View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Aoooo ljudi skalajte malo, ni da imamo svih pet pobjeda , vama nesto ne bi valjalo, kako god da utakmica zavrsi momci su za mene heroji, koji zadnji kap krvi i znoja proliju na terenu, a kad to tako urade prosto mi je srce puno, ne gledajuci kakav je rezultat...

E sad se silno obradovah, sto su mnogo Crnogorci onemoguceni da prerpodaju karte Englezima jer ce oni moci da udju samo sa kartama na kojima ima posebni zig i koji su oni kupili od FSCi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by djordje1990 View Post

E sad se silno obradovah, sto su mnogo Crnogorci onemoguceni da prerpodaju karte Englezima jer ce oni moci da udju samo sa kartama na kojima ima posebni zig i koji su oni kupili od FSCi
    a zasto te ovo obradovalo?
    imala je oci boje vejna, boje vejna boje runija

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Mozda misli da Englezima pise na celu ko su, pa kad neka engleska porodica kupi od nekog CG karte za npr. istok, da ce ih vratiti s ulaza i tako da ce podrska domacem timu biti veca.

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Obradovalo me to da svaki put puno ljudi koji bi zeljeli da idu na utakmicu ne mogu doci do karte, a dok drugi dodju do karte i same te karte preprodaju......Sramota...

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    Mozda misli da Englezima pise na celu ko su, pa kad neka engleska porodica kupi od nekog CG karte za npr. istok, da ce ih vratiti s ulaza i tako da ce podrska domacem timu biti veca.
    Ne , nego englezi koji budu htjeli da pristvuju utakmice mogu karte jedino da kupe od FSCG , koje su posebno za njih stampane...

Thanks Thanks Given 
    577
    Thanks Thanks Received 
    774
    Thanked in
    388 Posts

Pogodite formaciju i sastave oba tima i osvojite dres:

http://cg-fudbal.com/osvojite-dres-r...ije-crne-gore/
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja mislim da ce nama taktika protiv engleza vise licit na 4-5-1 uz to sto ce Joveta igrat povucenije. Samo boga molim da Mirko bude raspolozen, posto je po nas ubitacno kad njemu nije dan da valja. Covjek je u stanju da izgubi po 10 lopti za redom a to stavlja sredinu i odbranu pod pritiskom. To nam protiv engleza nikako ne treba. Ali ne mozemo nista. On je uvijek bio nepredvidiv, pa nam ostaje da se nadamo da ce bit u raspolozenju.
    Po meni, Joveta je odigra vrh ovu zadnju. Tacno je da nije dao go, ali je bio opasan. Mislim da ce on posebno protiv Engleske dobit inspiraciju da odigra odlicno.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Mirko Vucinic and Stevan Jovetic planning holiday from hell for England

http://www.guardian.co.uk/football/b...and?CMP=twt_gu

najrealnije do sada od engleza.
    Dejan Damjanovic: When people ask, I always say that I am a Montenegrin from Serbia. I am so happy to represent Montenegro in Korea and Korea in Montenegro."
    Last edited by lepetanac; 24-03-13 at 13:51.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

"Maybe when the group was drawn, people thought we should have been scared of England, that we should be worried about their big players," he told the Daily Mirror.

"But we're not scared of anybody - we are fearless as a nation. I'm not surprised we are top of the group and the only thing that will surprise me is if we don't stay there.
    Vucina legenda
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

nece biti naseg treninga na stadionu?
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by .Bole View Post
    nece biti naseg treninga na stadionu?
    Nocas je trening na stadionu ali je otvoren samo prvih 15 minuta.

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    138
    Thanked in
    104 Posts

Ovaj Filipović samo da nije previše oprezan u postavci igre ( imam utisak da je na njega pritisak prije SVAKE utakmice bio ubjedljivo najveći da se ne obrukamo ) mogao je i sam da ostvari dobar rezultat u prvom ciklusu ali mu se ne može reć da je loš selektor
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    9,007
    Thanks Thanks Received 
    6,478
    Thanked in
    2,536 Posts

za njega se moze rec da je najgori trener na svijet.....ne samo radi reprezentacije vec dok je vodio zvijezdu, benfiku, sampdoriju to je bio uzas.

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Quote Originally Posted by xxxx007 View Post
    Hahahaha... i tebi moram da se nasmijem...
    da nije bilo Zvrotica porotiv Moldawie bio bi drugaci rezultat, da nije bilo Zverke protiv Ukraine, nebi onaj gol ni pao..
    Pa nas je vratio protiv Engleske prosli ciklus u Podguricu djesmo gubili 2-0... da ne pisem dalje...
    Tacno je da nije neki svecki tehnicar... a netreba dabude on neki tehnicar na sredinu... njemu je vazno da osvaje lopte i da stoi dobro..
    Da ga malo vise pratis mislim da nebi tako misljene imao. Ja sam siguran dace on utorak pokazat koliko je vrijdan igrac za Crnu Goru... i jako mislim da je vec pokazao.
    Jesam li ja rekao da ne bi bilo svega toga da nije njega ? Samo kažem da nema pas, jer jebeno nema pas.

Kad me kvotujete potrudite se da pročitate šta kažem.

Inače obožavam da gledam koliko se bori, bukvalno pljuje krv. Pozadi radi veoma dobar posao.
    Last edited by Albatros; 24-03-13 at 14:25.
    Ja znam da juče me je stvorilo
    I znam da danas je danas
    i da sutra stvaram sam...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ante Mirocevic: Sheffield Wednesday's record signing when they bought him from FK Buducnost in 1980. "I loved the pubs," he said. "Lager and lime with a whisky chaser. I'd drink 10, 20 a night and then we'd train the next day. That's what England taught me, how to drink and play."
    imala je oci boje vejna, boje vejna boje runija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pozdrav svima na topiku, nije me bilo neko vrijeme tako da... red je red

Prvo, bodovi iz Kisinjeva ce, cini mi se, biti krucijalni kada se bude na kraju pravila tabela, jer svaki tim koji pretenduje makar za plasman u baraz, mora da kupi bodove protiv takvih ekipa. Ukrajince su zakinuli za dva boda, jos kad bi to isto napravili i Poljacima bilo bi sjajno. A igrati protiv onakve divlje ekipe, bez glave i repa, na onakvom terenu nije nimalo lako, a i valja priznati da smo imali srece kod onog gola jer je bila katastrofalna greska Moldavaca koji su stajali na prvu stativu. Opet, imali smo par dobrih sansi, prije svih onu Volkova i par Jovetinih pokusaja, tako da je to ipak doslo na svoje. A koliko su Moldavci ogranicena ekipa najbolje se vidjelo kada su primili gol i nasi smanjili pritisak na njihovoj polovini terena, kada nisu uspijevali pasovima stic ni do 40 metara od gola Bozovica. Ali opet, bunker sistemom i kontrama mogu o jadu zabavit svaku reprezentaciju, lise ovih nekoliko top klase.

Drugo, trenutni bodovni bilans pomalo zavara, i to je tacno. Jer nama kada se skinu bodovi protiv San Marina imamo 7 bodova naspram Poljaka i Ukrajinaca sa po 5, ali u tom poredjenju i utakmicu manje, sto je opet odlican bodovni saldo. I opet smo na polovini kvalifikacija kao lideri grupe, cisto za one koji su tvrdili da su prosle kvalifikacije puka slucajnost. Ja i dalje ne mogu da prezalim onaj Stevanov zicer protiv Poljaka, sa tom pobjedom bi danas imali stoprocentan ucinak. No, nas tek sada ocekuje teza polovina, tako da treba bit oprezan. Svaki od preostalih meceva je bukvalno za troznak, ako izuzmemo gostovanje Moldavaca pod Goricom iako sam siguran da ni to nece bit lagan mec, a nadam se da grijesim. I da, smatram da Engleze treba napasti i na Vembliju, a pogotovo u Podgorici. Mozda nerealno, mozda potpuno neskromno, ali neko je moje misljenje da nama vise leze Englezi, sto smo pokazali i u proslim kvalifikacijama, nego reprezentacije koje nam potencijalno mogu dopasti u barazu : Belgija / Hrvatska, Portugal, Francuska / Spanija. Tako da ako i dodjemo do baraza, sto bi svakako bio uspjeh, bilo bi jako tesko docepati se Rija.
    Kad kazem napasti Engleze, svakako ne mislim izvesti cuvenu Brninu "cesku" formaciju sa 5 napadaca, vec ponoviti ono sto smo uradili u Ukrajini u ovim kvalifikacijama, odnosno ono sto smo igrali pod Kranjcarem (do nesretnog gostovanja Velsu). Mislim da je sastav za utorak prilicno izvjestan, sto zbog povreda, kartona sto zbog same koncepcije. Nadam se da Brnovic nije lud pa da pocne sa 3 napadaca, posto iskreno smatram da bi to bilo klasicno samoubistvo. Dakle, predvidjam ovakav sastav, mada vidim da je to vec receno :

Bozovic
    Savic - Dzudovic - Basa- V Bozovic
    Vukcevic - Zverotic - Novakovic - Volkov
    Jovetic - Vucinic

Da se ja ista pitam, kao sto, hvala Bogu, nije slucaj, vratio bih Volkova na beka a na njegovo mjesto gurnuo Igumanovica, mada se sanse za to mjere promilima. Siguran sam da ofanzivno ne bi bio losiji od Volkova, mnogo pretrci, ima dobar centarsut, opasnu ljevicu iz prekida (doktor profesor za Vukcevica u tom podrucju BTW) a Volkov sigurno ne bi bio gori od Vladimira Bozovica u defanzivi, jer mi ovaj i pored solidne predstave u Moldaviji nikako ne uliva povjerenje. To uostalom i igra u Partizanu, bolje reci igrao je. A odsustvo Pavicevica po meni i nije losa stvar, uvijek mi je milije vidjeti ovakvu odbranu kada igramo protiv ekipa koje su jace od nas, ili u nasem rangu. Vucinic i posebno Jovetic bi definitivno mogli nesto da naprave protiv ovakve obogaljene engleske odbrane, a s obzirom da kod Engleza nema Volkota i Lenona, treba posebno obratit paznju na Janga, pored naravno Runija. Sa igracima tima Dzerard, Lampard ili Milner nasi bi mogli da izadju na kraj. Ne sporim da su posebno ova prva dvojica sjajni igraci, ali mislim da ce se za njih naci lijeka.
    Pomalo se pribojavam, najvise zbog trenutne euforije da nam se ne desi scenario koji je zadesio Hrvate nekih 5-6 godina unazad, ali cak i da izgubimo, pa i ubjedljvo, ne treba ocajavati.
    Eto se raspisah, nisam odavno pa se malo nakupilo
    Last edited by Socrates; 24-03-13 at 15:21.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Sportska subota (24/3/2013 ...radio televizija crne gore) ...izjave naših poslije utakmice na 2 i 45 od videa...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ako neko prodaje kartu za sjever neka mi se javi na PM.
    Gialla come er sole, Rossa come er core mio!

https://www.youtube.com/watch?v=K7iNbKZkY5Q

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by johnny bravo View Post
    Pogodite formaciju i sastave oba tima i osvojite dres:

http://cg-fudbal.com/osvojite-dres-r...ije-crne-gore/
    Ne radi password polje, ne moze da se unese komentar.
    Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.

Katjon vazda :)

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Quote Originally Posted by Montenegrino-CT View Post

Pi!!!

Poslato sa Samsung S3
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Ne znam jeste li culi Sofra i neki snimak njegovog razgovora sa novinarom nekim engleskim koji rece da ce lineup najvjerovatnije biti Hart-Johnson,Smalling,Lescot,Cole-Gerard,Carrick(kaze novinar ima prednost u odnosu na Lamparda i Parkera mada nije sigurno),Young,Milner-Rooney i Wellbeck

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa to je 99% sastav. Jedino pitanje je Lampard/Carrick, sve ostalo je manje vise sigurno.
    Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.

Katjon vazda :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Je li trening nocas u 20h na stadion???

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Montenegro vs England 26/3/2013 - I KRV SVOJU ZA CRNU GORU MOJU!

Page 1245 of 2250 FirstFirst ... 24574511451195123512411242124312441245124612471248124912551295134517452245 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)