FERRARI u mnogo boljem stanju nego prosle godine.
LPGTECH 067 854 548
e jbg, kad momar da pijem rano ujutro..
čujemo se sjutra..
BRAVO MAJSTORE!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Mene raduje sto Ferrari odavno nije imao ovakav start... i da od prve trke budu konkurenti...ali mi nije jasno da Lotus onako cuva gume... posle 25 krugova sa istim gumama kimi ladno psotavi najbrze vrijeme... al dobro, ovo sa gumama je tako zeznuto da je vec sledece nedelje moguca totalno druga situacija...
Mislio sam da je mercedes bolji, ali su izgleda kanta i dalje... a McLaren razocarenje totalno... jasno mi je bilo i na kvalifikacije kad su Perezu stavili slik gume po onakvoj stazi...
zaboravio sam kako to izgleda da je ferrari konkurentan u trci i to sa oba vozaca![]()
Da ve zamolim nemojte mi redjat slike Zalosnog ovuda.
Nisam gleda trku, ali cujem da je Rajko odvozio bez greske.
Cudan poredak u svakom slucaju, u Maleziji ce stvari doc na svoje mjesto.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Renol ima brzinu i cuva gume nenormalno.
TAKUMI
NE otpisujte McLaren, da srede onaj auspuh i bice u top 3.
Ako ne u Maleziju, u Kinu sigurno.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Đe ste kašljači, vidim podesili ste dobro auspuhe i počeli da turirate.
deuscroix
ha ha haaaaaaaaaahahahhaa
jes, i ja sam poludio jutros kad sam gleda kako se sprda sa konkurencijom, onko gospoCki.... samo eto nije bash sve cisto, morali su da zrtvuju timskog kollegu sa taktikom jer ga timski kolega zamalo preskoci...eto, jedino to jajarsko, *****sto, shumaherovsko, odvratno i sve najgore ..... cekaj, cekaj.... to je bio neko drugi.... ah Massa jadni.... svaku trku je sporiji MASSU :witless: od superzvijezde...ili nije???
Aj sad lijepo cestitaj, priznaj da ste zgazeni i na taktiku i na stazu i da si crkao nadajuci se da se nesto desi onome alkoholicaru nezainteresovanom, koji ih tako nezainteresovan i pjan pojede danas...
ako se lotus ovako sa gumama pokaze i na ostalim stazama, onda nece biti svejedno nijednoj ekipi...
Četvrto mjesto Felipea Masse još je jedna potvrda odlične forme novog Ferrarija, no iskusni Španjolac naglašava da je zabrinut formom Lotusa i bivšeg prvaka Raikkonena koji je nakon samo dva zaustavljanja u boksu pobijedio sa 12 sekundi prednosti.
“Sigurno je da smo zabrinuti. Lotus izgleda jako dobro, Kimi je odvozio odličnu utrku sa samo dva zaustavljanja. Pred nama su samo četiri dana za analizu do iduće utrke, a konkurencija je vrlo snažna.”
“Ipak, sretan sam drugim mjestom i formom koju smo pokazali u prvoj utrci. Za razliku od prethodnih sezona, sada smo u puno boljoj situaciji i ovaj rezultat je prava najava zanimljive sezone.”
Last edited by E_K_V; 17-03-13 at 14:36.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks