Ne bi mi ga Milan Jovanovic nikad vise zaigra u reprezentaciju. Decko je klasicni alkoholicar koji loce i pusi duze no sto profi igra fudbal. Eto ga Blazo Igumanovic nista grdji od njega a u glavu makar zdraviji ako ne sto drugo. A ovaj jado ima srecu sto ima fizicke predispzicije prirodno prejake pa moze da odigra solidno i pored toga sto radi.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
kad ce bit' prodaja karata u SC Moraca?
Nemam ja briga oko nabavljanja karte, nego me pitao jedan prijatelj...
Moldavija se mora dobiti, i onda treba dati sve za pobjedu protiv Engleza koja bi nas na 4 utakmice do kraja odvojila od njih 5 bodova, sto opet znaci da uz pobjede protiv Ukrajine i Moldavije kuci i jedan kiks Engleza zavrsavamo kao prvi u grupi...cini mi se da je ovo laksi put do SP nego li kroz baraz. Jes da je tesko dobiti Engleze ali kad je jedna utakmica u pitanju, sve je moguce...
Gledajuci sastave Engleske u prethodnim utakmicama moze se reci da ce biti znatno oslabljeni protiv nas i da imamo veliku sansu da MOZDA uzmeo 3 boda. Prvo moramo potvrditi kvalitet koji imamo protiv Moldavije, jer to su reprezentacije koje moramo dobijati bez velikih problema ako mislimo da uzimamo bodove i u narednim kvalifikacijama.
Da mi dobijemo Moldaviju i X sa Englezima da se iščupa nekako, pa ćemo sanjat drugi put...
Nikola ''NeUmijemDaIzvedemKorner'' Drinčić ne igra, jel tako?
Kakve veze ima jel alkoholičar ili nije sve dok igra kako treba.Pa pola engleske reprezentacije su bili alkosi koji bi se noć pred utakmicu presnijetili a sjutra igrali kao da ništa nije bilo i stizali do polufinala svejtskih i evropskih prvenstava.Milan je jedini ko je otkriven da voli da popije zbog te gluposti na pripremama ali sigurno nije jedini ronac u reprezentaciji.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
A najbolje bi bilo da jes.
Nemojte mi rec da ih nijeste gledali po gradu kako (nakon utakmica, doduse) alkoholisu do ranih jutarjih sati.
Pricao mi je momak koji je radio u onaj kafic pored alan forda (ne mogu da se sjetim sad kako se zove) da je mirko redovno dolazio tamo sa ekipom i da se tu pilo u sve sesnaest!![]()
Uh, ufatilo me već uzbuđenje pred naredna dva meča! Samo da dobijemo u petak!!!
Moldavci najavili bunker. Moramo to probiti topovskim udarcima![]()
Sve nešto čekam da Jovetić odigra atomsku bombu od meča za reprezentaciju.
Mislim li jedini da je vakat?S.Č. i te fore.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
ima Moldavija brze dešnjake, bojim se da ne opjane Jovanovića uz lijevu aut liniju.
imala je oci boje vejna, boje vejna boje runija
http://www.cdm.me/sport/fudbal/novi-...io-se-i-kejhil
IIIIIdemo
Jos ovaj Rooney da prokliza niza stepenice i biće dobro![]()
Zadnju godinu u Portugal i onda kad je prešo u Englesku, potpuno se promijenio.
Od đilkoša koji je bio van fudbala potpuno prosječan fudbaler koji je odjednom došo do para (brza kola, skupe kafane, jeftine i lake žene i slično), postao je puka suprotnost.
Vjernik, ne znam koje crkve/sekte, sa nekim jako neobičnim pravilima.
Brada, sto krstova na sebe, pominjanje boga 3 put u rečenicu, izbjegavanje novinara, javnosti, nedavanje autograma, povučenost.
Sad kad je davao prvi intervju za klupski sajt u Ukrajinu, reko je da je jedan od najvećih razloga za dolazak tu mnoštvo crkava i manastira, bliskost bogu (sa sve ustajanjem u tom trenutku i "prekršćavanjem", što je sajt i prenio doslovce).
Kao da živi u samostan, a u slobodno vrijeme igra fudbal.
Kad si već pitao.
Neka ga, dok igra dobro neka se bode u venu 24 sata, neka opšti s lamom, što se mene tiče.
Bijo si poziw koi se neodbija
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks