Prije ce biti ovako:
-----------Bozovic----------
--Savic---Dzudovic---Basa---V.Bozovic
Vukcevic---Novakovic---Zverotic---Volkov
---------Jovetic---Vucinic--------
Hrabro do pobjede.
-------------------------------Bozovic----------------------------------------
--Savic------------DZudovic--------------Basa---------------Volkov----------
------------------Novakovic------------Zverotic------------------------------
-Beciraj-----------------------Vukcevic---------------------Vucinic------------
------------------------------Jovetic-------------------------------------------
AJde Brnovicu manjifiko.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Prije ce biti ovako:
-----------Bozovic----------
--Savic---Dzudovic---Basa---V.Bozovic
Vukcevic---Novakovic---Zverotic---Volkov
---------Jovetic---Vucinic--------
Kako pizdim od euforije, najbolji, najjači, niko nam ništa ne može.
Ljudi, ovih 13 bodova su FIKTIVNI i samo hrane nenormalne novinare koji prave hvalospjeve za Brnovića.
Oduzmite svakome bodove osvojene protiv San Marina. Mi smo do sinoć bili jedina ekipa iz grupe koja je odigrala obije s njima.
Tabela bez San Marina:
Crna Gora 7
Engleska 5
Ukrajina 5
Poljska 5
Moldavija 1
S tim što su sve ove 3 reprezentacije odradile već po jedan meč sa Engleskom. Ukrajina čak makla to gostovanje.
Je li sad situacija drugačija, mentoli novinarski?
Bijo si poziw koi se neodbija
To je taj rad...
Mada, realno, mi smo u rangu sa Englezima![]()
Originally Posted by Nk-001
ako ne dobijemo engleze 3-4 razlike, treba li tražit ostavku brnovića? ili da išćeramo mirka i jovetu..
Ocekujem 3 gola Jovete i "Bulevar Branka Brnovica" u PG.
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
svakako se na kraju oduzimaju bodovi osvpjeni protiv san marina, ima logike da je uz pobjedu protiv moldavije i dva x-a sa ukrainom i poljskom moguce doc do drugog mjesta, medjutim najgori drugoplasirani ne igra baraz valjda....
moje vidjenje je da sto god osovjili protiv engleza je super ali je tacno i to da se mora makar jedan bod njima uzet jer su to ucinjeli i poljaci i ukr.
iskreno samo se bojim da ne prodjemo kao komsije hrvati, prve godie dvije pobjede pa potom dvije petarde, to su im ujedno ja mislim najtezi porazi u sto se tice fudbala bogatoj istoriji...
Dick Laurent is dead!
Ja cu biti realan,svi smo vidjeli da se engleskoj moze dati go i ja mislim da nasa reprezemtacija moze lagano da dobije,al samo je jedno bitno vjeruju li u to igraci ako ne dzaba i da engleska izadje sa omladincima...
Ti rece da ces bit realan.
inace nisam pesimisticna osoba,ali mislim da ce nas englezi dobit ovaj put![]()
i nece bit kraj svijeta,nama su utakmice protiv mol,ukr i pol krucijalne,samo najoptimisticniji mogu vjerovat da mi mozemo ici na to prvo mjesto...realno govoreci
ljudi englezi nisu svetska klasa ali treba biti realan pa reci da su nasu odbranu satrli moldavci a kad krenu ljudi koji igraju top fudbal svasta moze da se desi. Iskreno ja mislim da bi nas napad mogau igrati u prve 11 engleza ali nas vezni red ne bi mogao da igra nidje i odbrana takodje lise base. Nasa reprezentacija igra odlicno i vise nego sto moze nemojte prizivat neko otreznjenje da ne zaginemo sa gol razlikom
Pa jesam realan ako nasi fudbaleri mogu da igraju vrhunski u druge klubove mogu i za reprezentaciju,ljudi vi ka da igramo sa ne znam kim,sto bi da igramo sa njemockom,brazilom,italijom,holandijom,argentinom?
daj boze naravno,ali kad pogledam protiv moldavije sto cinjesmo ne cini mi se da mozemo predaleko dogurat.moramo se nadat kiksevima poljaka i ukrajinaca,vidjecemo
To je za tebe bolja druza,bice vremena da se sastanu pa ces da vidis ko je bolji.
Bas bi se radovao, makar nekom X-u...
Ali moj kladionicarski razum mi kaze da je 2 (1.70) prevelik poklon...
Ona odbrana koja se onako ponasala protiv Moldavije, tesko da moze da prodje bez 2 komada protiv Runija i druzine.
A sad oko postizanja jednog gola sa nase strane, tu vec postoje sanse, dosta velike.
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
vidim, nekima ne valja to sto na pola kvalifikacionog ciklusa imamo sigurna 2 boda prednosti u odnosu na kandidate za drugo mjesto a maksimalno jednan bod minusa (pod uslovom da cak i izgubimo od engleza u utorak) u odnosu na glavnog pretendenta za prvu poziciju.
Da upravo to , mi smo ako izuzmemo San Marino odigrali 3 meca , dok su ovi odigrali po 4 tako da su ta dva boda ogromna prednost
E đe ih nećemo oprat.![]()
Mada će ovakve provokacije samo probuditi dodatni inat u momcima.England captain Steven Gerrard has warned Wayne Rooney not to lose his head again in the cauldron of Montenegro, with England's World Cup hopes resting in the balance on Tuesday night.
Rooney was sent off the last time the two countries met in Podgorica 17 months ago and Gerrard is adamant their Balkan opponents may try to provoke another reaction when the two leading teams in Group H clash again with a place at Brazil 2014 at stake.
'It's important we keep 11 men on the pitch because it will be a very difficult game,' said Gerrard. 'It's going to be a pressure situation and we don't need to give the referee any excuse to send any of us off or unnecessary yellow cards. It's important everyone takes responsibility and stays on the pitch.
'Montenegro will be trying to claim everything and intimidate the referee into making rash decisions.'
Rooney was sent off for kicking out at Montenegro's Miodrag Dzudovic in the final qualifying game for Euro 2012. Although England reached the finals with a 2-2 draw, Rooney was suspended for the first two matches and struggled for form and fitness in the tournament.
Montenegro are frustrated at the image being presented of them as masters of the dark arts, with manager Roy Hodgson also warning his players last week to be careful.
Defender Stefan Savic, a Premier League title winner with Manchester City last season, insists Rooney had only himself to blame for his red card, adding that his small country will rely on football ability alone to beat England on Tuesday.
'They (Gerrard and Hodgson) are wrong if they think we will try to wind up England players,' he said. 'Last time, nobody provoked Rooney. In a moment of temper he kicked our player. Everyone saw it. Rooney lost it and made that kick, I don't know why. 'We will only think about football in our team. It is the philosophy of our coach. It will be a passionate but sporting atmosphere.'![]()
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks