Treba pitat te Engleze da revanš s nama igraju na Enfildu.
Elsad Zverotić -----------> :mrgreen:
dolaze li engleski navijaci da se salimo opet po gradu, mada nece biti toplo i suncano za outdoor activities kao sedmog oktobra
imala je oci boje vejna, boje vejna boje runija
Treba pitat te Engleze da revanš s nama igraju na Enfildu.
Elsad Zverotić -----------> :mrgreen:
dabogda se podavili.
http://www.dailystar.co.uk/football/...in-Montenegro/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Svako ima pravo da misli i prica sto mu je milo, ali isto tako mislim da ova reprezentacija nije nicim zasluzila da joj ne daju podrsku svi kojima je stalo do CG fudbala i do ovoga tima koji nas reprezentuje. Ako cemo pravo, vazda moze bolje. Lijepo bi bilo da imamo veci fond igraca, boljega trenera, bolji stadion itd. Ali bas u tome je fora sto uprkos svim okolnostima, ovaj tim nastavlja da nas odusevljava. Ocu da kazem da i najgore da se desi, navijaci nikad ne treba da okrenu ledja ovoj reprezentaciji. Nebitno ko dodje za trenera, ko je pre$ednik saveza, kakve dileje upanu u tim, treba ih ispostovati jer nadmasuju sebe za ovaj dres. Ako ste primijetili, rijetko koji igrac koji se pridruzi ovome timu lose igra. To je zbog toga sto se tu stvorio pobjednicki mentalitet, i sto je tim momcima stalo da daju sve od sebe. Mozda je nerealno ocekivat ovakav pristup navijanju kod nas u ovome momentu, ali se divim Englezima kojima je Wembly do vrha pun svaki put kad igra reprezentacija - nebitno protiv koga.
Da recem koju i uvezi ove utakmice ... Jedna stvar koju svi treba da znaju je da je tzv. "velikim" reprezentacijama uvijek mrzno da igraju u ove krajeve. Znaju da se odavde tesko uzimaju bodovi, i pod pritiskom su s obzirom da se ocekuje od njih da pobijede. Ako se ovi nasi ne prepanu, i ako iskoriste atmosferu, moze svasta bit. Isto tako znamo da Englezi imaju naviku itekako da kiksaju, posebno kad igraju pod pritiskom. Sve u svemu, znamo unaprijed da se ne smijemo nista cudit ako bude 0:3, ali isto tako imamo pravo da se nadamo pozitivnom rezultatu.
Sto se tice povreda i suspenzija, mislim da je vrlo mala razlika u kvalitetu izmedju ovih sto ce izostanuti i onih koji ce ih zamijeniti. Glavno je da nam je tim pun boraca koji ce sigurno izginut na teren. Ako ko pobrka, od mene licno mu je unaprijed oprosteno!Moja prognoza: 1-1.
Zdrao mi bili i nemote da se ko sto naijedi!![]()
Što se palite na englesku štampu, oni to rade stalno oko reprezentacije ko god da im je protivnik, a u međuvremenu peckaju svoje igrače i trenera.
Ali ih je zato najzanimljivije čitati poslije nekog kiksa reprezentacije.![]()
Last edited by MadGod; 24-03-13 at 08:01.
Ja samo da ne budem pogrešno shvaćen. Prezadovoljan sam trenutnom situacijom jer imamo onoliko bodova koliko smo priželjkivali prije klvalifikacija. Jedina je "permutacija" Poljska doma i Ukrajina u gostima, a ostali rezultati su nam išli u prilog da je to sprdnja. Sve od nas zavisi, a utakmice protiv Ukrajine i Moldavije doma su nam gotovo meč lopta za baraž. Smatram da moramo biti ponosni na reprezentaciju jer je atmosfera u ekipi fantastična i momci izgaraju do zadnje kapi znoja. Selektor vjerovatno nije neki stručnjak i retoričar, ali mu se mora priznati da je "krivac" za atmosferu u ekipi što je osnova za uspjeh. Protiv Engleza ako kojim slučajem iščupamo bod to će biti njegova zasluga jer smo se našli u deficitu sa igračima sredine terena i kakvu god da Brnović izvede postavu biće to improvizacija i nužno zlo. Novaković odavno nije igrao pravu utakmicu za reprezentaciju (San Marino ne računam) i treba se nadati da će Zverotić uspjeti da se oporavi do utorka i skupi snage za novi "maraton" jer ostavio srce na terenu protiv Moldavaca.
Dick Laurent is dead!
ja imam osjecaj da bi neki voljeli da smo sve do sada izgubili ili da nas englezi i ostali do kraja razbiju da bi oni samo mogli reci :jesmo vam rekli za Brnovica, Jovetica, Vucinica itd..
umjesto da se raduju sto smo prvi na tabeli, sto nas jos dvije dobre utakice dijele do baraza sigurnog oni ovdje sao nesto kritikuju , hejtuju i omalozavaju. a kada izvucemo dobar rezultat protiv Engleza kojem se nadam bice prvi ovdje da velicaju.
Englezi vec godinama nisu neka velesila koje se treba bojati, oni znaju da odigraju maestralno ali cesce znaju da kiksaju. i smo Ukrajince dobili u goste dje nisu imali sut u okvir gola, a oni su jedva izvukli remi kuci dok su Poljaci i sami znate kako prosli.
orao vjerovati da ce izleceti neki ferari iz autobusa i da napravi delirijum na stadion
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
-----------Bozovic----------
--Savic---Dzudovic---Basa---V.Bozovic
------------Zverotic----------------
Vukcevic----Novakovic-----Volkov
---------Jovetic---Vucinic--------
ja bi najprije ovako igrao
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
To je kao sto je hipohondrik na grobu napisao " vidite da sam bio bolestan". Pred svaku utakmicu se trabunja kako ne valjamo pa kad pobijedimo onda je to slucajno, a poraz bi docekali sa pricom " e jesam li govorio..."
Kad se samo cojek śeti sta pricali za Brnovića i kakva će biti tragedija.... a od price trt.... Prvi na tabeli i tamo će se ostati do kraja, a mi smo osudjeni da "slusamo" istu pricu strucnjaka koji nekako slucajno nikad da nesto pogode, ali...
Samo mi stvarno nije jasno kako ovaj Zverotic ne igra u neki veci klub. Covjek je zivotinja.
Pominjalo se par klubova ova 2 zadnja prelazna roka al je ipak ostao tu gdje je, bice da mu je agent nesposoban i da ne umije ili nece da nadje bolji klub.Valjao bi Milanu samo tako kad pozdrave Ambrosinija,Flaminija,Traorea i ostalu boraniju.
Sto se Engleza tice oni vazda prdnjave nesta, sve im smeta kad ne dobiju, protiv Ukrajine bio kriv Hodgson iako su iz penala nedje 2 min pred kraj dali gol, protiv Poljske bio kriv teren jer je ona ludacka kisa padala pa se odlozilo dan posle i opet im igra boba valjala nije jedva remi izvukose u Varsavi.Sad ista prica sa nasim terenom ko u prosli ciklus.Ja licno ne bih imao nista protiv da odigraju momci ko protiv Ukrajine u gostima, cvrsto i disciplinovano u defanzivi i cekat na kontre pa ako sto iskoci koji ferari kao sto rece jos bolje.
Zato što sa loptom ništa ne zna, griješi svaki drugi pas. Kolje i sve to, ali mora imati bar malo tehničkih karakteristika.
Lepetanac, kako msliš da igra Novaković AMC ?
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Ja bi' ovako:
Bonja
Savić - Džudović - Baša - Jovanović
Jovetić-Zverotić-Vukčević-Novaković-Volkov
Vučinić
Nego, zna li se u kakvom će sastavu nastupiti Englezi? Priželjkujem tandem Gerrard-Lampard na sredini :mrgreen:
Last edited by johnny bravo; 24-03-13 at 10:47.
In vino veritas
Hahahaha... i tebi moram da se nasmijem...
da nije bilo Zvrotica porotiv Moldawie bio bi drugaci rezultat, da nije bilo Zverke protiv Ukraine, nebi onaj gol ni pao..
Pa nas je vratio protiv Engleske prosli ciklus u Podguricu djesmo gubili 2-0... da ne pisem dalje...
Tacno je da nije neki svecki tehnicar... a netreba dabude on neki tehnicar na sredinu... njemu je vazno da osvaje lopte i da stoi dobro..
Da ga malo vise pratis mislim da nebi tako misljene imao. Ja sam siguran dace on utorak pokazat koliko je vrijdan igrac za Crnu Goru... i jako mislim da je vec pokazao.
Last edited by xxxx007; 24-03-13 at 11:06.
Valjalo bi da Hodžson bude budala grada, pa ostavi Parkera na klupi.
Onaj čovjek bi nam, kad upaše onaj dres u šorc i krene da trči s loptom, iziJo cijeli vezni red.
Kako me ovo kritikovanje igraca nervira.... zasto ne uzivte u pobjede i u ovo prvo mjesto.
Nego samo kritukujete igrace, JA SAM SIGURAN DACE MO PBJEDIT EGLEZE::::: E VIVA MONTENEGRO
Zverotić ima ono isto što ima i Drinčić ( umije da stane na loptu ) samo što je bolji u kidanju protivničke igre dok Drinčić ima bolji prekid ( kad je u formu to je pola gola ) a ako dodamo borbenost na najvećem nivou ( tu su još M. Božović i Vukčević ) mislim da je sasvim dovoljno za poziciju koju igra !!! Novaković treba da odigra upravo ACM jer ima solidnu tehniku koja bi uz faktor iznenadjenja mogla da stvori makar 2-3 kontranapada što se očekuje da će bit naša igra !!! Neka napadaju Englezi i to je ta taktika koja bi trebalo da donese rezultat ( makar remi ) pa da se čeka Ukrajina...
deuscroix
bice teze protiv ukrajine masu vise,sjetite se bugarske,isti datum ,zato....
Podgorica Podgoricanima!
Meni bi valjala jedna karta za bilo koju tribinu...
Što se meča tiče, vjerujem da uz sreću možemo izvuć nešto. Prošle godine, ne vjerujem da bi uboli bod da Rooney nije dobio crveni. Ove godine će bit mnogo ozbiljniji, ali eto imamo navijače odlične, i neka atmosfera ako se pogodi možemo da uradimo nešto. Ti igrači koji nam fale, često mogu da budu baš podstrek ostalima pa da se to i ne osjeti. I mislim da je krajnje vrijeme da Joveta uradi nešto konkretno za svoj tim. I da Mirko malo više da od sebe, a ne da igra očajno, pa onda uvali gol i sve se to zaboravi. da ga nije dao u petak jebali bi mu oca ođe svi. No eto, gol je ipak najvažnija stvar.
Najtitnije je da Englezi izađu sa što manje brzih igrača. Bolje da igra, recimo Milner nego li neko krilo koje "jede" prostor.
U prosle kvalifikacije Runija stavio u lijevi dzep a sad odlucio da ga smjesti u desni.Dzudolino.
![]()
Dzudo-Mudo!!
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks