Odlični su ko voli takav humor .. nemaju loše epizode .. i te dvije su odlične ..
Shameless isto odličan .. i Community![]()
Odlični su ko voli takav humor .. nemaju loše epizode .. i te dvije su odlične ..
Shameless isto odličan .. i Community![]()
Da ali je predobra! Nova sezona ce krajem ove godine.
rm -rf /
Duge su epizode, i najpametnije je ne gledati odjednom, nego rastegnuti malo, recimo na nedjelju dana.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
justified stvarno jedna od boljih stvari, tako dje preporuka i za Undercover
http://www.imdb.com/title/tt1909015/
Odgledah prve 3 epizode The Following, izgleda mi mnogo dobro za sad.
.. a je li moguće da ovako završe (svaku) sezonu White Collar-a .. pa ti čekaj sad pola godine da vidiš nastavak ..
Nego, da nije gledao ko Banshee?
Ljudi, da vas pitam za House of Cards, malo sam zbunjen. Na EZTV (a i na druge sajtove) ima samo 5 epizoda, a na wikipediju pise da su sve izasle prvog februara. O cemu se radi?
Nema veze, nasao sam. EZTV samo radi capped epizode, a njih jednom nedjeljno neko odradjuje. Ima na TPB sve.
Last edited by _HokutoNoKen_; 11-03-13 at 21:52.
DICIOTTO
Vjerovatno na Netflix sve.
He is a man of logic and should not be taken seriously.
Ne mogu ja preko Spacey-a. Sigurno u top 3 glumca ikad (za mene).
DICIOTTO
Gleda li ko Vikinge? Začuđujuće zabavno, mada ko zna koliko dugo.
Ja tek skoro odgledah Game of Thrones, da da kasnim eonima, sad ne mogu iscekat 3cu sezonu.
Da, likovi su bazirani na polu-legendarnim junacima nordijskih priča. Glavni junak je Ragnar Lodbrok.
Ja odgledah prvu epizodu. Cini mi se zanimljivom.
Inace, vidjeh da je izasla i treca epizoda, je li skidao ko i kakav je kvalitet slike, posto mi se cini da je webrip?
Last edited by Voidgp; 12-03-13 at 17:39.
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
I will have 12 eggs and part of a dead animal. Dealer's choice. Please and thank you.
Obozavam ovoga lika![]()
Banshee
http://www.imdb.com/title/tt2017109/
Serija ima pun ***** klišea pogotovo prve 2,3 epizode, ali ja sam oduševljen hahaha, kao neki spoj Justified-a i nekog Gaj Ričijevog filma ..
Americka verzija je korektno uradjena serija kojoj se nema sta zamjeriti i u slucaju da nisam gledao original vjerovatno bi mi bila u top 5 serija u proteklih par godina. Ali, ona nema ni pola duha, smeka, kako god to nazivali, nema genijalni scenario pisan po Dobsovoj knjizi, za tu epohu, za tu post-tacerijansku konzervativnu Britaniju, nema ozbiljnu politicku dubinu. Prosto je rimejk. Nista vise od toga. A Ian Ricardson je Bog.
zbog legendarnog kapitena, Gige Bosnica.
Svaki njegov razgovor sa kraljem je tako brilijantno napisan. posebno onaj: We were defenders of the English throne
before your family was ever heard of.
It is to preserve the ideal
of a constitutional monarchy
that I now demand your abdication.
You're a monster, Urquhart.
You might very well think that, Sir.
but your opinion doesn't count
for very much now, does it?
zbog legendarnog kapitena, Gige Bosnica.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks