Page 143 of 402 FirstFirst ... 4393133139140141142143144145146147153193243 ... LastLast
Results 3,551 to 3,575 of 10033

Thread: Bodybuilding

Thanks Thanks Given 
    210
    Thanks Thanks Received 
    51
    Thanked in
    27 Posts

Quote Originally Posted by kvarni View Post
    A znam to slobodno. I kako sam isao u teretanu, rekao mi je Batko da batalim za sad teretanu, nego brzo hodanje da ubacim danima kad sam isao u teretanu, da prvo smrsam, jer me i dalje ima
    s obzirom da radis bokserske treninge ja teretanu nikako ne bih izbacio. rad sa tegovima ti je bas potreban tad, da bi zadrzao misicnu masu... 3 put nedeljno barem te osnovne, bazicne vjezbe...
    Sve je to na psihichkoj bazi ®

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

Quote Originally Posted by Loverclocker View Post
    Ma cuj...razgovaramo, dijelimo misljenja i argumente... Da sam tvrdoglav i svojeglav ne bih nista pisao...planiram za 10tak dana u teretanu da krenem nakon ovih priprema, pa reko da sve definisem sto cu i kako cu
    inace 76kg 184cm visine, mozda 5-6% BF...crno mi je opet izbacivati slike... reko mozda ces me zbog ovoga skapirati plus mislim da je 4 dana izmedju treninga jedne misicne grupe OK...jer vise mu dodje 3 treninga u 2je nedjelje, nego 2 u jednu

Drug mi nije rekao, napisao sam da bi ja tu ubacio u grudi jer mi je tu najvise genetski deficit...pored butina...
    i najbolji, mislim najvise zna, a ima i rezultata...ko oce moze da se javi na PM pa da provjeri...lik je trenirao u ENG itd itd...

Nisam kopirao nikad...evo dao sam ti link...jesi procitao ista?
    Okej,razgovaramo
    Napisi ti lijepo kako si zamislio taj trening,po danima.Pa da onda dalje vidimo kako i sto
    Na tu visina/tezina tebi mislim da treba masa,pa tek onda da definises,mislim ne znam sad dok ne bih vidio,ali obicno je tako.BF 5-6%? da li znas da profi bilderi imaju na dan takmicenja ~4% BF,pa sad..mozda si pogrijesio malooo
    edit:
    evo sad pogledah program...pa sto nisi odma rekao da se radi o upper/lower programu!moze,moze..dobar program.
    Last edited by dontigar; 21-03-13 at 19:33.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Oke, kad se nakanim i sastavim cu izbaciti...eto mozda 14% BF...zaboravio sam koliko mi proracunase a i prodje vremena...vjrv sam na zimu nabacio loja od ruske i prsute

Eo nadjoh slidže dje postovah ranije, 44ta stranica, ovakav sam nedje i sad...jes da sam smrsao, al ako znam...nekako srazmjerno mozda:

Da treba mi mase, da se vratim na nekadašnjih 80-82kg i banja...ako ne budem jeo previse masnog mislim da cu odrzat definiciju...tj da necu udebljat kozu
    Last edited by Loverclocker; 21-03-13 at 23:00.
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

Odlicno je ovo!
    BF ti je moza nekih ~11%
    vidji sad sam sto ces i kako,dobro razmisli...posto ce sad ljeto vjerovatno ne bi da ides sa masom,ali ne znam ni koliko je pametno da ides bas neku definiciju ludacku,ovo je odlicno.
    Pa tamo od septembra da krenes sa masom,to bi ti bilo ono pravo...

Thanks Thanks Given 
    2,119
    Thanks Thanks Received 
    3,784
    Thanked in
    1,596 Posts

Sa cim se moze pit pumpac sve sem sa vodom?

Sent from my iPad using Tapatalk HD
    f6

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E hvala
    A čuj, zašto mi toliko odvajaš masu i definiciju? Oćeš da kažeš da ne mogu nabaciti masu a da ne napravim naslage?

btw, nisam ja neki pro BB, boli mene uvo ljeto, jesen trle vrle...samo eto da sam zadovoljan kako izgledam...za sad mi je prioritet da nabucam grudi sa nekim bench pressom i dumbell flies A ostalo eto nausput
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

Quote Originally Posted by acs View Post
    Sa cim se moze pit pumpac sve sem sa vodom?
    pa ne znam da neko pijes pumpac osim sa vodom...svi oni imaju neki 'ukus'...sad mogao bi sa onim step sokovima,ali sad da mijesas dva ukusa,ne znam..ako nadjes neku dobru kombinaciju slobodno.

E hvala
    A čuj, zašto mi toliko odvajaš masu i definiciju? Oćeš da kažeš da ne mogu nabaciti masu a da ne napravim naslage?

btw, nisam ja neki pro BB, boli mene uvo ljeto, jesen trle vrle...samo eto da sam zadovoljan kako izgledam...za sad mi je prioritet da nabucam grudi sa nekim bench pressom i dumbell flies A ostalo eto nausput
    Ne moze se u isto vrijeme radit masa i definicija.Ti i mozes nabacit mase a da ne dobijes naslage,jer ti je nizak bf,ali opet kazem sve zavisi koji ti je cilj.
    Isto tako ne mozes rec e ocu malo na grudi mase,a ovo ostalo neka ostane isto
    mozes malo pojacat uh da se ne mastis previse pa vidji sam kako ide to..

Thanks Thanks Given 
    320
    Thanks Thanks Received 
    90
    Thanked in
    63 Posts

Jel ima neko ko se bash dobro razumije u pravljenju sobnog vratila ?
    Zanima me da li prije svega on moze izdrzati na zidu sa obzirom da je rijec o bloku ,a ne punom betonu
    ,zanima me i sta sve treba od materijala i koliko para da se izdvoji za to zadovoljstvo,molio bih da mi
    pomognu ljudi koji imaju iskustva u ovome ,a ostali da se suzdrze komentara.

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

mora li bas na zid?
    imaju ona vratila sto se stavljaju na gornji prag od vrata,a moze se lako i napravit.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by dontigar View Post
    Ne moze se u isto vrijeme radit masa i definicija.Ti i mozes nabacit mase a da ne dobijes naslage,jer ti je nizak bf,ali opet kazem sve zavisi koji ti je cilj.
    Isto tako ne mozes rec e ocu malo na grudi mase,a ovo ostalo neka ostane isto
    mozes malo pojacat uh da se ne mastis previse pa vidji sam kako ide to..
    Ma kur moj, nisam ja na to nikad obracao paznju Mislim vjrv su najbolji rezultati kad se prvo napucavas, unosis veci broj ugljenih hidrata a i masti za energiju i sve ostalo, pa se onda kleses.......medjutim, meni je takav metabolizam da jedem ka konj a nista mi se ne vata, a i stalno sam u pokretu pa nikad ne pomisljah na ovo
    U svakom slucaju fala za misljenje...cekam drugove da se nakane pa da uletimo nedje da divljamo xD

Quote Originally Posted by Pozitiva View Post
    Jel ima neko ko se bash dobro razumije u pravljenju sobnog vratila ?
    Zanima me da li prije svega on moze izdrzati na zidu sa obzirom da je rijec o bloku ,a ne punom betonu
    ,zanima me i sta sve treba od materijala i koliko para da se izdvoji za to zadovoljstvo,molio bih da mi
    pomognu ljudi koji imaju iskustva u ovome ,a ostali da se suzdrze komentara.

Nije ti to nuklearna fizika Jeli betonski blok il opeka?
    Ja sam pravio sa tatom razne stvari, nosace i cuda...Uglavnom zavisi sve mislis ni na vertikalni zid il plafon da ga kacis....

trebace ti jedno 2-3 metra cijevi od 0.3mm debljine, poprecnog presjeka col-col ipo (col ti je inch 2.54cm) sve zavisi da li ti vise odgovara deblji ili tanji hvat...

onda par komada metalnog lima koji ces navariti na krajeve cijevi i profila, dje ce da ti idu sarafi

onda 8-10 sarafa+tiple, tu mozda uzmes deblje neke 8cm duzine, 0.5cm presjek...

ne vjerujem da bi te ispalo preko 30e materijal, samo je fora sto neki profili se prodaju na vece duzine, ne na metar... :/ I naravno ne znam da li bi to sam radio ili nekom placao...

Dobar ti je predlog od dontigar, to puno olaksava stvari...A evo dvije slike kako se to obicno pravi

-->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    320
    Thanks Thanks Received 
    90
    Thanked in
    63 Posts

Nije ti to nuklearna fizika Jeli betonski blok il opeka?
    Ja sam pravio sa tatom razne stvari, nosace i cuda...Uglavnom zavisi sve mislis ni na vertikalni zid il plafon da ga kacis....

trebace ti jedno 2-3 metra cijevi od 0.3mm debljine, poprecnog presjeka col-col ipo (col ti je inch 2.54cm) sve zavisi da li ti vise odgovara deblji ili tanji hvat...

onda par komada metalnog lima koji ces navariti na krajeve cijevi i profila, dje ce da ti idu sarafi

onda 8-10 sarafa+tiple, tu mozda uzmes deblje neke 8cm duzine, 0.5cm presjek...

ne vjerujem da bi te ispalo preko 30e materijal, samo je fora sto neki profili se prodaju na vece duzine, ne na metar... :/ I naravno ne znam da li bi to sam radio ili nekom placao...

Dobar ti je predlog od dontigar, to puno olaksava stvari...A evo dvije slike kako se to obicno pravi

Rijec je o opeci , to bi islo kao ovo sto si mi prikazao na prvoj slici, al' imam jedan problem !
    Zanima me da li će to uopšte izdržati ,jer na taj zid je bila stavljena zavjesa ,i oni nosači/držači što drže zavjesu su se izvadili ,a bili su zašarafljeni u zidu(tačnije gredi).Pa me zanima hoće li to uopšte moći izdržati dugo ,jer na početku će ono biti odlično,čvrsto ,al se bojim da to vremenom ne popusti za jedno 5-6 mjesci i samo ću se povrijediti i ništa drugo.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a cuj, moras nać nekog ko se razumije sa tim. Meni je tati bio posao takav da je naucio da kači stvari na sve moguce podloge, i to napravi tako da mozes vola objesit xD

U svakom slucaju, po 4 jača šarafa, i tiple broj manje da dobro zadihtuje i trebalo bi bit ok...

A ako ga na gredu staviš onda si miran 150%.

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

SPAAAAAAAAM

-->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo se mjerih prije rucka...Izadjoh ja na 79kg...odnosno 2-3kg nabacio za mjesec dana WooHoo :victorious:
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

svaka cast,odlicno je to!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ajde malo da ozivnem thread...niko nista ne pise :P

Evo od sinoc nakon sklekova i vjezbi za ove bočne trbušnjake (iako se razocarah na sliku se uopste nisu iskazali )

-->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Jel imao iko neka nezeljena dejstva i odredjene nus pojave od NO Xplode?

Molim samo za info iz prve ruke, a ne moj brat od strica ostao zbog kose
    F.C.F.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Killy View Post

NIko nista? Jel koristio ko sa foruma?
    F.C.F.

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

nuspojava od Xploda je ostajanje bez kose? hahah
    nemoj da se salis...slobodno koristi.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jel mu tajo il djedo celav?
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by dontigar View Post
    nuspojava od Xploda je ostajanje bez kose? hahah
    nemoj da se salis...slobodno koristi.
    Pa vidis da se zajebavam, i da ne zelim takve komentare
    F.C.F.

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Малаксалост, аритмија.....
    Ако оћеш да трчиш или не дај Боже играш термин после неких 2 сата од узимања, осјећаш се немоћно, мучнине неке итд...

Углавном све то је док ти се организам не навикне, само не трипуј и не бој се и немаш фрке.
    Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pristojna forma @Loverclocker, sto se tice misicne mase pojacaj kilaze(uz ~8 ponavljanja)...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

eh da...ogromna greska koju konstantno ljudi po teretanama rade, zaglave na lat masinu i to je trening ledja, odu kuci. obavezno preskacu donji dio ledja koji je mnogo bitniji po pitanju zdravlja nego gornji, a plus sto se trening nikako ne bi trebao pocinjat sa sajlama(osim u slucaju kada je u pitanju neka povreda/oporavak). vjezbe koje toplo preporucujem :
    -mrtvo dizanje
    -vuca u pretklonu
    -seganje
    -vratilo
    a sto se tice konkrtnog rada donjih ledja ako u teretani nemate spravu za to, mozete ledjnjake raditi na podu, ali pritom obratiti paznju na kontrakcije...prilikom kontrakovanja misica tj kad ste torzom i nogama odvojeni od poda, u tom polozaju se treba zadrzati i opusteno vratiti tijelo u ispruzen polozaj pa tako raditi ponavljanja, a nikako "skakutat"/"mlatit" kako bi se odradilo sto vise ponavljanja. ista stvar vazi i za trbusnjake, pravilne kontrakcije, nikakvo cimanje...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Click image for larger version. 

Name:	aaaaaa.jpg 
Views:	148 
Size:	7.8 KB 
ID:	106554

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Збека, па постоји хиперекстензија и ''Добро јутро'' за доња леђа осим мртвог

Та прва што си и ти поменуо, боље је радит' из минуса, да тако кажем на клупи, а ако нема онај држач за ноге, вазда неко може да ти сједне на њих полако.
    http://www.polleosport.hr/wp-content...extension1.jpg

И добро јутро
    http://photos.mensfitness.co.uk/imag...ing_6163_7.jpg
    Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

Page 143 of 402 FirstFirst ... 4393133139140141142143144145146147153193243 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)