To ce vam ic ovako po ovoj najavi sto cuh na vijesti
Savo-Savke-Basa-Vlado
Kasalica-Peka-Zverka-Rus
------Joveta-Mirko-----
Kad vidim Kasalicu i Volkova u tim zgadi mi se. Gade mi reprezentaciju brate ne mogu i ne mogu to da prihvatim.
Kako je mene strah ove utakmice sjutra jer ce ovi smradovi bas da se zatvore a nama nikad potrebni bodovi...
To ce vam ic ovako po ovoj najavi sto cuh na vijesti
Savo-Savke-Basa-Vlado
Kasalica-Peka-Zverka-Rus
------Joveta-Mirko-----
Kad vidim Kasalicu i Volkova u tim zgadi mi se. Gade mi reprezentaciju brate ne mogu i ne mogu to da prihvatim.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
A koji Vladimir Bozovic moj Brnovicu
Igumanovic je minimum duplo bolji igrac od njega.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Zadnju zvaničnu utakmicu je odigrao u novembru. U nastavku sezone nije bio u protokolu na sve tri utakmice. Pretpostavljam da je neka povreda jer u suprotnom vjerujem da bi bio makar na klupi.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/sa...ler_64104.html
Dick Laurent is dead!
Kako su nam kriminalni bekovi(lijevi): Jovanovic, Bozovic, Pejovic, Balic, a ni Igumanovic nije nista bolji sigurno...treba Rista Radunovica gurat, ali neka ga jos malo u mladu reprezentaciju, a i povrijedjen je...
Kakvi crni Balic, Vujadinovic, Bojovic i slicni.. Pomamim se kad vidim da ih ovdje prizivate. Ovo sto je trenutno pozvano je najbolje sto imamo.. Fale ova dvojica povrijedjenih i to je to..
Ocekujem tesku utakmicu, moramo da pobijedimo i cuvamo se zutih kartona.
Meni bi Simon u bilo kojoj formaciji igrao, bez razmisljanja, sto su neki fudbalski neuki to je druga stvar, jer je covjek po meni cak i bolji igrac od Jovetica,to jeste moze da bude! I uvijek igra 100 posto za CG. Bas ga volim i cijenim kao igraca.
all is worthwhile if the soul is not small .
Ajmo Crna Goro
ooooooooooooo
!
Bijo si poziw koi se neodbija
Sto je sa SImonom zbilja?
Klupa?
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Jos jedan potpis na Spajkov post.
Inace, danas ako se da gol do poluvremena, dobijamo glatko. Ako ne, bice cimanja.
Ovdje bi mogla da se pokaze korisnom ona prijateljska protiv Letonije-Moldavija igra slicno i slicnog je kvaliteta.
Deserve's got nothing to do with it.
Najavljuju neku kišu večeras.Još teren da bude loš.I ode sve u ...
Ponijeli su valjda kopacke sa 6![]()
Naravno. Mada su meni vecina bolji od Jovetica. Vidim da su Vijesti uprle da stave Kasalicu.
Kakav seljacki zakljucak. Brnovic moze samo da se razmislja izmedju Damjanovica i Beciraja."Nornalno da će biti napadač, nemamo više veznih. Pitanje je samo da li će biti viši ili niži", rekao je Brnović, aludirajući da se dvoumi oko Kasalice i Damjanovića.
umuntu ngumuntu ngabantu
0-0 zakucano.
ocekujem nekih 1-0 ili 2-0 za nas.
mirko ce ih otvorit za 1-0 i ostat tako ili joveta dotuc iz neke kontre za scenario br. 2 i cioa...
Kako će Joveta u ova dva meča da začepi usta kritičarima imam osjećaj
Jes, Simon je bolji...ali moga` da budea bejale tamo
Ne kritikujem ga ja uopste. Medjutim, ostaje cinjenica da je zbog povrede propustio kljucnu transformaciju reprezentacije od haoticnog pocetnog stanja do takticki organizovane i uigrane ekipe. Za razliku od njega, Simon je kroz to prosao.
Sto se tice ovih kvalifikacija, Joveta je odigrao ok protiv Ukrajine, lose protiv Poljske.
Deserve's got nothing to do with it.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks