xoxoxoxoxoxo kad vidim vucinu i jovetu u ovakom naletu, ne plasim se puno, a i mislim da je atmosfera u reprezentaciju na odlicnom nivou....
Vucina ce doci raspolozen, danas gol i odlicna asistencija. ne zna se sta je ljepse uradio
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
xoxoxoxoxoxo kad vidim vucinu i jovetu u ovakom naletu, ne plasim se puno, a i mislim da je atmosfera u reprezentaciju na odlicnom nivou....
Mirko majstorski kao i uvjek.
Pa to je taj Mirko koji resava utakmicu u 2 poteza
Kako je igrao Joveta danas? Nisam gledao utakmicu.
Last edited by filip__pg; 17-03-13 at 17:17.
Nije lose, vidi se da je pun samopouzdanja, eto i Mirko gol i asistencija, Kasalica isto gol, a i Savic zamalo autogol, tako da za napad ne treba brinut...![]()
http://www.vijesti.me/sport/hodzson-...-clanak-118624
Vraće se Skot Parker,nema Vilšira..Runi spreman takođe.
Joveta i Mirko su prespremni,i u odličnoj su formi..Najviše se bojim veznog reda i organizacije napada..Bez Drinčića pada kreativnost za 50%,iskreno.
Last edited by Markouskas; 17-03-13 at 17:47.
Evo sad Jovanovic pricao na Vijesti...nesto mu se grlo susi, bice da mu treba malo pivE.
A izgleda kao da ga je poplava izbacilaUh samo da izguramo ova 2 meca.
Da dobijemo tu Moldaviju pa da umrem slobodno.Valjalo bi Savić glavom da ga ubode![]()
U koliko je utakmica
Petak u 20:30.
Volkov evo vec 2 utakmice ni na klupu....
Lennon i Dawson se polomili protiv Fulhama i nece igrat protiv nas.
meni iskreno totalno nebitno ko od engleza igra a ko ne igra, ko god da upadne u prvih 11 to su strasna imena i veliki brzanci. sa njima se jedino moze igrati kao protiv Ukrajine 8 pozadi a naprijed Mirko i Joveta
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Na Parkera treba obratiti posebnu paznju, inace ce da nas sazvace i ispljune na sredini. Pekovic tu mora da ga ogranicava i ako treba i uleti par puta, pa neka dobije zuti-inace ga dobija svaku utakmicu.
Kad vec ne igra Drincic, protiv Engleza bih stavio duple bekove, Savic i Pavicevic po desnoj strani, Jovanovic i Volkov po lijevoj. Odbrana Basa i Dzudovic, sredina Pekovic i Zverotic, napad naravno Mirko i Joveta. Posle udje Simon kao zamjena i eventualno ovaj Kecojevic u odbranu ako se bude branio rezultat, ili shpic ako se bude gubilo.
Zato Simon treba da igra od prvog minuta protiv Moldavije, a moze i Mirko da se prebaci na krilo a josh jedan shpic (Delibasic?) ubaci.
Deserve's got nothing to do with it.
jeste,Parker strasan igrač,pokriva nevjerovatno dobro cijelu sredinu sa sve onim sortsom podignitim do ramena,koristan mnogo!samo se nadam da će ova smrda od vučinića da pruzi i da doprinese koliko i u juveu,jer ipak koliki je majsor jos nije sasvim dokazao i u reprezentaciji ,đe od njega se očekuje više i zalaganja i klase,jer ima taj kalćatore štiklica fashon kurčenje odmahivanje momenat u reprezentaciji!
Samo treba da neko kida na sredini i dobro bi bilo
Simon je zadnju utakmicu, u petak, proveo na klupi.
M.Bojovic i N.Vujadinovic standarni u svojim klubovima(igraju cijele utakmice), Vujadinovic bio i asistent kod gola.Sto se ne moze reci za neke od ovih sto ih je Brnovic zvao(Jovanovic, Volkov,...)
Ako ne mozemo mi Moldaviju da dobijemo , ne trebamo ni da pricamo ni o cemu drugome..
Ako dobijemo Moldaviju, sve nogama u guzicu.
Vjerovatno je pustio bradu kao pop.
Inace ni Rio Ferdinand nece igrati za Englesku.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks