@laciale,
Pretplata ide proporcionalno. Za taj mjesec, pretplata moze doci i 1 eur, ako si aktivirao krajem mjeseca, ali je 30 dana minimalno koriscenje. Naredni mjesec ce ti doci pretplata 3.90 eur, ako ga deaktiviras prije isteka minimalnog trajanja koriscenja dodatnog paketa.
Ukoliko se paket sam ne aktivira pocetkom mjeseca, mozete ga slobodno aktivirati preko meni-a.
Pozdrav.
Hvala puno![]()
prodajem daljinske od extra tv po 5e. imam 48 komada. ne znam mogu li odje to da postavim.... ah kako grmi na cetinje prije mjesec dana izgore 190 rutera.
cijelu noc slika se zaledi na svakih 10 sekundi, ili se iskrivi na trenutak...zbog cega se to desava?
Zasto na aplikaciju etv-a za iOS na rtcg2 stalno pustaju samo jedan crtani pola minuta i onda se zamrzne slika?
Znas li mozda odkud im dodje prenapon ( preveliki napon )? Da li iz napajanja ili preko linije? Cuo sam za ovo crkavanje rutera jos prije koju godinu i da su pominjali da preko tel. linije im dodje prenapon. Nije mi jasno kako, kad su linije pod zemljom i valjda zasticene.
I jedno i drugo. Jedina zastita su APC produzni sa prenaponskon zastitom i za tel. liniju. Cak daju 3-5 godina garancije.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
A Sale, nije mi jasno otkud dodje preko linije kad je sev pod zemljom. Dvojici mojih drugova je ranije tako isto stradao ruter. Zar moze preko linije koja je pod zemljom? I zar nemaju neku zastitu u telekomu na liniji? Da je meni stradalo ja bih prijavio telekomu da mi nadoknadi stetu. Naravno ako bih ja bio vlasnik rutera.
Visa sila/vis maiorJesu pod zemljom, ali neki djelovi nisu... Veliko je to praznjenje, a posebno ako zvekne u stbubic. Ima telekom zastite na svom kraju osiguraci/izolatori u razdjelniku, ali kod korisnika jedino ove APC da uzmes
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Moze li mi neko reci zasto je zamracen B92?
Ovako su mi rekli na 1500:
SportClub je otkupio prava za tenis za CG i iako nema SK na Extra oni moraju zamraciti B92.
Ja gledam on-line, imas na Lshunter.
Evo i meni rekose tako... Ja ne razumijem stvarno. Znaci ne postoji nikakva mogucnost da na ovoj kablovskoj gledamo bilo sta sto otkupi SK? Moracemo da se selimo svi na livestream za sav moguci sport.![]()
i mi što imamo TTV a nemamo arenu takođe sve što prenosi arena nemožemo gledati na drugim kanalima jer je zamračeno. konkretno večeras na RTS -u 2 išla je košarka C.Zvezda - Budućnost bilo je zamračeno, utorkom ide LŠ na RTRS takođe zamračena itd. znači u istom smo košu.
Kanal se zove Sport Klub i ima pravo na Masterse, seriju 500, Vimbldon, WTA Tur i Dejvis Kup jos dugo, dugo za teritoriju Crne Gore izmedju ostalih.
Last edited by Jakuza; 17-03-13 at 01:00.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Nema tu leba dok se prvo sa jednom jakom drzavnom agencijom ne razdvojimo od Srbije i postanemo sami za sebe a onda normalnim zakonom regulisat da svi imaju pravo na isto, da se ne javljaju ove nebulozne situacije.
Nije problem do Telekoma ili SportKluba ili TTV, problem je do zakona i drzavnih institucija....
Malo je agencija i drzavne masinerije nego sve treba duplo i triple?
P.s. Ako nisi cuo ekip.me i ardcg.org
Od 22.marta WTA i ATP Masters Miami na sport klubu, a na Extra tv? Oce li Vijesti prenositi? Ako nece da ugradjujem Total TV sjutra, a ovo s.anje da odjavim, davno mi je istekao ugovor
Last edited by nnlusjon; 17-03-13 at 11:53.
na tv VIJESTI nema najave bar zasad tako da jedino SK sigurno prenosi.
There are currently 32 users browsing this thread. (0 members and 32 guests)
Bookmarks