Ma 11/11/11 je zagrizeni fanatik
Ma 11/11/11 je zagrizeni fanatik
---Chelsea Fc---
Ako sam ja fanatik, što li si tek ti, Masinac...
RoNN, ne shvataš poentu... Mi smo i dalje društvo divljaka... Vidiš li da ovdje slabo radi policija... Ovdje ti stvari i dalje funkcionišu po principu ''Na nasilje treba odgovoriti nasiljem''...
Vidiš li da su ovo pravila čopora. Prvo te posmatraju, pa te bocnu, ti dalje ćutiš... A oni sve gori.
Dakle, poslije prvog pokušaja, sasječeš problem u korijenu i sve prođe mnogo lakše... Oni vide da si 'lud', i ne diraju te... Ti imaš miran san...
Ali da, ja sam fanatik. :cower::cower::cower:
Postovanje razlicitosti = vaspitanje, obrazovanje, zakon, Drzava..
Ako toga nema... divljastvo da...
Hvala Lepo
Baston je pun tih "curica" koje su u choporu tek opasne,najgore naselje u Pg ,gore i od Konika mozda.
...
Ne marim za posljedice, vjeruj mi...
Druže, ja proključam kad vidim da čopor maltretira jedinku, kad jači bije slabijeg, kad povlašćena strana se ponaša nadmeno nad slabijom stranom... Pozli mi od tih ameba!
Zašto je taj džukelizam u narodu? Zašto se sve radi mučki? Uveče, dok svi spavaju, dođeš kao piiiip, posljednja piiip, i slomiš, ispišeš, i odeš...
BREAKING NEWS | 21.03.2013. u 17:55h
Sada bi bilo ljudski i bio bi red da najostrije osude ovo velokosrpsko orgijanje i terorisanje u produzenom trajanju Verice Milanovic i Al Mustafe i gospodin Lekic,vojvoda Mandic,Medojevic,Amfilohije,kao i prestavnici vlasti DPS,SDP,BS,LP isto kao sto su osudili bacanje kamenica na SPC parohiju u Rozajama od strane djaka,tada se policija i mjestani Rozaja potrudili da pronadju i privedu pravdi pocinioce,nadam se da ce to biti i sada slucaj,iako sa zakasnjenjem,za pravdu nikada nije kasno.
(http://www.vijesti.me/komentar/119282/)
Prvo su došli po komuniste, a ja sam šutio, jer nisam bio komunist.
Zatim su došli po Židove, a ja sam šutio, jer nisam bio Židov.
Zatim su došli po sindikalce, a ja sam šutio, jer nisam bio sindikalac.
Zatim su došli po katolike, a ja se nisam pobunio jer sam bio protestant.
Zatim su došli po mene, ali tada više nikoga nije bilo da se pobuni.
(Pastor Martin Niemöller)
Last edited by A+A; 21-03-13 at 18:44.
http://www.vijesti.me/vijesti/srpski...-clanak-119210
Kako su jadne ove Vijesti, profesionalnost - nula, na nivou Kurira ili Skandala.
Objaviti reagovanje nekih anonimusa - "Mileta Pavićević i Ivan Milošević - srpski nacionalisti sa Drača" i davati im medijski prostor za, da oprostite, baljezganje na nivou kafanskih rasprava o tome šta je nacionalizam, ko je Srbin, ko nije, šta je srpstvo i sl., a da pritom nisu ni na koji način involvirani u cijelu priču je prenisko. I za njihov nivo. Kao da je nekom potrebno ničim izazvano tumačenje događaja od strane nekakvih "srpskih nacionalista sa Drača".
:burp:
In vino veritas
Baston je mjesto dje preko 80% momaka u rasponu od 16 pa do 23 ili 24 godine treba prvo izbiti, pa onda u zatvor baciti. Sto rece johny svi redom samoproklomovani srbi. Nista me ne cudi kada su oni u pitanju. Uostalom, kakve su oni stvari radili, ne biste vjerovali.
I don't get lucky. I make my own luck.
Moram da pitam - đe se u Podgorici nalazi taj Baston?
Blokasi su za njih emancipovaniMomci od 17-37 sa Autobuske, bastona i lepe kate ne znaju sto ce od sebe
![]()
Hvala LepoLeskovac: Đaci pokrali zamenika ambasadora Izraela
Zamenik ambasadora Izraela ostao je bez kamere, koja vredi 3.000 dolara, dok je leskovačkim srednjoškolcima prezentovao iskustva te zemlje iz oblasti učeničkog preduzetništva
http://www.telegraf.rs/vesti/604629-leskovac-djaci-pokrali-zamenika-ambasadora-izraela
Tako treba! nadam se da ce i kod nas biti procesuirani svi odgovorni za sirenje mrznje
ove napade u Hr osudili su i Josipovic i Milanovic
naravno da ima divljaka jos uvjek i kod vas i kod nas i svugdje na svijet, bitno je da se drustvo i drzava ako je pravna bori protiv njih i bice ih sve manje
evo i jednog lijepog primjera
Poljubac Srbina i Hrvatice najhrabrija stvar ikada
![]()
Last edited by autodijagnostika; 21-03-13 at 21:05.
Hrabrost je prosetati u turbanu po Menhet(a)nu a ludnica kod nas neće prolaziti lako. Zasto bi to bila hrabrost da se poljube dvoje koje se vole?
Sta se desava u Malesiji?
Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.
Može li mi neko jasnije reći što je tamo ZAPRAVO problem? Je li stvar u tome da mještani Dinoše ne dozvoljavaju da se ljudi iz susjednih sela/mjesta kopaju u njihovo groblje...i da te procedure odrade u njihovoj kapeli?
http://www.rtcg.me/vijesti/drustvo/6...-u-dinosi.html
ne postoji razumno objašnjenje za ovaj debilizam, jad, varvarstvo, glupost...
Nismo nešto puno odmakli od majmuna.
Зашто ме мрзиш што волим Шешеља?
Prvi snimak 00:22 -> u vojnoj jakni i pantalonama docekuju policiju?
Ako nema zakona.. ne valja ovo nista. Kad ima zakona tu nema nikakve diskusije i pregovaranja.
Hvala Lepo
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks