Jadan on ....
Jadan on ....
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Ma to ne vrijedi ni pominjati....davno je bilo prije mjesec dana, ko bi pamtio....a uostalom biće kako gazde od budjelara kažu. Evo se sada Rakčević vrlo ljuti na Pajovića, pa jedan finansijer otpada, sva je prilika...ma nisu oni navikli da ulažu a da im se ne vraća, brzo i trostruko najmanje.... pa je stoga ovaj Laki malo nervozan.... iako vjerujem da čak i kad sam sebe pogleda u ogledalo bar na kratko misli da je to finansirao zbog demokratije i ljudskih prava.....ALI JE DOBAR PRIVREDNIK, I TO MU POŠTUJEM... Valja to reći!
Pozdrav,
Pozdrav,
Last edited by Old Bone; 19-03-13 at 19:47.
"Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"
Odluka Glavnog odbora
Pozitivna uz Lekića
Pozitivna Crna Gora podržaće nezavisnog predsjedničkog kandidata Miodraga Lekića na predsjedničkim izborima 7.aprila, odlučio je Glavni odbor partije.
Za odluku su, prema saznanjima "Vijesti" glasala 34 člana, pet je bilo protiv, dok su tri bila uzdržana.
Šef poslaničkog kluba Pozitivne Mladen Bojanić, kazao je novinarima da će ta stranka pozvati svoje birače da glasaju za Lekića, ali da niko od njenih funkcionera neće učestvovati u Lekićevim promocijama.
"U ime neophodnih političkih promjena u Crnoj Gori, Pozitivna je donijela odluku da kao opoziciona partija podrži opozicionog kandidata na predstojećim predsjedničkim izborima", rekao je Bojanić.
On je naveo da se u Pozitivnoj razmatra odgovornost svakog, pa i predsjednika Darka Pajovića.
Na sjednici, koja je trajala nekoliko sati, osim o podršci Lekiću, Pozitivna je trebalo da analiza i loš rezultat na lokalnim izborima u Nikšiću i Andrijevici kao i opšti pad rejtinga stranka.
Iz Pozitivne su kazali da će ostale odluke i informacije sa sjednice Glavnog odbora dati u saopštenju.
Last edited by johnny bravo; 19-03-13 at 20:12.
In vino veritas
A sto je to bitno kad je "Drago" nacionali uzor...
"Drago" se bira i zeli se biti.
Samo zamisljam da je to neki ovamo napravio, sjutra dan bi ga narod saceka ispred kuce i jajima bi ga gadjali, organizovali proteste zbog politicke prevare, novinari bi trcali da uzmu intervju i cucali ispred njegoga stana i svaki dan bi o tome pricali dok nebi morao da da intervju ako bi mu milo bit zivjet tu ili bi se odselio.
A tu? Pufff... Dobice "Drago" josh jedan stan! I to u centar Nikisca.
Poremecena svijest totalno.
Ako je Pozitivna stranka koja se zalaže za promjene ona nije ni imala drugi izbor osim ovaj-da podrži Lekića na izborima.
Ne može se mijenjati društvo tako da sve ostane isto-to ne biva!
Evo Filip ide i formira opštine đe god treba samo da se glasa za njega a niko ga ne pita kako će se i ove postojeće izvući iz milionskih dugova koje imaju.
Glavna bitka će se voditi za birače iz Muslimansko/Bošnjačkog naroda jer oni daju odlučujuću prednost.
Za sad sve ukazuje da će oni uglavnom glasati za Vujanovića i da nikakvih promjena neće biti.
A to je odavno tako, opozicija samo zavodi narod i razocarava ga konstantno....
Da im je stalo do naroda, oni bi davno zaustavili sve ovo i otisli u bojkot, ali i oni su "Drago" pa nemogu bez onoga sto im je "Milo".
Ja nesto razmisljam, dali da tuzim narod sto su ocerali od sebe najbolje a najgore ostavili... pa rekoh, vidi, svaki narod ima pravo da oblikuje sebe onako ka sto misli da mu je nivo. Ja kao pojedinac koji sam zelio da sve to bude mnogo bolje nisam imao pravo da im namecem takve stvari. Izbor nemozesh negirati kad je volja vecine.
Ako je narodu to fakticki prosjek, pa polako brate, vrijeme ce to sve mic po mic da sredi. U skladu sa svacijim sposobnostima.
Pozitivna je uradila nesto sto bi uradila svaka partija koja ima zelju da mijenja drustvo i sistem vrijednosti i koja sebe naziva opozicijom. Ovo je potpuno logican i ocekivan potez.
Lekicev izbor bi samo donio povampirenje starih bestija te vire iz ociju ispamecenih ljudi.
Oni koji stoje u i iza lekica nikad nisu priznali svoje greske, stoga koja je razlika?
Promjena ce samo doci kad se ljudi pokaju i uvide da mogu da isprave nesto, a to nevidim da je realno ocekivati, stoga - kakva promjena?
Može li neko da mi odgovori na jednostavno pitanje (nemam namjeru da provociram, nego ne pratim dovoljno dešavanja oko izbora):
Koje zastave se viju na Lekićevim tribinama? Tj. da li se do sada i na jednoj tribini povodom pred. izbora viorila CG zastava?
Gledao sam nekoliko njegovih tribina, sve su bile trobojke...
Ne provociram, ako može jednostavan odgovor.
čisto da ne padne u zaborav
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Ih kad je Vujanovic sa po himne odrzavao zvanicne poslove, ne postujuci ni zakon ni svoju funkciju..... I sve to proslo ka d anista nije bilo.
Koliko samo nepravdi se dehava i deshvalo pa niko nista, "to drzava treba da se brine o tome a ne ja" govore i idu da glasaju jopet. Koliko iskrenosti tu ima moze se predpostaviti...
Tu bi ljudi najsrecniji bili kad bi ima ko da im daje malo para da oni zlo cine ka do sad.... no evo su i ovi obesparili pa muka stisla....
Vrijeme je najbolje resheto. DPS je ubjedljivo dobio na svim izborima i reizborima i ocekivat odjednom promjenu volje naroda meni nema uporista nikakvog.
Jedino sto se ljudi zanose da im prodje vrijeme, i od ovih izbora da zarade nesto do sledecih ako mogu... i to je sve.
Tome Nikolicu svaka cast kako se pokazao do sad. On moze da cetnikuje u svoju kucu, a sto cemo sa ovim cetnicima te zele svoju kucu napraviti tudjom?
Od Srba u crnu goru nemoze nista naprijed krenuti, oni su ti koji odrzavaju DPS evo vijek ce bit uskoro.
Njihov interes je tudjina interes, a svoje komsije koji su im pored kuce su ucinjeli da ih ne vole i da ne zele nista sa njima da imaju.
Nevalja tako.... Saznace svakako.
Necu ni izlaziti da glasam, da je srece taj crnjo lekic nebi ni izlazio al oni su u talu sa milom ista su to *****
Evo ti odgovor, kratak da kraći ne može bit.
http://www.lekic.me/pravipredsjednik...rag-lekic-spot
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
e ne moze sa pipkanjem nadjebat Mila i recimo Mugija (koji te plasticne manire pokupio od gazde), svako malo im se ispruzi prst elegantno i samo zadnjim zglobom češ-češ.. a nerijetko i velika obecanja daju na takav nacin![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
red je bio da se izvine niksicanima zbog onoga sto se desilo.
I da pokazu da su licno zabrinuti za gradjane Nikisca i problemi koji su njima proizvedeni zbog katastrofalnog izbora kadrova a ne slushaj ovog njihovog poslanika Bojanica i o kome se on brine:
Najveću i jedinu korist od novih izbora u Nikšiću imala bi vladajuća koalicija, a opozicija pokušava da nađe model saradnje koji bi odgovarao izbornim rezultatima u tom gradu, kazao je poslanik Pozitivne Crne Gore Mladen Bojanić.
http://www.vijesti.me/vijesti/bojani...-clanak-101613
I ovoga je koliko ocesh. Em im je trebalo nedjelje citave da reaguju a i nedugo zatim su i ucutali.
Samo cu da izadjem na izbore i da dodam i zaokruzim broj 3 Ekrem Jevric- ili neki drugi biser ako se setim
Ja nemam dilemu i glasaću za Lekića ako me predhodno ne izbrišu sa spiska
ps: nisam ja toliko ponešen za Lekićem nego nam fali normalnih ljudi na funkcijama u državi ... imamo deficit normalnih ljudi ... samo zbog toga![]()
deuscroix
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks