sta mislite, hoce li jovanovic bit ljevi bek ili neko drugi ?
Ma koji Beciraj. Prije njega bih pozvao bar 3-4 napadaca u reprezentaciju.
1908.
sta mislite, hoce li jovanovic bit ljevi bek ili neko drugi ?
Ko bi drugi bio?
On nazad, Volkov naprijed.
Tragična kombinacija za Englesku, ali da ako uspiju da tošnu Moldavce bar.
Bijo si poziw koi se neodbija
Ja bih prije stavio i Bozovica(ne vjerujem da sam ovo rekao) i Igumanovica.
1908.
bi li mogli poslat poziv ovome momku iz KOLAŠINAšto igra za šalke?
A da se ne sprema kakva koreografija protiv Engleza? Da nece bit kakva nova pjesma navijaca osim one "ti si nasa prva ljubav"?
Ide mi se u Kišinjev na kurve i dop. I da se ta reprezentacija podrži.
imala je oci boje vejna, boje vejna boje runija
Momcadijo da ne znate mozda kad ce bit pustene u prodaju ulaznice za mec sa Englezima?
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
ako su mu otkazali Drincic i Boskovic sto ne zove Vesovica bar. nema ko u sredinu da igra
Protiv Moldavaca Pekovic i Vukcevic, protiv Engleza Pekovic i Zverotic i to je to.
Deserve's got nothing to do with it.
Kojeg Vesovica? ako mislis onog iz Zvezde onda bolje da nekog omladinca zovu jer iskidah zivce evo godinu dana gledajuci nesposobnost vesovica... taj momak ne bi ni u Radnicki iz pozarevca igrao da ga Rajo Bozovic ne gura i rukama i nogama u prvi tim Zvezde.... mada koliko sam cuo, Savicevic i Rajo Bozovic su odavno na ratnoj nozi tako da ne ocekujte Vesovica da primi poziv ikad za A tim....
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Ima na sredinu Novakovica i ovoga Krkotica. Mozda pozove jos nekoga.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Mitar slabo i u Amkar igra a za ovog Krkotica ne znam sta reci, nisam ga nikad gledao tako da ne znam kakav je. ali sve jedno malo je to igraca sredine terena posto ne daj boze da se jedan povrijedi ili dobije crveni ko ce mu u drugu igrati.
sto se Vesovica tice to sam onako rekao posto vidim da je standardan u CZ a opet moze i da pokrije desnog beka. neka stavi bilo koga ali bazu mora siriti zbog ovakvih situacija.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Samo se bojim da ce zvat opet onoga Nemanju Nikolica ili tako nekog anonimusa iz nekog lijevog kluba.
Inace Brnovic je ranije demantovao da je zvao ili pricao sa onim Pauljevicem.
Last edited by filip__pg; 13-03-13 at 17:53.
Idealan scenario bi bio da postignemo neki rani gol protiv Moldavije. Onda ce ovi morati krenuti naprijed, sto ostavlja dosta prostora za Mirka i Jovetu. Uglavnom iz te utakmice su najbitnija 3 boda, uopste mi nije bitno 'ocemo li dobiti 1:0 ili 3:0.![]()
I don't get lucky. I make my own luck.
Hvala Stefane na uključenju, čujemo se sljedećom prilikom.
imala je oci boje vejna, boje vejna boje runija
U Moldaviji nam sudi Orsato, u PG Eriksen.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks