To je slucajno![]()
godina dana je bez poraza pa znao on engleski ili ne
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
To je slucajno![]()
Dear Montenegrin people,
Can you please assist me on finding some relatively cheap tickets for the match between Montenegro and England that will be played in Podgorica in 26th of March.
If you have any information on where I can find tickets for the match, please advise. Also, if you could at least inform me about the possible price that I could encounter, like comparing it to the match versus England in the qualifications for Euro 2012.
I am going to travel along with a group of friends to watch the match, and any help would be mostly appreciated.
Respectfully,
The newest member.
Ako dobijemo Moldaviju, a vjerujem da oćemo, meč protiv Engleza će bit pakao!može tu svašta bit, iako su oni naravno favoriti, ali isto nam dolaze na nož...
![]()
Sa Crnom Gorom niko nije favorit. Boj ne bije svijetlo oruzje....
Celjust,onesvijesti se i ostani u Tottijevo dvoriste.
1908.
haha DEAR MONTENEGRIN PEOPLE
imala je oci boje vejna, boje vejna boje runija
evo nesto novo :victorious:
Odavno nista grdje nisam slusao..
Crna Gora - Engleska
http://cgsport.me/branko-brnovic-za-...ca-na-pobjedu/
Na konferenciji za novinare ste najavili da vjerujete kako Crna Gora može do šest bodova u naredne dvije utakmice u kvalifakcijama za SP?
BB: S obzirom da za protivnika imamo Moldaviju, od koje smo kvalitetniji tim, i da Englesku dočekujemo na našem stadionu smatram da šest bodova nije nerealno očekivanje. Sigurno je da će Crna Gora u oba meča igrati na pobjedu.
Meč u Moldaviji je možda važniji od duela sa Engleskom, jer takvi mečevi vode na velika takmičenja. Da li dijelite isto mišljenje?
BB: Uvijek je puna pažnja usmjerena ka prvoj utakmici. Tri boda u Kišinjevu su nam neophodna, jer bi nam dala krila za utakmice koje dolaze. Ne bih rekao da je najvažniji, ali je svakako vrlo bitan.
Čekaj čekaj... Što je ovo gore ovo na youtube link?
Evo poslušao sam je. Nemoj samo da mi neko zasere kako hejtujem, jer je ovo najveće ****** i sprdnja da imamo navijačku pjesmu ovakvu! Posrani turbo-folk ili što li je već i ovaj retard od Tomovića iz kazana Saše Popovića. Mrš!
Last edited by FulhamFC; 15-03-13 at 16:56.
Zvucalo bi bas lose da se pjeva refren ove pjesme na stadion.
meni se licno ono ne svidja ali zar se mora sve popljuvati? covjek ima dobru namjeru , voli muziku koju voli ali najbitnije od svega voli Crnu Goru i pokazuje to kako zna. a sada ukusi su razliciti pa nekome ce se svidjeti nekome ne. meni lico ne ali ne moramo sve pljuvati , kome se ne svidja samo izadje i ne slusa jer se i ljepse pjesme ne pjevaju na stadionu tako da ova sigurno nece
Turbofolk se mora "pljuvati", to je naša dužnost kao društva.![]()
In vino veritas
Kondicioni trening.
![]()
jel ono sto mu se samo jedna noga vidi Cico , nije htio da se slika da ga Dejo ne vidi
Haha lepetanac dugujem ti rep![]()
E kukala nam majka, vidji naseg sokola, lijevog beka i covjeka koji ce da igra u naredne dvije kljucne utakmice.
Inace...
Mančester blokira Ferdinandov nastup za Englesku protiv Crne Gore?
Voli momak da popije koje pivo i otrese nešto, još zgodan pa po Bg-u da` je Bog toga ne fali, nema tu ništa strašno...kad god igra za reprezentaciju jedan je od najborbenijih i najspremnijih na terenu...
Bolje on i pijan da igra no Vlado retard i Luka Pejovic cackalica..
Mozda ima jos nasih igraca koi piju ? Ali Jovanovic nije trebao sebi da dozvoli damu se slika vida ovakva... On je profisionalac, nije amater, pa haj nema veze..
Ali to je nas mentalitet i to se nikad nece promijenit..
Ja sam siguran dabi covjek igrao u puno jaci klub... da ne voli da popije koju...
A ko zna od kad je ova slika,pa imaju i oni dusu jbt moraju i oni nekad sa merakom popit i proslavit nesto,ali naravno da treba znati kad(ovo se ne odnosi kad su pripreme u pitanje)
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks