Možda to što se ne pitaju oni, bila je priča milion puta na topicu...
#fakenews
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Sale, ne vjerujem da su baterije u pitanju...ima mozda nedelju dana kako sam ih stavio...ali pokusacu pa cemo vidjeti hoce li biti bolje...kad je neki meni malo duzi, prakticno je nemoguca misija stici do zadnje stavke jer iz nekog razloga sam izlazi iz menija dok ja upirem put dolje on samo izadje iz menija...
A daljinski od Total Tv-a je radio mnogo bolje, tj nikad nisam imao nekih problema tog tipa...
Nije to Sale samo kod njega problem, vec mislim da je generalno. Strasno slab odaziv je sto se tice kombinacije receiver-daljinac, pogotovo kad se upali receiver. Mozes pritiskat bilo sto na daljincu nema vajde, tek poslije 30ak sekundi krene nesto jadno, pa onda poslije par minuta profunkcionise nekako. Baterije su nove kod mene, daljinski je relativno ocuvan (osim sto ga cerkica bacila dva tri put u zid - salim se) tako da ne znam koja je muka .
Who let the dogs out
Meni daljinski radi potpuno OK. Jedino što je iz nekog čudnog razloga prestao da pali i gasi TV kako sam ga bio isprogramirao. Sad listam za uputstvo kako se to radi ali teško da mogu nać na ove silne strane...
Last edited by hercules; 12-03-13 at 08:21.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ako vam je risiver iza nekog stakla onda daljinski jako lose reaguje.
Kako je losa sika na arene, tv niksic je bio ko mlijeko u odnosu na arene, katastrofa
Tu es mon héro!
ako se upale arene napr na 1 dan i sjutra izgase - kako se to tarifira?
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Pa, mogli bi da ponude tako jedan meč ili neki event, za recimo euro ili dva. Mislim i da bi ta PPV varijanta bila finansijski korisna za Arenu.
Ja npr. ne volim fudbal, ali bih pogledao te najbitnije mečeve jednom u mjesec dana (Real-Barca, Barca-Milan i sl.).
Last edited by johnny bravo; 12-03-13 at 10:15.
In vino veritas
ja sam aktiviro arenu na 5-6 dana bio krajem ljeta (jer tada nije bilo sporta) i dosao mi je racun 1 euro tako da jes proporcionalno ali pitam bukvalno za dan kako se tarifira. samo prvi put kad palis ona je 5 eura - a poslije proporcionalno. samo en znam koji je minimalni obracunski period.
Moze li se sta uraditi povodom kvaliteta slike na Arenama, jer onaj kvalitet slike je katastrofalan...Sto je najgore u pitanju je dodatni paket...Zbog cega ne dobijamo Arene HD?
Kada se tek ukljuci stb menu je spor dok ga ucita sa servera. Poslije ide lokalno, pa je brzo. Da, osjetljiv je ako ima staklo ili pod nekim uglom.
Drzi TV/STB dugme dok ne pocne da svicka crvena lampica, ukucaj kod sa spiska i onda OK. Ako ne radi, ponovi proceduru sa sljedecim kodom sa spiska https://www.dropbox.com/s/l60fngtdej..._BA_080227.pdf
Nije tako. Svaki kanal ima svoj bandwidth (CBR) i ne zavisi od ostalih. Osim kada se snima, onda se sabiraju i moraju da se provuku kroz 7.5 Mbps na parici... zato ne moze da se snima HD kanal na bakru
Optika nema ovaj "limit", tj mngo je veci bandw za video i zato su HD kanali u vecem bitrate-kvalitetu.
Last edited by Sale; 12-03-13 at 12:46.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Minimalno koriscenje dodatnih paketa je 30 dana. Ukoliko aktivirate paket 15. u mjesecu, doci ce pola pretplate u tom mjesecu, i puta pretplata u narednom (ako se koristi cijeli naredni mjesec). Ako se deaktivira paket 14. u narednom mjesecu, doci ce pola pretplate u tom mjesecu.
cek, cek. jeste prvi put kad aktiviras paket ali ja ti kazem da je meni na racunu bio iznos od euro, 1 euro (za avgust) - prije toga sam imao (u julu) ukljucene arene. ni 5 ni 2.5 nego 1 euro. i koleginica sa 1500 mi je potvrdila da se iznos proporcionalno umanjuje.
ti sad kazes potpuno drugu stvar...
Redovno mi se desava da ne radi.snimanje .. Onda nazovem 1500 pa mi kazu cuveno ugasi 5 minuta pa upali pa probaj.. I stvarno tako bude, ali sta ce mi snimanje ako ne mogu da snimam uvijek kada to pozelim!?!?
Ne razumijem zbog cega se to desava i kako to mogu da sprijecim?
Moguce zbog prekida na liniji ili veza izmedju stb i routera. A mozda je stb na izdisaju. Svakako neka provjere paricu. I nema potrebe 5 minua da cekas, dovoljno je restart.
Da li tada dobijes gresku "dvr sistem nije dostupan" ili ti ne snimi vec zakazno snimanje?
"Dvr sistem se pokrece" ako se dobro sjecam
Nisam nista zakazivao vec niije htjelo da snima u odredjenom trenutku...
Stb je vec mijenjan tj nije mnogo mator, mozda malo jace od godinu dana
@Sale zahvaljujem napravio sam radi.
@institucija tako je i meni bilo jednom DVR se pokreće i nije htio. Restart routera je riješio problem. Koliko sam skapirao bio je update firmware pa dok je povukao sve podatke na STB (guide itd itd) trebalo je malo vremena.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Vazi li jos uvijek ono da jedan mjesec moram biti u pretplati da bih razmijenio dukate za HBO ...
Jer sinoc razmijenih ali nisam bio u pretplati a kanala nigdje...
Inace paket mi nije bio aktiviran pa mi nije jasno kako sam uspio razmijenit dukate
Nije mi jasno...
Hvala![]()
Last edited by bobobarpodgorica; 13-03-13 at 08:31.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks