Ultra Crna Gora u petak narucuje karte od FSCG za sve svoje clanove, svi Vi koji do sad niste obnovili clanarinu ili se niste uclanili, imate do petka jos vremena da na vrijeme rezervisete kartu za utakmicu Crna Gora - Engleska tako sto cete postati nas clan
Njegoseva 54, svaki radni dan 10-14h i 16-20h
068 41 51 61
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Haa, ima raznih varijanti AH, neke su naukaono osnovno AH 0, bi moglo da ti bude oko 3kvota na jedinicu, a u slucaju iksa tebi se vraca ulog. Ja bi volio da dobijes na ovaj nacin, makar da ne izgubis ulog
One druge opcije AH 0,75 1.25 I ostalo ne znma, tj trebao bih da sjednem I prisjetim se kako to ide. Zadnji put sam se bavio sa tim prije skoro 10god.Mozda ti je bolje odigrat 1x ~ 2.00 kvota.Ne mogu docekat petak!!!
Utakmica protiv Moladavije je po meni kljucna , ukoliko se tamo uzmu 3 boda , lagano ce u naletu ovdje i Englezi da padnu mada moze i remi nije lose , a onda Brazil nece biti daleko![]()
ako izvucemo sada 4 bodova onda imamo 4 mec lopte da obezbjedimo definitivno drugo mjesto
Pretpostavljam da nijesam jedini koji je sanjao meč protiv Moldavije. Freški san:
>> Nema TV prenosa, ali čujem da je 0:0 i pred kraj meča uhvatim neki stream, međutim ni prilike do kraja meča. <<
Srećom, probudih se. Inače, ovaj meč se mora dobiti, inače mrka kapa. Sa Englezima opušteno pa što bude i ne treba se opterećivat i nervirat. Jasno je da se svi nadamo da ćemo nakon meča sa Engleskom čuti onu Brnovićevu izjavu "Mislili su da sam lud"
![]()
Last edited by amnesiac; 20-03-13 at 22:51.
Dick Laurent is dead!
Najjaca stvar bi bila da Milan Jovanovic rijesi mec.![]()
I don't get lucky. I make my own luck.
Neka popije onu plasticnu od 2 L niksickog ako ce mu to pomoci da uvali Englezima gol za pobjedu
Iskrena izjava Stefana Savica:
"Ako ne možemo da pobijedimo Moldaviju, možda i ne zaslužujemo da idemo na Svjetsko prvenstvo", jasan je Stefan Savić.
svaka cast.
all is worthwhile if the soul is not small .
Noc prije United-Real sanjao sam da dobijamo 1:0 golom Rafaela u 92 minutu i naravno prolazimo dalje...Zna se shto je biloTako, ne brini, ako ti je ovo san-dobijamo Moldaviju definitivno i to sa hendikepom
Inace, protiv Moldavije, Simon od prvog minuta treba da igra i to desno, Volkov lijevi bek, ispred njega Joveta, shpicevi Mirko i Delibasic. Savic i Basha centralno.
Protiv Engleza upada Dzudo, Savic se seli desno, Savo Pavicevic desno krilo (dupli bek), Jovanovic lijevi bek, ispred njega Volkov. Pekovic-Zverotic sredina i Simon udje kao rezerva.
Last edited by Recordare88; 21-03-13 at 08:40.
Deserve's got nothing to do with it.
Zašto sve stavit u jednu utakmicu ??? Utakmica jeste važna ali su ovi momci dokazali da umiju igrat fudbal i protiv najačih ( prečka na Wembley ) pa zbog toga nema potrebe pravit toliki pritisak !!! Jeste da su i oni svjesni koliko bi gubitkom bodova protiv Moldavije zakomplikovali svoj status jer bi mogle i druge stvari uticat na završnicu grupe ipak nije sve u jednu utakmicu jer da je tako mi smo bili otpisani posle prvog kola... a nismo
![]()
deuscroix
dobro, malo je vise stopostotnih sansi propustila Engleska na Wembliju nego Crna Gora, skalajte malo s tom pricom o ravnopravnosti, da nije bilo Bonje ispratili bi nas sa pokerom i ne bi bilo ovoga furanja i prepotentnosti
imala je oci boje vejna, boje vejna boje runija
A dobro je malo furanja u ovakvoj situaciji. Ako se uspije - žurka. A ako ostanemo k'o popi*šani - jbg, drugi put.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Kakvo furanje i prepotentnost? Treba li svaki put da im se naguzimo i kazemo izvol'te samo zbog toga sto su oni Engleska. Nema potrebe kad smo dokazali da mozemo sa njima da igramo i izborimo dobar rezultat.
uvijek prica kako je engleska odlicna,a nikad gori nisu bilo nego sad.Samo pogledajte englesku kroz istoriju,sto bi neko moj rekao osvojili su prvenstvo samo kuci kad se igralo prije 50 godina i to namjesteno
Podgorica Podgoricanima!
U Vijesti najavljuju dr.prof. Vlada Bozovica po lijevoj strani od pocetka..
Ako tako bude, kuku nama!
Selektor Moldavije kaze da ce vjerovatno igrati u formaciji 4-2-3-1.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks