http://fscg.co.me/images/stories/Slu.../1cfl/P-22.pdf
Viđećemo se tamo.![]()
zna li se kad pocinju sjutra mecevi i igra li grbalj na svoj stadion?
http://fscg.co.me/images/stories/Slu.../1cfl/P-22.pdf
Viđećemo se tamo.![]()
Bijo si poziw koi se neodbija
Nabijem FSCG na **** iz tri razloga, prvi je jer je to najgori savez na svijet, drugi je sto daju derbi mec u 15 casova, jer postoje ljudi koji rade u to doba, i treci je nabijem i FSCG i TVCG na **** sto ne mogu prenos da odrade!
Sutjeska nastavlja seriju pobjeda
**** ne vadiiii![]()
AJMO CRNA GORO !!!
Odmah da se izvinim ako grijesim, mozda sam samo subjektivan. Ali onakvog sudije nisam odavno gledao...za iste startove svira prekrsaje celiku, sutjesci nista. Preinaci odluku pomocnog da je aut za sutjesku, jer je on toboze, glavni i pametniji, a situacija kod linijskog se desava. Kartone ne zna kako je davao. Prvo ne svira faul, pa, jer neko lezi, odluci da da je bio faul, i to za karton - nakon razgovora sa igracima. Cudi me da penale nije svirao kad su igraci obje ekipe zaplivali.
Ponasanje pojedinaca (igraca) celika je za rubriku SRAMOTA.
Zanimljivo da nije bilo zajednickog navijanja kao prosli derbi. Nesto sto nisam ocekivao.
Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
sudjene katastrofa. 2 penala za sutjesku nijesu svirana i bogami 1 za celik. sto se tice faula pred kraj utakmice to je bilo klasicno krljanje..sramno..utakmica totalni krs.eto bijase taj go inace truba.
I djika koji je propisno izgorio![]()
AJMO CRNA GORO !!!
I to izgorio na zapadnu tribinu. Od koje nije nista ruzno cuo do njegovog pljuvanja. Mozda je neko nesto dobacao, ali individualno. Ne znam je li sta sa vojvodama polemisao jer sam bio na zapad, taman tamo dje je on demonstrirao kakav je. Jos dolazi policija da ga stiti, da ga ne pojedu navijaci koji su sa djecom dosli da gledaju utakmicu. Sta ces, gladna djeca.
Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
A standardno, nesto nam se klanjao, pa nam tapsao, sve u svemu slina od covjeka, Niksic mu je davno rekao sta misli o njemu...
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
Al najjace kad je prema istoku poceo da pokazuje srednji prst iza ledja, ka dijete od 3 godine, na sta je spao taj momak, greote
Edit:
Al mislim da o je o njemu sve receno kad mu je citav stadion skandirao djika-picko (istok-zapad)... U njegovom rodnom gradu, gradu u kojem zivi...
Last edited by gatsbyy; 20-03-13 at 18:21.
AJMO CRNA GORO !!!
Za sve sto mu se desava sam je kriv, jbg seljak i tacka. A vjeruj mi nikome ne moze biti svejedno kad ono dozivi u svoj grad, koliko god da se folirao!
Sad tek vidim slike iz Nikšića.
NAKLON DO PODA SVIM NIKŠIĆANIMA. Srce mi je puno kad vidim krcat stadion.
Molim Montenegrina da okači pregled čim bude imao. Zna li se kad će bit uopšte?
Bijo si poziw koi se neodbija
Bio je pregled oko 20:15 na rtcg2
AJMO CRNA GORO !!!
Ima li snimka nocas zna li ko?
Zoric me podsjeca na Ilicica ili Gastona Ramireza![]()
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Pregled 22 kola Telekom 1CFL (20/3/2013 ...radio televizija crne gore)
Raspored trećeg kruga...
23. kolo: Mornar - Sutjeska , Jedinstvo-Budućnost , Petrovac-Čelik , Zeta - Rudar , Mogren - Grbalj , Mladost - Lovćen
24. kolo: Lovćen - Mornar , Sutjeska - Jedinstvo , Budućnost-Petrovac , Čelik - Zeta , Rudar - Mogren , Grbalj - Mladost
25. kolo: Grbalj - Lovćen , Mladost - Rudar , Mogren - Čelik , Zeta - Budućnost , Petrovac - Sutjeska , Jedinstvo - Mornar
26. kolo: Lovćen - Jedinstvo , Mornar - Petrovac , Sutjeska - Zeta , Budućnost-Mogren , Čelik - Mladost , Rudar - Grbalj
27. kolo: Rudar - Lovćen , Grbalj - Čelik , Mladost - Budućnost , Mogren - Sutjeska , Zeta - Mornar , Petrovac - Jedinstvo
28. kolo: Lovćen - Petrovac , Jedinstvo - Zeta , Mornar - Mogren , Sutjeska - Mladost , Budućnost - Grbalj , Čelik - Rudar
29. kolo: Čelik - Lovćen , Rudar - Budućnost , Grbalj - Sutjeska , Mladost - Mornar , Mogren - Jedinstvo , Zeta - Petrovac
30. kolo: Lovćen - Zeta , Petrovac - Mogren , Jedinstvo - Mladost , Mornar - Grbalj , Sutjeska - Rudar , Budućnost - Čelik
31. kolo: Budućnost - Lovćen , Čelik - Sutjeska , Rudar - Mornar , Grbalj - Jedinstvo , Mladost-Petrovac , Mogren - Zeta
32. kolo: Lovćen - Mogren , Zeta - Mladost , Petrovac - Grbalj , Jedinstvo - Rudar , Mornar - Čelik , Sutjeska - Budućnost
33. kolo: Sutjeska - Lovćen , Budućnost - Mornar , Čelik - Jedinstvo , Rudar - Petrovac , Grbalj - Zeta , Mladost - Mogren
grbalj razvalio mladost ali sudija vidio neki penal koji je komplet igraca i uprave mladosti koji su bili na tribinama propratili grohotom smijeha i zajebancije
momak sa brojem 9 u grblju je najgori napadac u ligi sa najgorim napadacima
stadion je najbolji ubjedljivo na koji sam isao ove sezone a bio sam lise rudara i jedinstva na svakom
japanac lijevi bek u mladosti odlican igrac (za nase prilike)
Sto su to priredili juce navijaci sutjeske sa zapada,sto kazu da je sramota ? (citam to od niksicana,i uz to kazu da je namjestena utakmica?)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks