Page 52 of 119 FirstFirst ... 24248495051525354555662102 ... LastLast
Results 1,276 to 1,300 of 2951

Thread: Preśednički kandidati

Thanks Thanks Given 
    9,774
    Thanks Thanks Received 
    6,079
    Thanked in
    2,321 Posts

Kako pozvati da se ne glasa neko ko ne postoji kao kandidat...?
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    2,547
    Thanks Thanks Received 
    528
    Thanked in
    251 Posts

Ne malo sam se iznenadio danas kad mi četiri bivša glasača LSCG rekoše da su u dilemi da li izaći na izbore, a ako se na to ipak odluče glas će dati Lekiću.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Neka bude da cjepidlačim i da sam paranoičan, ali to i dalje nije to. Za sdp kao partiju Vujanović nije prihvatljiv... Sdp čine članovi, a njih sigurno nema 28-32 hiljade koliko iz sdp-a procjenjuju da stranka ima glasača. Opet, rekao je da je jedna poruka da za sdp Vujanović nije prihvatljiv kandidat. Volio bih da kaže da poziva sve članove, glasače i simpatizere sdp-a da ne glasaju za Vujanovića. Koliko god to nekome djelovalo suvišno, na ovaj način se ne ostavlja prostor za slobodno tumačenje. Ove dvije formulacije nisu iste.
    lider partije, Krivokapić, je vrlo jasno i nedvosmisleno rekao njegov stav, i mislim da je vrlo jasna poruka članstvu i simpatizerima, čovjek je svejsan da ima simpatizera SDP-a koji ‚‚moraju‚‚ izaći na izbore i koji u tom slučaju će prekrižiti glasački listić... Ja samo apelujem na sve koji će izaći na izbor ili ‚‚moraju‚‚ izaći da ne ubacaju prazan listić, već da ili zaokruže oba kandidata ili prekriže listić....
    ``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

SDP cijelo vrijeme učestvuje u vlasti na ovaj ili onaj način tako da je potpuno nenormalno imati status vlasti a podržati da se ta vlast sruši ( ili da makar predsjednik bude iz redova opozicije ) iako lično mislim da pred. SDP neće glasati za Vujanovića isto tako mislim da niko neće biti isključen iz stranke zbog izlaska na izbore a nije da ne mogu to ispratit ( ili makar provjerit koliko je članstvo lojalno partiji )
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by night_silence View Post
    SDP cijelo vrijeme učestvuje u vlasti na ovaj ili onaj način tako da je potpuno nenormalno imati status vlasti a podržati da se ta vlast sruši ( ili da makar predsjednik bude iz redova opozicije ) iako lično mislim da pred. SDP neće glasati za Vujanovića isto tako mislim da niko neće biti isključen iz stranke zbog izlaska na izbore a nije da ne mogu to ispratit ( ili makar provjerit koliko je članstvo lojalno partiji )
    ko kaže da neće ispratiti. Svaka ozbiljna stranka će to ispratiti pa i SDP. Vjerujem da će sa velikom pažnjom napraviti analizu predsjedničkih izbora
    ``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by OSCAR View Post
    Naravno, mada nijesu ni ti naši birači i članovi bravi pa da ne razumiju što je stav partije.
    Uvažavajući vašu partiju, ističem da sam ubijedjen da kad DPS sam dobije ove izbore, kako na lokalnom nivou, tako i predsjedničke, DA ĆE SDP DA "SMANJI DOŽIVLJAJ" I UČINITI SVE DA OSTANE U KOALICIJI.....malo se "ku*vate* Oskar, da kažem veselo i opisno .... No sve je to balkanska politika!

Pozdrav,
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

SDP je odavno u No Man's Land, i kakav god potez da naprave izgubice vec opadajucu podrsku. Mislim da je pozitivna pokupila najvise njihovih potencijalnih glasaca. SDP je imao sansu da nastupi samostalno, kad je dosao do dvocifrenog postotka podrske, ali ni tada nijesu mogli u koaliciju sa opozicijom, a fotelje su preskupe da bi se tek tako odbacile.
    Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.

Katjon vazda :)

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by Old Bone View Post
    Uvažavajući vašu partiju, ističem da sam ubijedjen da kad DPS sam dobije ove izbore, kako na lokalnom nivou, tako i predsjedničke, DA ĆE SDP DA "SMANJI DOŽIVLJAJ" I UČINITI SVE DA OSTANE U KOALICIJI.....malo se "ku*vate* Oskar, da kažem veselo i opisno .... No sve je to balkanska politika!

Pozdrav,

Vjerujem i ja da ce Filip dobiti, ali vjerujem isto tako da ce dobro osetiti izostanak podrske SDP-a, e sad postoji mogucnost da jedan broj glasaca SNP-a podrzi Vujanovica pa da se to pegla...

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Ponasanje SDP-a, izjave Evropske Komisije i diplomata, isplivavanje Afera samo govori da je DPS upao u zaprzku i izgubio "podrsku" svetskih sila. Sad im spremaju "luk" i ostalo za gotovo jelo.

Krenuli su da se raspadaju.

Da je Milo od rijeci pa da pociti one parazite medju njima... no ne smije. A ti ce ga prvi izdati cim "vjetar pocne da pushe na drugu stranu".

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nacera me neki djavo da poslije 5 godina uskocim ovdje i,casti mi i postenja (a to je ono sto se najvise cijeni u CG,je l'?),ne mogah da se suzdrzim komentara...

Vidim da je strahovit deficit Srba na forumu pa,eto,mozda nekoga zanima i nase (moje) misljenje.

Rade Bojovic - bilo je puno price o njemu i,eto,i ja bi bez razmisljanja glasao za njega ali,ljudi,on nema sanse da skupi potpise za kandidaturu a kamoli za pobjedu na izborima.Moje je misljenje da njega ovdje podrzavaju ljudi kojima odredjeni nivo inteligencije (ni premali,ni preveliki) ne dozvoljava da glasaju za DPS ali ce uraditi dovoljno da slucajno ne doprinesu boljem rezultatu M.Lekica.Valjda misle da ce tako da ispadnu dovoljno posteni i samosvjesni...

Vujanovic - licno ne mislim da ga ocekuje lagana pobjeda (ne,nisam bas ni toliko naivan da sam siguran da ce izgubit'). To sto se Milo ovoliko angazovao mi govori da nijesu bas preveliki optimisti.Cijenim da ovog puta nemaju dovoljno sredstava da drze na vezici sve halapljivije i bezobzirnije sitne lesinarcice koji im i obezbjedjuju glasove.

Lekic - meni je dovoljno to sto je na kontra strani od DPS i sto mu je najveca zamjerka koju sam ovdje procitao to da je ''kikirez'' (previse je ugladjen za nas brdsko-planinski mentalitet,valjda).Inace,postovi osobe koja mu je dala ovaj nadimak su mi,u najmanju ruku,bljutavi i degutantni iako se ista trudi da u svakoj recenici ''provuce'' neku hipermudrost.
    Inace,zar covjek mora da bude neki genije pa da mu nije normalno to sto se osobe poput M.Djukanovica i S.Marovica ubise da odbrane Crnu Goru od Medojevica,Pajovica,Pavlovica,Brkovica,Tadicke,S.P erovica i ostalih koji su bili proganjani zbog toga sto su uvijek bili Crnogorci ???????!!!!!!!!

PS.Jos jedna poruka za bracu Crnogorce (Muslimane,Albance,Bosnjake,Egipcane...etc) - ja,kao Srbin,vam garantujem da ogromnoj vecini mojih sunarodnika ne pada na pamet da ikad vise dovode u pitanje nezavisnost Crne Gore.Za nas je to gotova stvar,pomirili smo se sa tim,pa je vrijeme da i vi prestanete da padate na price da ce neko Crnu Goru da djavolise cim DPS izgubi vlast.I mi cemo biti mnogo privrzeniji drzavi kad te price budu proslost i kad nas ne budete smatrali nekakvom smrtnom prijetnjom.

Pozdrav.
    Ja sam samo tu da vreme brze proleti...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

.

I, sta cemo sad, kad je Imperija uzvratila udarac preko svoje oglasne table? Nekoliko sati prije nego ce poceti izborna sutnja, Palpatinov stormtrooper Kusovac postize gol iz mrtvog ugla.

Da se primijetiti da "nezavisna" glasila pokusavaju iskontrolisati stetu tako sto ignorisu informacije. Lovac na zmajeve, recimo, ubjedjuje publiku da fb status anonimne manekenke ima veci znacaj.
    Ovcice, izmedju pastira i vuka nema razlike, uvijek okoncate na jelovniku.

Thanks Thanks Given 
    9,774
    Thanks Thanks Received 
    6,079
    Thanked in
    2,321 Posts

Ma nije moguće ne bave se oni time, to je prava opozicija...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

PS.Jos jedna poruka za bracu Crnogorce (Muslimane,Albance,Bosnjake,Egipcane...etc) - ja,kao Srbin,vam garantujem da ogromnoj vecini mojih sunarodnika ne pada na pamet da ikad vise dovode u pitanje nezavisnost Crne Gore.Za nas je to gotova stvar,pomirili smo se sa tim,pa je vrijeme da i vi prestanete da padate na price da ce neko Crnu Goru da djavolise cim DPS izgubi vlast.I mi cemo biti mnogo privrzeniji drzavi kad te price budu proslost i kad nas ne budete smatrali nekakvom smrtnom prijetnjom.

Pozdrav.
    Kako bi ja volio da cujem josh ovakvih stvari sa iskrenoscu. Ali znam da medju vama ima onih koji od tih podjela i potpirivanja mrznje medju narodom prejedaju se. Takve eliminisite jer takvi nikome dobro ucinjeli nisu bez samo gledaju kako da od toga zla sebi korist izvucu.

A to vazi za sve.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Jal Cargo View Post
    .

I, sta cemo sad, kad je Imperija uzvratila udarac preko svoje oglasne table? Nekoliko sati prije nego ce poceti izborna sutnja, Palpatinov stormtrooper Kusovac postize gol iz mrtvog ugla.

Da se primijetiti da "nezavisna" glasila pokusavaju iskontrolisati stetu tako sto ignorisu informacije. Lovac na zmajeve, recimo, ubjedjuje publiku da fb status anonimne manekenke ima veci znacaj.
    Ovcice, izmedju pastira i vuka nema razlike, uvijek okoncate na jelovniku.

Da je srece i malo vise zdravog razuma ovo nikoga ne bi iznenadilo. Pa,zar ima nekoga u Crnoj Gori kome nije jasno da je makar pola ''opozicionih'' funkcionera (narocito ovih sto se busaju velikosrpstvom) na platnom spisku raznoraznih agencija? A,bogami,ni ova druga polovina nije mnogo odmakla ljudskim kvalitetom...

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by Jeronimo View Post
    Nacera me neki djavo da poslije 5 godina uskocim ovdje i,casti mi i postenja (a to je ono sto se najvise cijeni u CG,je l'?),ne mogah da se suzdrzim komentara...

Vidim da je strahovit deficit Srba na forumu pa,eto,mozda nekoga zanima i nase (moje) misljenje.

Rade Bojovic - bilo je puno price o njemu i,eto,i ja bi bez razmisljanja glasao za njega ali,ljudi,on nema sanse da skupi potpise za kandidaturu a kamoli za pobjedu na izborima.Moje je misljenje da njega ovdje podrzavaju ljudi kojima odredjeni nivo inteligencije (ni premali,ni preveliki) ne dozvoljava da glasaju za DPS ali ce uraditi dovoljno da slucajno ne doprinesu boljem rezultatu M.Lekica.Valjda misle da ce tako da ispadnu dovoljno posteni i samosvjesni...

Vujanovic - licno ne mislim da ga ocekuje lagana pobjeda (ne,nisam bas ni toliko naivan da sam siguran da ce izgubit'). To sto se Milo ovoliko angazovao mi govori da nijesu bas preveliki optimisti.Cijenim da ovog puta nemaju dovoljno sredstava da drze na vezici sve halapljivije i bezobzirnije sitne lesinarcice koji im i obezbjedjuju glasove.

Lekic - meni je dovoljno to sto je na kontra strani od DPS i sto mu je najveca zamjerka koju sam ovdje procitao to da je ''kikirez'' (previse je ugladjen za nas brdsko-planinski mentalitet,valjda).Inace,postovi osobe koja mu je dala ovaj nadimak su mi,u najmanju ruku,bljutavi i degutantni iako se ista trudi da u svakoj recenici ''provuce'' neku hipermudrost.
    Inace,zar covjek mora da bude neki genije pa da mu nije normalno to sto se osobe poput M.Djukanovica i S.Marovica ubise da odbrane Crnu Goru od Medojevica,Pajovica,Pavlovica,Brkovica,Tadicke,S.P erovica i ostalih koji su bili proganjani zbog toga sto su uvijek bili Crnogorci ???????!!!!!!!!

Pozdrav.
    Prica o vracanju drzavnog statusa, o ponovnom pripšajanju Crne Gore Srbiji je prica kojom SDPS drzi ovaj neuki narod u strahu. Zar jos neko vjeruje da se tu nesto moze promijeniti?
    Nemojte glasati Lekica, on ce nas ponovo sjediniti sa Srbijom
    Bolje bi vam narode bilo da se bojite kontinuirane pljacke i unisatavnja voljene Crne Gore, evo vec 23 godine. Mene to najvise boli.
    Nije toliki deficit Srba koliko se cini, samo su neki postali Crnogorci naprecac, i sad niko od njihovih kineskih zastava tek izvadjenih iz celofana i punih usta Crne Gore ne moze nista reci, a da te ne optuze da ne volis Crnu Goru, da si srboljubac ili slicno.
    Ja cu kao i do sada uvijek glasati protiv ove vlasti koja je unistila zemlju koju volim najvise na svijetu.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by montenegrina View Post
    Ja cu kao i do sada uvijek glasati protiv ove vlasti koja je unistila zemlju koju volim najvise na svijetu.
    svako ko je iskreno voli i zeli joj sve najbolje ce uraditi isto..
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by Jal Cargo View Post
    .

I, sta cemo sad, kad je Imperija uzvratila udarac preko svoje oglasne table? Nekoliko sati prije nego ce poceti izborna sutnja, Palpatinov stormtrooper Kusovac postize gol iz mrtvog ugla. ...
    Na koje udarce mislis? Na onu "fotomontazu" na kojoj su otkrili doppelganger Lekica ili na ove snimke iz Herceg Novog? Sa prvim su ispali kreteni a drugo, bar je moje misljenje posle slusanja, nije ni primaci DPS snimcima.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Volim kad mi samoprozvani "srbi" i njima slicni iz iste miloseviceve jednoumne skole, zamjere na mojim gradjanskim zamjerkama njihovog metiljavog kandidata za predsjednika CG.. Tu se odlicno vidi ko takvima smeta.. Ne smeta im bljutavost koju sire njihovi kandidati, nego im smeta bljutavost koju takvi kandidati izazivaju kod obicnog gradjanina...
    Od ovoliko epiteta, jedan kikirez je upao u oci, i to po prevodu koji veze nemma s vezom. Kad bi se to sto jedan skorojevic srpskog ili bilo kojeg nacionalnog opredeljenja ocjenjivao kao "finocu ponasanja" prihvatalo kao ad acta (sto bi jednoumno zeljeli i silom da nametnu), a u stvari je sve sasvim suprotno.. E to bi takve idolopoklonike fasada za provincijalce bilo interesno odgovarajuce..
    Obzirom da je "kikirez" uzet kao pojam negativnog ili kako god od svega napisanog u tot cc 1300 postova i to kao povod (hehehe) da se napise post nakon 5 god .. E to zaista znaci nesto.. Istina ih zabolje, istina koju sa bilo kojom isfoliranom fasadom njihovog primjerka ne mogu ponistiti..
    Sve to mogu kao bezinteresni, politicki neopredijeljeni gradjanin da iznesem kao svoje vidjenje i stav , a to sto oni interesni ne mogu jer moraju servirati sto im je receno i naredjerno da moraju da sire i pricaju, pa se jos kite srpstvom, crnogorstvom, religijom, sditnosisnjarskom maeutikom, provokacijama,.. i ko zna cime da bi jadni nesto napisali.. Njihov probLJem...

Poz. iz BG..

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 07-03-13 at 22:33.

Thanks Thanks Given 
    4,449
    Thanks Thanks Received 
    8,597
    Thanked in
    3,306 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    svako ko je iskreno voli i zeli joj sve najbolje ce uraditi isto..
    Takvih nema preko 10%.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Thanks Thanks Given 
    4,449
    Thanks Thanks Received 
    8,597
    Thanked in
    3,306 Posts

Sveto je riknuo skroz. Ove su im kampanje iz godine u godinu vise i vise retardirane. Mislim da i narod ide u korak s tim stepenom retardiranosti, te im se prilagodjavaju kampanje.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ma ricu oni kad dodju do x mEleona.. A tek sto ricu ovi sto hoce na njihovo mesto da ricu i oni?
    Tesko zamisliti ocigledno?

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    895
    Thanks Thanks Received 
    1,317
    Thanked in
    694 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Sveto je riknuo skroz. Ove su im kampanje iz godine u godinu vise i vise retardirane. Mislim da i narod ide u korak s tim stepenom retardiranosti, te im se prilagodjavaju kampanje.
    Ovo si odlično primijetio-prema svecu i tropar .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

''Kikirez'' je izdvojen iz dva razloga.

Prvi je sto sam procitao svega nekoliko Vasih postova (po meni,i vise nego dovoljno) u kojim sam se sa tom rijecju sreo vise puta nego u dosadasnjem u zivotu.Skorojevickom,doduse.

Drugi je to sto sam siguran da velika vecina forumasa pojma nema sta je to kikirez,pa me je zaintrigiralo kako to da jedna gradjanka (da li samoprozvana?),koja na sve ostale ucesnike diskusija gleda sa nekog povisokog brda,tako dobro poznaje manje-vise seljacke i relativno nepoznate pojmove?No,sve je to u nasim genima...

Opasno ste u krivu ako mislite da ja imam bilo kakav interes da branim Lekica ili bilo kog drugog kandidata.A cudi me,narocito ako se uzme u obzir Vasa gradjanska orjentacija,tako burna reakcija na drugacije misljenje.

PS.Ocigledna je Vasa (pomalo manijakalna a svakako naporna) potreba za isticanjem elokventnosti (mozda ste od Marovica?) a ona,ako je dobro ne kontrolisete,moze da proizvede kontraefekat.Prethodni Vas post je dobar primjer.

Pozdrav i sve najbolje u Vasem i nasem Bg-u!

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Znaci Vi ste se ukljucili da bi diskutovali o meni tj. mom pisanju o predsj. kandidatima, a ne o temi?
    Evo shvaticemo da smo mi kao sagovornici sa nasim utiscima bitniji za kritiku nego oni koji se kandiduuju za predsjednika CG.. Nevjerovatno...
    Sto se tice mog posta, upravo je iskarikiran jer ide kao nadovezujuca nit postu prije mog.. Nego, to je inteligentnim ljudima tesko da shvate... Ocekivano...
    Sto se tice Vaseg BG, samo Vi sa sindromom "Moja Afrika".. Meni je dovoljno da me usluze i ugoste kako treba i u BG, i u ZG, i u PG, i u Tel Avivu, WDC, i gdje god da sam - na isti nacin.. Dovoljno.. A svojatanje, megalomanisanje, prisvajanje, tja.. To je potrebno mozda Vama i slicnima, meni ne smeta..

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 07-03-13 at 23:51.

Page 52 of 119 FirstFirst ... 24248495051525354555662102 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)