Page 142 of 402 FirstFirst ... 4292132138139140141142143144145146152192242 ... LastLast
Results 3,526 to 3,550 of 10033

Thread: Bodybuilding

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

@loverclocker
    Vise nego je dovoljno jedna misicna partija jedan dan,ja cak i ne bi trenirao tako,ali ako vec hoces tako dovoljno je.

@Kaljestro
    Pa sto si ocekivao?da radis vratilo,razboj,sklekovi i da napredujes?pa mozda si napredovao prvih mjesec dana,ali tijelo(misici) se/u adaptiralo/i na taj napor i nema vise napredka.
    Od ponedeljka u teretanu pravac!Ishrana prvo maximalno sredjena pa onda ubaci whey,kreatin,bcaa,omega,multivitamin.Tim redom,zavisi koliko raspolazes sa novcem.Pozdrav.

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

Dontigar sve oćeš da daješ savjete a pišeš da niko živi ne može da te razumije. Momak pita je li dovoljno jednu mišićnu grupu nedeljno raditi a ti mu odgovaraš:

"Vise nego je dovoljno jedna misicna partija jedan dan,ja cak i ne bi trenirao tako,ali ako vec hoces tako dovoljno je."

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

Ja mislim da je razumio.
    Imas ljudi kojima dzabe pricas da treniraju 3x nedeljno,nego oce pa oce 5x nedeljno.Njegovo pitanje je bilo je li dovoljno jedna misicna partija JEDNOM nedeljno,ja mu dao odgovor da jeste.Ne vidim sta je tu tesko za shvatit.
    Ti ako mislis da ces bolje objasnit,ne boli da napises

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

@Kaljestro
    Pa sto si ocekivao?da radis vratilo,razboj,sklekovi i da napredujes?pa mozda si napredovao prvih mjesec dana,ali tijelo(misici) se/u adaptiralo/i na taj napor i nema vise napredka.
    Od ponedeljka u teretanu pravac!Ishrana prvo maximalno sredjena pa onda ubaci whey,kreatin,bcaa,omega,multivitamin.Tim redom,zavisi koliko raspolazes sa novcem.Pozdrav.
    Пази, не желим ја да изградим своје тијело за два дана, далеко од тога, знам да ће бит' потребно доста времена, само се понекад фрустрирам спорим напретком и падовима форме, ништа друго...
    Џаба се оно адаптира кад ја додајем оптерећење и отежавам стално...

Дакле ја тврдим да ми није потребна теретана пошто ту ђе тренирам има и велики тег и бучице мање, веће итд, само што не користим тај велики тег за типа бенч итд, није ни битно, поента приче је следећа
    Волим мој начин тренинга и тај вид тренинга, не бавим се бодибилдингом класичним итд, е веј отписујем одма', занима ме креатин тренутно зато што уносим довољно протеина путем пилећег бијелог, туњевина, јаја итд, можда не превише, али довољно за моје работе

Моја једина бољка је мало сала на стомак, то ћу скинут' трчањем, већ полако почињем јер навикавам моје мрчене тетиве да се навикну на веће оптерећење приликом спринтања (зато што ми анаеробни тренинг више одговара за скидање сала) пошто су ми тетиве осјетљивије него нормалном народу...

Дакле нешто сам расположен за пиисанију, али ко има суплементе на форум да продаје?
    Неки Драган виђех и Октагон, али они и нису баш активни толико......
    Има ли тема нека са суплементима?

Које још радње постоје осим оног Спирита поред Гинташа? Ђе?

Које су најповољније радње?

Који су најбољи креатини ИЗ ИСКУСТВА однос цијена/ефекат?

Ето тако...
    Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    10 Posts

Ima na forum jos Dragan Milacic- drzi prodavnicu u zabjelsku vektru, extra su cijene...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by dontigar View Post
    Ja mislim da je razumio.
    Imas ljudi kojima dzabe pricas da treniraju 3x nedeljno,nego oce pa oce 5x nedeljno.Njegovo pitanje je bilo je li dovoljno jedna misicna partija JEDNOM nedeljno,ja mu dao odgovor da jeste.Ne vidim sta je tu tesko za shvatit.
    Ti ako mislis da ces bolje objasnit,ne boli da napises
    Malo ga jesi formulisao zajebano...tek te sad skapirah...

Inače, ne koristim supplemente, mada mi možda uzeo kakav whey posto ne jedem dovoljno... Ono...radio bih grudi, leđa i noge mozda po 2 puta... pa bih smislio kako ostalo da ukomponujem
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

Quote Originally Posted by Loverclocker View Post
    Malo ga jesi formulisao zajebano...tek te sad skapirah...

Inače, ne koristim supplemente, mada mi možda uzeo kakav whey posto ne jedem dovoljno... Ono...radio bih grudi, leđa i noge mozda po 2 puta... pa bih smislio kako ostalo da ukomponujem
    pa dobro,eto sad si shvatio :P
    sto se tice wheya napisao sam ti u drugu temu.
    Najvece misicne partije raditi 2x nedeljno je vise nego samoubistvo.Ne znam ni kako bi to mogao da kombinujes.Poslusaj me 1x nedeljno ti je sasvim dovoljno,ne tebi nego svima nama.Ali uradi dobar,jak trening i nemoj da se sjekiras!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Treniram, jedem i pijem Whey i Ripped Fuel Ephedra Free sagorijevac masti... 3x nedjeljno treniram i isto toliko puta pijem ovo poslije treninga... Treba li sa jos necim da se krkam i treba li povecati broj puta ili je dovoljno samo poslije treninga?
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A što si se ti to pomamio po stare dane?
    Spremaš li se to da izbucaš rai domenicu na sljedećem terminu?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Ja treniram tako od Dec (zbog jedne povrede morao da pocnem na terapije u teretanu, tako da me ono ulijetanje zamalo kostalo 3 mjeseca rabote ).

Sad su se treninzi malo pojacali jer sam dosta ojacao, a posto vec treniram sto da ne popijem jos ponesto ako ce mi od toga bit bolje

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    210
    Thanks Thanks Received 
    51
    Thanked in
    27 Posts

ubaci glutamin i bog da te vidi
    Sve je to na psihichkoj bazi ®

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pa dobro,eto sad si shvatio :P
    sto se tice wheya napisao sam ti u drugu temu.
    Najvece misicne partije raditi 2x nedeljno je vise nego samoubistvo.Ne znam ni kako bi to mogao da kombinujes.Poslusaj me 1x nedeljno ti je sasvim dovoljno,ne tebi nego svima nama.Ali uradi dobar,jak trening i nemoj da se sjekiras!
    Hm, ja sam bas citao, a i logicno mi je, da se najvece misicne partije ledja i noge + listovi, rade po 2 puta nedjeljno (jer se brze oporavljaju, vise misica je ukljuceno kod leđa i nogu a listovi ili ti calves imaju to prirodno),
    dok sa bicepsom i tako malim misicnim grupama treba bit pazljiv da se ne pregori....................ovo je by bodybuilding.com pljus drug koji je jedan od najbolje građenih BB u CG

Ja sam tu ubacio i grudi, jer mi je primat njih da napucam...a kombinovanje evo ovdje, nadam se da razumijes engleski:
    http://www.aworkoutroutine.com/train...wice-per-week/ -uglavnom dobar odnos između držanja mišića pod naponom i ne-pre-treniranja misica.

Idealno za mene jer vjrv ne bih imao spotter-a uvijek, a i od obaveza mozda ne bih ispostovao nutritivne zahtjeve
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

Sagorjevace ne smijes konstantno koristiti,mislim da moras praviti pauze
    izmedju 2 pakovanja ili na nakon 2 mjeseca, mjesec pauziras pa opet...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Pa kupio sam dva pakovanja i pijem 2 tablete 3h poslije treninga. Poslije toga necu vise ni da ih pijem.

Sto je taj gluten? I dje ima to da se uzme?

Razmisljam se da uzmem jos Slender Pro i da pijem prije treninga. To je od Nutrition X-a, a u sebi ima zeleni caj, L-karnitin, surutku, proteine soje...

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Taj ripped fuel slobodno makni ,bacanje para .... Ja da sam na tvoje mjesto ubacio bih jos jedan trening tj.4 nedeljno, povecaj minutazu na cardio a dodaj jos glutamin explode od olimpa posle treninga

PAZZA INTER
    067021911

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by Igi View Post
    Pa kupio sam dva pakovanja i pijem 2 tablete 3h poslije treninga. Poslije toga necu vise ni da ih pijem.

Sto je taj gluten? I dje ima to da se uzme?

Razmisljam se da uzmem jos Slender Pro i da pijem prije treninga. To je od Nutrition X-a, a u sebi ima zeleni caj, L-karnitin, surutku, proteine soje...
    Glutamin, ne gluten.

To je aminokiselina, i ona se uzima da ne bi doslo do katabolizacije, odnosno razgradnje misica, kad je organizmu potreban protein. Njega slobodno pij, imas ga u kombinaciji sa BCAA, to su isto aminokiseline, one cuvaju misisce, ja sam to pio, i bas dobro djeluje, odnosno ne gubis misicnu masu uopste
    I nisam zidar, ali eto
    oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

momci eto mozda se ne razumijem, al mi je vazda bilo presmijesno slusat nazive mass gainer, fat burner, i sl gluposti... Rokaj udri muski i bice rezultata...
    Ako ces da smrsas, tj izgubis mast, unosi manje energrije no sto potrosis i to je to....
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

Quote Originally Posted by Igi View Post
    Treniram, jedem i pijem Whey i Ripped Fuel Ephedra Free sagorijevac masti... 3x nedjeljno treniram i isto toliko puta pijem ovo poslije treninga... Treba li sa jos necim da se krkam i treba li povecati broj puta ili je dovoljno samo poslije treninga?
    e ovako...
    taj ripped fuel ti je bacanje para,ali da ga ne bi bacao povecaj na 4 komada.Kad zavrsis sa njim odmori jedno mjesec dana pa ako bude potrebe uzmes neki MUSKI sagorevac
    Jos sto bi mogao da ubacis su BCAA,samo one.Glutamin ti nista ne treba,tebi.Sad ne mogu da ti preporucujem koje da uzmes kad ne znam koliko si spreman da izdvojis novca za to.
    3nedeljno trening tegova je dovoljno,ustvari zavisi kako je koncept treninga,ali uglavnom 3x je OK.
    Ali moras da znas da ces se dzabe 'krkat' sa svim i svacim ako ne regulises ishranu koliko toliko.Sagorevac bih ti preporucio da ubacis tek kad dodjes do tacke kad ne napredujes(ne skidas salo iliti udaris u plato).Mogao bi da ubacis 1,2x nedeljno kardio i to bi bilo tip top.
    Ako te jos sto interesuje pitaj

Quote Originally Posted by Loverclocker View Post
    Hm, ja sam bas citao, a i logicno mi je, da se najvece misicne partije ledja i noge + listovi, rade po 2 puta nedjeljno (jer se brze oporavljaju, vise misica je ukljuceno kod leđa i nogu a listovi ili ti calves imaju to prirodno),
    dok sa bicepsom i tako malim misicnim grupama treba bit pazljiv da se ne pregori....................ovo je by bodybuilding.com pljus drug koji je jedan od najbolje građenih BB u CG

Ja sam tu ubacio i grudi, jer mi je primat njih da napucam...a kombinovanje evo ovdje, nadam se da razumijes engleski:
    http://www.aworkoutroutine.com/train...wice-per-week/ -uglavnom dobar odnos između držanja mišića pod naponom i ne-pre-treniranja misica.

Idealno za mene jer vjrv ne bih imao spotter-a uvijek, a i od obaveza mozda ne bih ispostovao nutritivne zahtjeve
    Slusaj..Nema potrebe da ja tebe ubjedjujem u nesto,ako mislis da je pametnije tako kako ti pricas samo gaziii!
    Vjerovatno si ti nesto i procitao,ali nisi dobro razumio i logika ti je strasno losa.
    To sto ti je drug najbolji bb u cg svaka cast,ali mogu se kladiti da ti on nije preporucio da radis grudi,noge,ledja 2x nedeljno
    I ako je on radio nesto tako,sigurno je to po nekom planu,periodizacija,slabije misicnje partije,itditditd..ii imao je mnooogo dobru 'podrsku' koju ti nemas.
    I nikad nemoj da kopiras treninge tipa colemana,cutlera,kai-a,dexter-a i ostale kompanije

Quote Originally Posted by kvarni View Post
    Glutamin, ne gluten.

To je aminokiselina, i ona se uzima da ne bi doslo do katabolizacije, odnosno razgradnje misica, kad je organizmu potreban protein. Njega slobodno pij, imas ga u kombinaciji sa BCAA, to su isto aminokiseline, one cuvaju misisce, ja sam to pio, i bas dobro djeluje, odnosno ne gubis misicnu masu uopste
    kvarni nije katabolizacija,vec katabolizam
    i nije to bas sve tako kao sto kazes,ali nmvz..jos stiva citaj,polako,da ti se sve slegne
    Last edited by dontigar; 20-03-13 at 21:50.

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    30 Posts

kvarni nije katabolizacija,vec katabolizam
    i nije to bas sve tako kao sto kazes,ali nmvz..jos stiva citaj,polako,da ti se sve slegne
    A sad me i ti hvatas na gramatiku, a znamo na sta sam mislio

Ja sam poceo kod Batka Radunovica na boks, evo 10 dana, i jednostavno ne mogu da vjerujem kakve sam rezultate postogao samo iduci na te treninge, sto se tice mrsanja i definicije. naravno, ishrana mi je sredjena
    I nisam zidar, ali eto

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Ђе ћу наћ' мјерицу од 20 грама, ону за пумпач....?
    Да нема ко да учини добро дјело и поклони ми је ако има коју вишка дома?
    Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Stize ljeto,tema ponovo postaje aktivna....

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

Quote Originally Posted by kvarni View Post
    A sad me i ti hvatas na gramatiku, a znamo na sta sam mislio

Ja sam poceo kod Batka Radunovica na boks, evo 10 dana, i jednostavno ne mogu da vjerujem kakve sam rezultate postogao samo iduci na te treninge, sto se tice mrsanja i definicije. naravno, ishrana mi je sredjena
    Dobro,dobro..Ja cisto zbog tebe,da vidis dje si pogrijesio
    Vjerujem te,ali vjeruj i ti meni da bez sredjene ishrane ne bi postigao to sto si.Mozda bi 20% toga.Rekoh ti ja

Quote Originally Posted by Kaljestro View Post
    Ђе ћу наћ' мјерицу од 20 грама, ону за пумпач....?
    Да нема ко да учини добро дјело и поклони ми је ако има коју вишка дома?
    Imam ja vala..ali sad kako cemo se nac da ti dam to
    ubacis 1ipo,2 supene kasike i to ti je to..Nista ti nece bit i da koji gram preko ubacis i 40gr da stavis nista ti nece bit,no sikiriki

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    30 Posts

Dobro,dobro..Ja cisto zbog tebe,da vidis dje si pogrijesio
    Vjerujem te,ali vjeruj i ti meni da bez sredjene ishrane ne bi postigao to sto si.Mozda bi 20% toga.Rekoh ti ja
    A znam to slobodno. I kako sam isao u teretanu, rekao mi je Batko da batalim za sad teretanu, nego brzo hodanje da ubacim danima kad sam isao u teretanu, da prvo smrsam, jer me i dalje ima
    I nisam zidar, ali eto

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Мени жа' што је нисам прије наша' пошто сам тренира' и на -6 напоље кол'ко сам болестан....
    Дакле мјерица, неко?

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Slusaj..Nema potrebe da ja tebe ubjedjujem u nesto,ako mislis da je pametnije tako kako ti pricas samo gaziii!
    Vjerovatno si ti nesto i procitao,ali nisi dobro razumio i logika ti je strasno losa.
    To sto ti je drug najbolji bb u cg svaka cast,ali mogu se kladiti da ti on nije preporucio da radis grudi,noge,ledja 2x nedeljno
    I ako je on radio nesto tako,sigurno je to po nekom planu,periodizacija,slabije misicnje partije,itditditd..ii imao je mnooogo dobru 'podrsku' koju ti nemas.
    I nikad nemoj da kopiras treninge tipa colemana,cutlera,kai-a,dexter-a i ostale kompanije
    Ma cuj...razgovaramo, dijelimo misljenja i argumente... Da sam tvrdoglav i svojeglav ne bih nista pisao...planiram za 10tak dana u teretanu da krenem nakon ovih priprema, pa reko da sve definisem sto cu i kako cu
    inace 76kg 184cm visine, mozda 5-6% BF...crno mi je opet izbacivati slike... reko mozda ces me zbog ovoga skapirati plus mislim da je 4 dana izmedju treninga jedne misicne grupe OK...jer vise mu dodje 3 treninga u 2je nedjelje, nego 2 u jednu

Drug mi nije rekao, napisao sam da bi ja tu ubacio u grudi jer mi je tu najvise genetski deficit...pored butina...
    i najbolji, mislim najvise zna, a ima i rezultata...ko oce moze da se javi na PM pa da provjeri...lik je trenirao u ENG itd itd...

Nisam kopirao nikad...evo dao sam ti link...jesi procitao ista?
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Page 142 of 402 FirstFirst ... 4292132138139140141142143144145146152192242 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)