sport klub(obicni)
SK prime?
sport klub(obicni)
LPGTECH 067 854 548
Da,Sport Klub "obicni" ce prenositi trke,najavili su jos krajem prosle sezone.
cek... jel ono bron bio sampion prve sezone, pa ih je uzeo mercedes i tada stigao suamher..pa naredne 3 godine nidje nista... a onda ode sumi, i sad su opet najbrzi bili na treninge i kazu neki da odlicno izgledaju na ovim testiranjima....hm![]()
Ako me pamcenje dobro sluzi,Benz je imao dobre rezultate i na proslogodisnjim zimskim testiranjima,a na pocetku sezone su imali bolji bolid o Ferrarija i RB-a-tako da nesto slicno ocekujem i ove sezone...
pricaju za ova testiranja kako odavno nisu imala manje znacenje u smislu provaljivanja forme timova nego ove godine... sto zbog vreenskih prilika..sto zbog novih guma...
Ove godine ce sve staze izuzev Monaka i Suzuke imat duplu DRS zonu...
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
pa bolje da imaju dvije no jednu kad im je to vec dozvoljeno.... sobzirom da vecina staza ima prostora tj dovoljno pravaca za tako nesto...
Od ove godine ce svi nezvanicni, kvalifikacije i trke ici samo na glavnom SK, nista SK+ nista SK Prime.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
konacno ce otac moj moci da gleda trke...a da mu ne moram prevoditia ja ostajem pri sky UK...mada cu da probam i italijane...nekako su mi zivlji kad rade prenose
![]()
Benz je shit i ove godine.
TAKUMI
makar bi ti platio da jeste![]()
Uh prenos sa ona dva voditelja geja, kad pocnu da se dozivaju Srdjane Mrdjane... PU
Cekamo ga, da izdominira i posalje Zalosnog u afterlife.
Znam da ce i NAJVECI da ga gleda.
I sto je najgore, Srdjan i Mrdjan drkaju na Lojzu.
Juan, :lolblue:
TAKUMI
Mogu li u sebe da navijam onda ??![]()
![]()
Cekaj, ti bi stvarno da navijas za njega?
TAKUMI
Naravno. Daleko je od NAJVECEG, ali je i najbolji od ostatka karavana.
A i ON ga voli, a ja ne mogu protiv NJEGA.
U Italiji, ekskluzivna prava za F1 od ove godine ima SKY Italia. Vec je krenuo tematski kanal F1 koji ce se baviti samo Formulom 1.
RAI-u ce ostati prava na prenos nekoliko trka koje dogovore sa SKY-em.
Ne znam kako si planirao da gledas italijane, osim ako neces preko streaminga, SKY Italia je Pay-per-view.
Release Yourself
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks