Imate li mi preporučiti nekog dobrog majstora koji bi mi mogao reparirati zadnje selen blokove, tj jebene čaure zadnjih viljuški?
ima li neko da mi preporuci elekticara koji ugradjuje daljinsko zakljucavanje ?
Imate li mi preporučiti nekog dobrog majstora koji bi mi mogao reparirati zadnje selen blokove, tj jebene čaure zadnjih viljuški?
To ne bi trebalo da je skupo da se kupi? Meni su neki prednji selen blokovi bili 3-4 eura komad ako mislimo na isto...
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Nema kao zasebnog dijela za mazdu pa zato pitam. Za zadnje viljuške sam našao neke slične od forda fokusa, mogu za neke modele mazdi ali moram skidat sad čaure pa da vidim ima li što slično od drugih proizvođača. Ako ne budu moram ili poručiti preko ebaya ili da repariram....
Direktore, ima jedan na Staru Zlaticu.
TAKUMI
Bio sam ljetos kod jednog na Zlaticu kod one škole, ne znam da li je to taj, a izgubio sam kontakt. Naći ću ga jojpet. Hvala drug.
kod kojeg elektricara cu poc da mi uradi da kad auto prebacim na plin da pumpa od goriva ne vrti bzv?
Mislim da svakako ide malo gorva i da pumpa mora da radi, pa preko povratne vraca visak goriva. Fabia?
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Tako je.
TAKUMI
Zna li ko dje mogu kupit original petokrake felme 15-ice od pezoa 307
Sto treba treba ,sto ne treba vjerovatno nije trebalo.
Odakle ti to da su petokrake 15ice isle na 307?
Da ja znam od 15 jedino celicne, 16 par modela i 17 dva modela.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
ako nema 15-ica , dje da nadjem original 16-icu znas li
Sto treba treba ,sto ne treba vjerovatno nije trebalo.
MAR polozaj kljuca? kontakt?
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Ne znam jel mjesto al jel izlazio pravilnik ovog novog zakona ?
Para vrti dje burgija neće.
Kod koga da povedem auto? Ko moze da pronadje dje uliva voda u golfa 4. Iza suvozaca, ispod sica je 3 litra vode. Zvao sam glass servis, vele dusa im je oko toga da rade![]()
:*
isto je bilo mom drugu. Zacepljeni su ti odvodi na krovu. Uzmi neku tanku dugacku zicu i izdrkaj te rupe sa desne i lijeve strane krova i bice sve ok.
Moze li se auto voziti bez auspuha ? I koliko je to stetno - dok ne nadjem neki.
Znate li nekoga ko ubacuje mape u fabričku navigaciju za Renault Scenic 2008 godište, u pitanju je ona Carminat navigacija? Hvala unaprijed.
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Kao da ce za dzabe da rade. Pih
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Samo nam reci s kog auta su ti ukrali... Da "izračunamo" "obraz" tih "ljudi" :burp:
On topic: Da li rade gospoda za podizanje saobraćajnih subotom?
Podgorica - Rimski trg
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks