Page 480 of 1608 FirstFirst ... 3804304704764774784794804814824834844905305809801480 ... LastLast
Results 11,976 to 12,000 of 40192

Thread: Formula 1!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by M.S. View Post
    Massa je imao jednak tretman kao Alonso,sto se moglo vidjeti i po odbrani pozicije,a sa Massom su pokusali nesto slicno Sutilovoj i Kimijevoj taktici.
    Sto se Raikonenove trke tice,radujete se kao da je pobijedio Pic a ne nekadasnji sampion Raikonen.
    Inace,kao da ste zaboravili da je isti taj Lotus i prosle godine bio najstedljiviji prema gumama,i prosle godine je imao ubjedljivo bolji bolid od Ferrarija,ali im je Nando objasnio,a Jergovic je samo potvrdio ono sto sam danas rekao:
    Ovi su samo test-vozaci RB-a...

Isto ti nisi bas dobro danas

"Sto se Raikonenove trke tice,radujete se kao da je pobijedio Pic a ne nekadasnji i buduci sampion Raikonen.''

Izvini, ali...ne kapiram sto si htio da kazes? Ja kao navijac Rajkov, javih se tek kad si ti poceo da pljujesh po istom, da pricash SF price i da citaras nekakvu budalu koji mrzi sebe svako jutro kad se probudi jer je....budala.... i onda dodjes sa takvim stavom kao da je zabranjeno navijati za nekoga, kao da nije ukusno, kao da je bilo dje, ali bilo dje od Rajkove pobjede nekakva mjera prevrshena (ovo me narocito pogodilo moj Abi, jer je opste poznato da smo mi navijaci Rajkovi jedna gospoda od ljudi ) kao da se odje lagano prica, ubiste sa slikama i pricom o svojim favoritima, bivsih ili sadashnjih... opusti se, znam da bi bilo lijepo za tebe da je ferrari poceo sezonu sa trostrukom pobjedom, a posebno bi ti drago bilo kad bi Rajko otisha u penziju, cisto eto zato sto tebi nije simpatican...

a moj pogled na trku.....
    .....fenomenalna trka, bilo je svega i vidjeli smo da konacno ferrari ima krshteni bolid, massa se vratio da vozi...ko zna, mozda i "najjaci vozac posle shumahera ikad- cudotvorac- alonso" zatrazi da se ovaj samozapali na trg, jer vidjesmo da zna da bude brzi od alonsa... mada realno, Massa zna da je vodonosha i to je to.
    Vidjesmo da je Mercedes na proslogodisnjem nivou, da je Hamnilton brzi od kolege...sto je i ocekivano
    Sutil..... vratio se, svaka mu cast...evo izgleda da ljudi koji znaju da voze ne zaboravljaju to lako....
    I na kraju, kao i sto je red, najbrzi vozac je pobijedio, lagano

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by massa View Post
    Nesto mu nije jasno.
    Vjeruj mi, njemu je jasnije no ovima sto su ga dizajnirali.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Meni je Raikkonen vise nego simpatican,ako ni zbog cega,onda zbog titule sa Ferrarijem,ali nekako "zvucite" kao da niste ocekivali da Rikkonen pobijedi.
    Daleko od toga da je zabranjeno navijat za bilo koga,cak sam prvi ja rekao da bih volio da upoznam bilo kog od tih vozaca,ali on,Vettel i Hamilton jednostavno nisu u klasi sa Alonsom-sto se vidjelo i po navijackim ovacijama.
    Kimi je jednostavno postao naporan sa tim "wanna be Hunt" stavom,ne odgovaranjem timu na radio poruke,kratkim odgovorima na pitanja novinara i sl.
    Ako te smara slava od koje mlatis milione,ako te smaraju inzinjeri,sponzori,novinari zahvaljujuci kojima ostavljas utisak kakav zelis,onda idi trkaj se traktorima u Finsku,ostavi to momcima koji istinski vole.

Da bi dosao do F1 nije dovoljno da si talenat (dokaz Heiki),potrebno je mnogo truda,rada,znoja,odricanja,sati i sati treninga-i ako kod vas pali to sto on pokusava da dokaze da ga briga za F1,a kroz sve ovo je prosao i prolazi i dalje-kod mene ne pali.
    Cinjenica je da kad bi svi sjeli u identicne bolide,bez ijednog treninga i upoznavanja sa bolidom-Kimi bi ih oduvao jer covjek ima taj talenat da se prilagodi svemu cega se dohvati,i to niko ne spori,ali ponizavati F1 i kolege na nacin na koji on to cini je malo bzv...Sad su svi oni ovce jer im je stalo do pobjeda i titula,a on je kralj zato sto se folira da mu nije stalo...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Lijepo napisano i korektno.

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by brzi_pas View Post
    Vidjesmo da je Mercedes na proslogodisnjem nivou, da je Hamnilton brzi od kolege...sto je i ocekivano
    to cemo vidjet na kraju sezone, pricalo se da je Button slucajni sampion i da ce ga LH oduvat a Button je za 3 sezone imao vise bodova od LHa, bez obzira sto sam 100% uvjeren da je LH imao bolji tretman jer je od prije tu i jer svaki crnac na svijet koji gleda trke navija za njega i zbog njega kupuje McLarenove kackete majice itd.(recimo 97% crnaca u USA je glasalo Obamu a da pojma nemaju o politici, ne velim da to nije bio bolji izbor) pa nije mu mercedes platio toliki ugovor zbog ne znam cega...

isto tako se pricalo i da Rosberg nece moci da se nosi sa sumaherom pa ga je oduvao sve 3 sezone...

Meni je Raikkonen vise nego simpatican,ako ni zbog cega,onda zbog titule sa Ferrarijem,ali nekako "zvucite" kao da niste ocekivali da Rikkonen pobijedi.
    Daleko od toga da je zabranjeno navijat za bilo koga,cak sam prvi ja rekao da bih volio da upoznam bilo kog od tih vozaca,ali on,Vettel i Hamilton jednostavno nisu u klasi sa Alonsom-sto se vidjelo i po navijackim ovacijama.
    kakve to veze ima sa ovacijama?! Kimi i FA su vjerovatno najbolji(i najiskusniji) na gridu i tesko bih mogao za nekoga od njih da kazem da je 100% bolji od drugog...

Kimi je jednostavno postao naporan sa tim "wanna be Hunt" stavom,ne odgovaranjem timu na radio poruke,kratkim odgovorima na pitanja novinara i sl.
    Ako te smara slava od koje mlatis milione,ako te smaraju inzinjeri,sponzori,novinari zahvaljujuci kojima ostavljas utisak kakav zelis,onda idi trkaj se traktorima u Finsku,ostavi to momcima koji istinski vole.

Da bi dosao do F1 nije dovoljno da si talenat (dokaz Heiki),potrebno je mnogo truda,rada,znoja,odricanja,sati i sati treninga-i ako kod vas pali to sto on pokusava da dokaze da ga briga za F1,a kroz sve ovo je prosao i prolazi i dalje-kod mene ne pali.
    Cinjenica je da kad bi svi sjeli u identicne bolide,bez ijednog treninga i upoznavanja sa bolidom-Kimi bi ih oduvao jer covjek ima taj talenat da se prilagodi svemu cega se dohvati,i to niko ne spori,ali ponizavati F1 i kolege na nacin na koji on to cini je malo bzv...Sad su svi oni ovce jer im je stalo do pobjeda i titula,a on je kralj zato sto se folira da mu nije stalo...
    wanna be Hunt? On se ponasa tako kako se ponasa zato sto mu je to u prirodi a ne zato sto oponasa bilo koga, takav je tip i jbg nekoga to nervira neko se malo nasmije i to je to. Mnogo veci foleri su 90% ostalih vozaca koji slazu neke napamet naucene fraze a da uopste ne misle tako (pogotovo kad pohvale nekog od drugih vozaca a znas da ga mrze). I ne vidim kako si ti zakljucio da ga to smara, to sto ne vristi okolo kao pojedini i ne mase prstom ne znaci da ne uziva u tome sto radi, ne pokazuje svako osjecanja jednako.
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ako hocemo pravo, onda Lojzek je bolji, mnooogo bolji.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

Zar ne vidiš da, kada baš mora da priča, da mu je muka, da mu se gadi, ubija ga u pojam...
    Finac, finac...
    If you turn a man into a fish, you will catch him for a day

Thanks Thanks Given 
    2,096
    Thanks Thanks Received 
    1,078
    Thanked in
    431 Posts

Nidje veze majstore. Momci koji to istinski vole se ne gledaju po tome ko je ljepsi, ko kako prica sa novinarima i ko ima vise fanova. To je uglavnom obicni marketing.
    Nekad formula nije imala veze sa novinarima i sa tim "biti sladak i fin da se kome ne zamjeris" jer su je ulavnom vozili najveci mudanti i ljudi kojima se ebe za te neke gluposti.
    As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    to cemo vidjet na kraju sezone, pricalo se da je Button slucajni sampion i da ce ga LH oduvat a Button je za 3 sezone imao vise bodova od LHa, bez obzira sto sam 100% uvjeren da je LH imao bolji tretman jer je od prije tu i jer svaki crnac na svijet koji gleda trke navija za njega i zbog njega kupuje McLarenove kackete majice itd.(recimo 97% crnaca u USA je glasalo Obamu a da pojma nemaju o politici, ne velim da to nije bio bolji izbor) pa nije mu mercedes platio toliki ugovor zbog ne znam cega...

isto tako se pricalo i da Rosberg nece moci da se nosi sa sumaherom pa ga je oduvao sve 3 sezone...

wanna be Hunt? On se ponasa tako kako se ponasa zato sto mu je to u prirodi a ne zato sto oponasa bilo koga, takav je tip i jbg nekoga to nervira neko se malo nasmije i to je to. Mnogo veci foleri su 90% ostalih vozaca koji slazu neke napamet naucene fraze a da uopste ne misle tako (pogotovo kad pohvale nekog od drugih vozaca a znas da ga mrze). I ne vidim kako si ti zakljucio da ga to smara, to sto ne vristi okolo kao pojedini i ne mase prstom ne znaci da ne uziva u tome sto radi, ne pokazuje svako osjecanja jednako.

Quote Originally Posted by dub_c View Post
    Nidje veze majstore. Momci koji to istinski vole se ne gledaju po tome ko je ljepsi, ko kako prica sa novinarima i ko ima vise fanova. To je uglavnom obicni marketing.
    Nekad formula nije imala veze sa novinarima i sa tim "biti sladak i fin da se kome ne zamjeris" jer su je ulavnom vozili najveci mudanti i ljudi kojima se ebe za te neke gluposti.

Ma ja malo karikiram ovo ko je brzi u Mercedesu, cak bi i normalnije bilo da je Rosberg brzi makar na pocetku, navikao na bolid a dokazano odlican vozac, jedna trka svakako ne moze pokazat cijelu sezonu

Sto se tice Buttona, ja mislim da sam ja jedan od rijetkih ljudi na ovom forumu koji tvrdi da je covjek vrhunski vozac, sa svim kvalitetima da bude sampion, mada vjerovatno nece biti vise nikad...

Sto se tice boldovanog, isto kao i sa dub_c jevim odgovorom, slazem se 101%

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Vjeruj mi, njemu je jasnije no ovima sto su ga dizajnirali.
    brzo ce ovima iz ferarija zadat glavobolje velike

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

LPGTECH 067 854 548

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by JUAN View Post
    brzo ce ovima iz ferarija zadat glavobolje velike
    Vec od sledece trke...
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

Mene je stvarno žao što su neki na forumu u skladu sa lotusovim sponzorom – B U R N .....

Za ICEMAN-a, fantastična trka, pobijedio prvim setom mediumki i još na kraju najbrži krug..

Iznenadio me “race pace” Lotusa, jer prošle godine su dobro funkcionisali na visokim temperaturama, tako da sada rastu apetiti za “pace” u Maleziji zbog vrućine..

Evo još pročitah na CDM forumu kako je Kimi bio favorit id a njegova pobjeda nije iznenađenje!!!!!!!!!!

Da sjedi za upravljačem RBR-a, Ferarija i bio bi favorit, ovako u Renou, koji je četvrta ili peta ekipa u gridu po parama i po logistici svakako nije..

Kvota za njegovu pobjedu je bila od 7 pa na više..

Još ako bi me neko uputio đe je IJEDAN članak napisan o tome da je lotus-reno favorit, bio bih zahvalan..

dobra stvar za sezonu je da ferari izgleda ima konkurentan bolid, Njui će kako trke budu odmicale pogodit pravu formulu, a mercedes i meklaren čeka dosta posla..

Thanks Thanks Given 
    867
    Thanks Thanks Received 
    2,940
    Thanked in
    1,360 Posts

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

Raikonen: “Nikada lakše nisam pobedio”

Vozač Lotusa ,Finac Kimi Raikonen,pobednik je prve trke ove sezone u Formuli 1, na stazi “Albert Park” u Melburnu,u Australiji.

” Mislio sam da će biti lako sa dva zaustavljanja u boksu. Dobro sam startovao i posle toga je sve išlo dobro. U prvim trkama je uvek teško znati kada da se zaustavljate u boksu, ali napravili smo dobar plan i njega smo se držali. Ekipa je radila sjajno i sve je ispalo savršeno”. – rekao je Raikonen nakon trke,

Ekipa Lotusa se odlučila na dva zaustavljanja u boksu, što se isplatilo, pošto su tokom trke Raikonenovi najbliži pratioci tri puta morali da idu u boks.

- Mogao sam da čuvam gume i mogao sam da vozim brže kad god sam hteo. Ovo je bila najlakša trka u kojoj sam pobedio. Nadam se da ćemo još neki put ponoviti ovakvu trku – dodao je šampion Formule 1 iz 2007. godine.

Thanks Thanks Given 
    867
    Thanks Thanks Received 
    2,940
    Thanked in
    1,360 Posts

iskreno, upravu je...sve mu je ispalo super i nije bio u nekom saobracaju zaglavljen pa je mogao da sacuva gume... eto je i alonso izjavio da je mogao da zavrsi sa dva zaustavljanja da je manje bio zaglavljen iza drugih vozaca

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ne, ne pravim nikakvu razliku među njima. Prošle godine dok sam komunicirao s Ferrarijem često su tražili od mene da pazim na Alonsa, ali ne znam jesu li to pitali samo mene ili cijeli grid - Perez.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

juče što god uradio, uradio je u pravo vrijeme.. čak mu je i ferari pomogao, jer masa je bio velika prijetnja juče..

VETTEL:
    “Nakon dobrog početka utrke, gume su se počele raspadati nakon svega nekoliko krugova. Jednostavno ih nismo uspjeli sačuvati kao neki drugi vozači. Znao sam da je Fernando prošao kroz boksove, no nisam znao otkud se stvorio Raikkonen. Nisam ga vidio i to je bilo iznenađenje.”

Thanks Thanks Given 
    867
    Thanks Thanks Received 
    2,940
    Thanked in
    1,360 Posts

Quote Originally Posted by kimi pg View Post
    juče što god uradio, uradio je u pravo vrijeme.. čak mu je i ferari pomogao, jer masa je bio velika prijetnja juče..
    to ti kazem... poklopilo im se dosta toga sto im je omogucilo da sacuvaju gume...al opet, i ovo sto kaze alonso, da je mogao zavrsiti sa da zaustavljanja, ja se samo pitam u kakvom bi mu stanju bile gume na kraju, jer ne vjerujem da bi mogo odvoziti ni priblizan krug rajkonenovom...

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

ferari i rbr su juče uništavali gume, evo i vetel kaže.. vjerovatno su nešto probali, pa otuda i onaj začuđeni pogled Njui-a pored ferarijevog bolida..

ali ako je lotus uspio podesiti bolid i za niže temperature, očekuje nas neizvjesna sezona..

kimi je bio dosta pričljiv prije početka sezone, čak je rekao da je bolid u svakom pogledu bolji od prošlogodišnjeg..

Thanks Thanks Given 
    174
    Thanks Thanks Received 
    574
    Thanked in
    257 Posts

Sva sreca da slika nije bila.
    "LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

Quote Originally Posted by Petronas View Post
    Sva sreca da slika nije bila.
    evo je makoh, zamijenio sam sliku.. greška..

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

pa dobro, Vettelu se sklanjalo pola grida...ono u Brazilu je bilo smjehota dosao je sa zadnjeg na osmo za dva kruga a da nismo vidjeli nijedno ljudsko preticanje...
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    pa dobro, Vettelu se sklanjalo pola grida...ono u Brazilu je bilo smjehota dosao je sa zadnjeg na osmo za dva kruga a da nismo vidjeli nijedno ljudsko preticanje...
    ISTINA ZIVA, samo to se ne broji kad je u pitanju Vetel.

Thanks Thanks Given 
    867
    Thanks Thanks Received 
    2,940
    Thanked in
    1,360 Posts

ono u brazilu je stvarno bilo smijesno... sklanja se toro rosso, sklanjao se mercedes, sklanjao se kolega... eto ti odma 5 pozicija laganih

no ja ovo namjerno psotavih...cekah reakcije ovih koji ne vole ferrari i alonsa

Page 480 of 1608 FirstFirst ... 3804304704764774784794804814824834844905305809801480 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)