Njivice, mishljenja sam da i u vrijeme kad je radjena telefonska linija u tvoje selo takodje nije bilo isplativo. Nego je to radjeno na krilima bratstva i jedinstva za sve narode i narodnosti.
Ispravi me ako grijeshim molim te, ne znam koliko je tamo parica, centrala i slichno pa pricham ovako na pamet. Ali chim je selo, jedna centrala, nekoliko stubica, dugachki kanali, sumnjam da je bilo te rachunice da to pokazhe ispaltivo.
Vjerovao ili ne lakshe ce se kroz neko selo prokopat infrastruktura nego kroz grad. Samo ti ostaje da se dogovorish sa mjeshtanima kroz chija imanja bi mozhda trebalo kopat. A raspitaj se koliko bi ti uzeli za takav poduhvat kod Televex-a, Networking-a iz Tivta eventualno kod Simes inzenjeringa i ostalih firmi i slichne branshe. Josh ako su bakar provukli kroz cijevi na konju si.
Vjerujem da bi vam T-Com izashao u susret i snosio pola troshkova ili neshto slichno. Njima bi odgovarao taj goodwill svakako, provuklo bi se kroz medije kako guraju internet na selo i slcihno. Znash i sam da ce poitat tamo gdje im je u vishestrukom interesu
Javi se na PM da ne kvarimo temu ovdje. Ako se odluchish za ovo imam par sugestija mozhda ti neshto i bude koristilo.
.Bole ako vec imaju okolni ulazi mozhesh je i ti imat. Samo se morate angazhovat, upravnik ulaza i po koji stanar i doci ce. Govorim ti iz iskustva.

Reply With Quote

.

Bookmarks