am a Montenegrin from Serbia. I am so happy to represent Montenegro in Korea and Korea in Montenegro."
Last edited by lepetanac; 24-03-13 at 13:51.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
"Maybe when the group was drawn, people thought we should have been scared of England, that we should be worried about their big players," he told the Daily Mirror.
"But we're not scared of anybody - we are fearless as a nation. I'm not surprised we are top of the group and the only thing that will surprise me is if we don't stay there.
Vucina legenda
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
nece biti naseg treninga na stadionu?
Podgorica Podgoricanima!
Evo ga i Zoki
Ne moramo da jurimo, to je naša prednost
Ovaj Filipović samo da nije previše oprezan u postavci igre ( imam utisak da je na njega pritisak prije SVAKE utakmice bio ubjedljivo najveći da se ne obrukamo ) mogao je i sam da ostvari dobar rezultat u prvom ciklusu ali mu se ne može reć da je loš selektor![]()
deuscroix
za njega se moze rec da je najgori trener na svijet.....ne samo radi reprezentacije vec dok je vodio zvijezdu, benfiku, sampdoriju to je bio uzas.
Last edited by Albatros; 24-03-13 at 14:25.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Ante Mirocevic: Sheffield Wednesday's record signing when they bought him from FK Buducnost in 1980. "I loved the pubs," he said. "Lager and lime with a whisky chaser. I'd drink 10, 20 a night and then we'd train the next day. That's what England taught me, how to drink and play."
imala je oci boje vejna, boje vejna boje runija
Pozdrav svima na topiku, nije me bilo neko vrijeme tako da... red je red
Prvo, bodovi iz Kisinjeva ce, cini mi se, biti krucijalni kada se bude na kraju pravila tabela, jer svaki tim koji pretenduje makar za plasman u baraz, mora da kupi bodove protiv takvih ekipa. Ukrajince su zakinuli za dva boda, jos kad bi to isto napravili i Poljacima bilo bi sjajno. A igrati protiv onakve divlje ekipe, bez glave i repa, na onakvom terenu nije nimalo lako, a i valja priznati da smo imali srece kod onog gola jer je bila katastrofalna greska Moldavaca koji su stajali na prvu stativu. Opet, imali smo par dobrih sansi, prije svih onu Volkova i par Jovetinih pokusaja, tako da je to ipak doslo na svoje. A koliko su Moldavci ogranicena ekipa najbolje se vidjelo kada su primili gol i nasi smanjili pritisak na njihovoj polovini terena, kada nisu uspijevali pasovima stic ni do 40 metara od gola Bozovica. Ali opet, bunker sistemom i kontrama mogu o jadu zabavit svaku reprezentaciju, lise ovih nekoliko top klase.
Drugo, trenutni bodovni bilans pomalo zavara, i to je tacno. Jer nama kada se skinu bodovi protiv San Marina imamo 7 bodova naspram Poljaka i Ukrajinaca sa po 5, ali u tom poredjenju i utakmicu manje, sto je opet odlican bodovni saldo. I opet smo na polovini kvalifikacija kao lideri grupe, cisto za one koji su tvrdili da su prosle kvalifikacije puka slucajnost. Ja i dalje ne mogu da prezalim onaj Stevanov zicer protiv Poljaka, sa tom pobjedom bi danas imali stoprocentan ucinak. No, nas tek sada ocekuje teza polovina, tako da treba bit oprezan. Svaki od preostalih meceva je bukvalno za troznak, ako izuzmemo gostovanje Moldavaca pod Goricom iako sam siguran da ni to nece bit lagan mec, a nadam se da grijesim. I da, smatram da Engleze treba napasti i na Vembliju, a pogotovo u Podgorici. Mozda nerealno, mozda potpuno neskromno, ali neko je moje misljenje da nama vise leze Englezi, sto smo pokazali i u proslim kvalifikacijama, nego reprezentacije koje nam potencijalno mogu dopasti u barazu : Belgija / Hrvatska, Portugal, Francuska / Spanija. Tako da ako i dodjemo do baraza, sto bi svakako bio uspjeh, bilo bi jako tesko docepati se Rija.
Kad kazem napasti Engleze, svakako ne mislim izvesti cuvenu Brninu "cesku" formaciju sa 5 napadaca, vec ponoviti ono sto smo uradili u Ukrajini u ovim kvalifikacijama, odnosno ono sto smo igrali pod Kranjcarem (do nesretnog gostovanja Velsu). Mislim da je sastav za utorak prilicno izvjestan, sto zbog povreda, kartona sto zbog same koncepcije. Nadam se da Brnovic nije lud pa da pocne sa 3 napadaca, posto iskreno smatram da bi to bilo klasicno samoubistvo. Dakle, predvidjam ovakav sastav, mada vidim da je to vec receno :
Bozovic
Savic - Dzudovic - Basa- V Bozovic
Vukcevic - Zverotic - Novakovic - Volkov
Jovetic - Vucinic
Da se ja ista pitam, kao sto, hvala Bogu, nije slucaj, vratio bih Volkova na beka a na njegovo mjesto gurnuo Igumanovica, mada se sanse za to mjere promilima. Siguran sam da ofanzivno ne bi bio losiji od Volkova, mnogo pretrci, ima dobar centarsut, opasnu ljevicu iz prekida (doktor profesor za Vukcevica u tom podrucju BTW) a Volkov sigurno ne bi bio gori od Vladimira Bozovica u defanzivi, jer mi ovaj i pored solidne predstave u Moldaviji nikako ne uliva povjerenje. To uostalom i igra u Partizanu, bolje reci igrao je. A odsustvo Pavicevica po meni i nije losa stvar, uvijek mi je milije vidjeti ovakvu odbranu kada igramo protiv ekipa koje su jace od nas, ili u nasem rangu. Vucinic i posebno Jovetic bi definitivno mogli nesto da naprave protiv ovakve obogaljene engleske odbrane, a s obzirom da kod Engleza nema Volkota i Lenona, treba posebno obratit paznju na Janga, pored naravno Runija. Sa igracima tima Dzerard, Lampard ili Milner nasi bi mogli da izadju na kraj. Ne sporim da su posebno ova prva dvojica sjajni igraci, ali mislim da ce se za njih naci lijeka.
Pomalo se pribojavam, najvise zbog trenutne euforije da nam se ne desi scenario koji je zadesio Hrvate nekih 5-6 godina unazad, ali cak i da izgubimo, pa i ubjedljvo, ne treba ocajavati.
Eto se raspisah, nisam odavno pa se malo nakupilo![]()
Last edited by Socrates; 24-03-13 at 15:21.
Sportska subota (24/3/2013 ...radio televizija crne gore) ...izjave naših poslije utakmice na 2 i 45 od videa...
Ako neko prodaje kartu za sjever neka mi se javi na PM.
Ne znam jeste li culi Sofra i neki snimak njegovog razgovora sa novinarom nekim engleskim koji rece da ce lineup najvjerovatnije biti Hart-Johnson,Smalling,Lescot,Cole-Gerard,Carrick(kaze novinar ima prednost u odnosu na Lamparda i Parkera mada nije sigurno),Young,Milner-Rooney i Wellbeck
Pa to je 99% sastav. Jedino pitanje je Lampard/Carrick, sve ostalo je manje vise sigurno.
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Montenegro vs England 26/3/2013 - I KRV SVOJU ZA CRNU GORU MOJU!
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks