kakva crna namjestaljka, 8 zutih podijeljeno i jedan direktan crveni karton, sto odslikava kako su grubi startovi bili...
a prije tekme na kladionicama padala je kvota na celik...
Nisu navijaci nista, nego je jedan igrac celika pljuvao navijace na zapadnoj tribini, gestikulirao na jedan krajnje 'korektan' nacin, vrijedjao. Nije potrebno imenovati ga.
O namjestanju ne znam, niti cuh. Po vidjenom na terenu ne bih rekao.
Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
kakva crna namjestaljka, 8 zutih podijeljeno i jedan direktan crveni karton, sto odslikava kako su grubi startovi bili...
a prije tekme na kladionicama padala je kvota na celik...
AJMO CRNA GORO !!!
evo i slike sa meca
http://www.facebook.com/media/set/?s...1134265&type=1
zaista praznik fudbala, jedini mec u nasoj ligi koji moze da napuni stadion do poslednjeg mjesta
AJMO CRNA GORO !!!
Sa zapada se skandiralo - cigani, cigani...
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Kako je ovo lijepo vidjeti.
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...59400233_n.jpg
A i istok isto pun.
I znam da danas je danas
nisam to cuo posto sam bio na istok, ali pretpostavljam da su to skandirali igracima celika, pogotovo posle gola sutjeske kad su igraci celika poceli krvnicki da ulijecu i namjerno lome igrace sutjeske...
pogotovo onaj start dubljevica kad je sudija nesretni dao prednost prvo, a kad je vidio da se igrac sutjeske ne pomjera onda zaustavio igru i dao crveni karton
AJMO CRNA GORO !!!
Da, koliko god novine da pišu da je 6k, ono kad se napuni je između 7 i 8k.
Ljudi su se unervozili, počeli da igraju grublje..nije to povod da se skandira Nikšićanima da su cigani. Čitao sam par statusa igrača, momci ne vjeruju šta su doživjeli.
I znam da danas je danas
kad bi se moga nekako završit taj stadion, al bez atletske staze
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Juce je 80-90% stadiona navijalo za Sutjesku. Igraci Celika su propisno izvizdani sa Zapada. Zasluzeno!!!
Ko je upucen malo bolje zna da dojucerasnjim saigracima nijesu htjeli da pruze ruku nakon prosle utakmice.
Svi forsiraju neku ljubav i prijateljstvo izmedju Celika i Sutjeske, a toga je sve manje, ja da vam kazem. Prvo na terenu pa onda na tribinama. Eto im ga tamo Ranko, neka se qrce sa njim i neka im placa sendvice.
Grad je vazda bio plavo-bijeli i vazda ce biti, ovi drugoligasi su bili simpaticni dok nijesu poceli da budu istripovana placenicka horda.
Ne želim da odgovorim na ovo, jer se vidi koliko ne znaš.
I znam da danas je danas
http://www.cgsport.me/fk-celik-sudije-rezirale-mec/
FK Čelik: SUDIJE REŽIRALE MEČ!
ja ne znam sto je celik ufatio da se zali na sudije, sto jes jes igranje rukom je bilo i to je trebao da bude penal, ali prije toga je trebao da bude penal i za sutjesku kad je jovovic sruses u 16erac i bio cist penal...
da ne pricamo o katastrofalnom prvom poluvremenu sudije kad nije htio jedan faul svirat sutjesci a ovamo na drugu stranu svaki i mali kontakt faul bio....
AJMO CRNA GORO !!!
Kako li je lijepo viđet ovu sliku punih tribina... Svaka čast Nikšiću, stvarno
E sad me interesuje Budućnost. Budući da je zahvaljujući savezu onemogućeno praćenje naše lige putem TV prenosa, zanima me primjećuje li se konačno pomak u igri? To pitam ove koji idu na utakmice. Znam da je Rajo Dragićević nakon jednog meča izjavio da uči momke da igraju kao njihovi protivnici u Antaliji i da prije svega igraju, a ne da vrše destrukciju igre protivnika. Ta mi se filozofija dopada jer se samo tako mogu stvarati i prodavati igrači. U našoj ligi se to inače ne praktikuje već je na snazi filozofija tipa "učini sve za tri boda". To i može proći, ali nevolja je kad zbog takve igre nema interesenata za igrače pa zbog toga kasa ostaje prazna, počnu štrajkovi i na kraju se postavlja pitanje smisla svega toga. Nadam se da su ovih 9 golova iz 2 meča pokazatelj nekih novih vjetrova u FK Budućnost.
P.S. Naravno, meč protiv Jedinstva ostaće misterija za sve jer nije bilo publike, a prenos bi bio prećerivanje. Je li tako, ljudi iz saveza?
Last edited by amnesiac; 21-03-13 at 23:36.
Dick Laurent is dead!
Ja tek sad primijetih zbog kakvog "penala" se žale iz Čelika. Veli "igranje rukom". Pa, ljudi, toga samo u Crnoj Gori ima i bilo đe drugo ti koji se žale za onako nešto bi bili ismijani.
Dick Laurent is dead!
Kako treba neki katanac na prvenstvo stavit
http://www.vijesti.me/sport/racic-na...-clanak-119748
Gledah malo FK Budućnost protiv nekih drugoligaša iz Bosne/Hrvatske, nisam siguran odakle su. Igrali su prijateljsku na Stari Aerodrom u 15:00 danas.
Izgubili 4:3, Nikač dva gola - odlična partija. Prvi gol klasično postavljanje noge na centaršut, drugi gol perfektna reakcija glavom. Kasnije je imao još jedan odličan šut u drugom poluvremenu, ali golman izvadio.
Pored njega, Golubović isto odigrao odlično po desnom krilu. Fina partija i za njega.
Onaj štoper Peković katastrofalan danas. Autogol, žuti karton, zamalo još jedan autogol, i kriv za njihov gol za 3:3, kad nije umio iz peterca loptu da ispuca.
I ovo su profesionalci i koji treba da uzmu titulu?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks