" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Raspitajte se kod ljudi koji žive po inostranstvu ima li iđe ovakvih stvari kod njih.
Eno ih jutros, na potezu od Starog a. prema Zlatici - kod katolicke crkve, kod muzicke skole i odmah preko puta blizu one nove samousluzne perionice...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Tu stalno stoje, put Zlatice imate 3 patrole iz oba pravca. Taman kad se jedna prođe misliš nema ih više a onda te sačekaju kod katoličke crkve...
Jutors oko 8 su krenuli razbijački po narodu.
1) Patrola kod Katoličke crkve, u patroli džip i dva policijca sa radarom
2) Patrola kod muzičke škole Andre Navara, džip lada Niva, i civilni audi (mislim 80) sa policajcem okrenut u supronom pravcu da "pojuri" ako neko ne stane.
3) Na okretanju (izlaz iz Maslina na obilaznicu), golf 4, radar, i drugi službenik u vozilu spreman da poleti.
Ne treba reći da su svi imali pune ruke posla, lijep dan ide posao... Svi srećni..
ne no će kisnut.
Polako nisu se zagrijali još. Tek će da počnu... Najjače je od zlatice prema starom aerodromu kad naletis na jednu nedje poslije pumpe a mislis kad ih prođeš da ih nema vise, opustis se, das malo gasa a onda te one face mrzne sacekaju kod crkve![]()
Imaju pune ruke posla kod sudije za prekrsaje![]()
Malo prije, B klasa kod Zetatransa, Golf IV sa radarom put Zete, prije prvog kruznog. Bili su mnoooogo zauzeti.
TAKUMI
Da li se protrljaju prijavom po licu kada uhvate prvog u smjeni? Ono kao na pijaci))
Last edited by Sale; 22-03-13 at 15:03.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Ja ne znam sto onda neki voze brze no sto je propisano, kako dozvoljaju sebi da ih ove shunje maltetiraju i kaznjavaju .... Ja nemam problema, 50 Km/h i laganica![]()
I ja isto. I mogu samo da mi ga popuse...
TAKUMI
A ja sam isto pazio ali jedan trenutak nepažnje tokom večernje vožnje i ode vozačka... Pretpostavljate, B klasa snimala.
kako ce tek na ljeto da bude, ima da se putuje do primorja po 2-3 sata![]()
Viktorija Badza! um zu sehen,dich nacktauf dem Nordpol !
Ha, ja ti sad cesto putujem za BD, Sveti Stefan, KO...i svaki put se rezervisem za sat i po, 2.
TAKUMI
i jos kad se zbog manje brzine napravi veca guzva tek ce biti veselo
She is only here to annoy herself!
Eno ih sad svaku noc u Vranice kod servisa klima,svakoga zaustavljaju.Oce li mi reci ko,kolika je kazna u slucaju da uhvate a istekla registracija?
Always Outnumbered,Never Outgunned
Put mareze od tološa svaku noć omaste budžet za 4 oduzimanja vozačke minimum...
Ako nemate nijednu kaznu od 6 januara ide vam minimalna, a ko ima kaznu ide mu svaka duplo...
A oni to na casnu pionirsku ili provjere dok ti pisu? Ipak mislim da saobracajac moze da napise minimalnu, a sudija onu od-do.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Ne piše tebi policajac ništa no sudija za prekršaje na osnovu podataka sa kazne i provjere...
Ne razumiješ. Oni napišu na kaznu "prekoračenje toliko i toliko" ili "nije bio vezan" i uredno ujutru se sve kazne dostave sudiji za prekršaje. Sudija za prekršaje na osnovu jasnih zakona i kazni za prekršaje odredi kaznu. Provjere valjda prije dostavljanja sudiji da li već imaš koji prekršaj od 6 januara kada je stupio na snagu novi zakon.
To je za teze prekrsaje. Mandatnu pise saobracajac na najmanji iznos po ZOBS
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks