Page 51 of 119 FirstFirst ... 4147484950515253545561101 ... LastLast
Results 1,251 to 1,275 of 2951

Thread: Preśednički kandidati

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    9,004
    Thanked in
    4,016 Posts

Da li to sve znači da će neko, u ime sdp-a, ne u lično ime, ovih dana i u finišu kampanje izać u javnost i pozvat sve glasače sdp-a da ne glasaju za Filipa? Jasno i glasno, bez priče o tome kako je stav sdp-a jasan, kako sdp ne podržava Vujanovića.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

haha oni to da urade.. kakav vic
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by niksicanin 24 View Post
    Kakvo pozoriste, scenografija, kostimografija, statisti, hor, glumatanje... Kao da gledam DPS foto iz 90-tih...I plus zastava Americkog juga, koja se povezuje sa rasizmom..Pisite im pamet...
    Primitivizam do maksimuma..
    Boze u kakvom plicaku se zivi u CG...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    3,407
    Thanks Thanks Received 
    1,727
    Thanked in
    948 Posts

Надам се да су заставу југа донијели навијачи партизана, не видим смисао други.

Оскаре разумијем зашто вам вујановић није прихватљив, и да имате инфраструктуру и остало, мој утисак је више био на томе да имате неке људе који говоре на скупу друге партије и подржавају кандидата којег ви изразито не подржавате, претпостављам да нећеш рећи да је то ваша слабост, али имати представника своје партије (у дијелу црне горе ма колико малог) који се противи једној веома битној ставци своје странке не дјелује баш идилично?
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Kakvo pozoriste, scenografija, kostimografija, statisti, hor, glumatanje... Kao da gledam DPS foto iz 90-tih...I plus zastava Americkog juga, koja se povezuje sa rasizmom..Pisite im pamet...
    Primitivizam do maksimuma..
    Boze u kakvom plicaku se zivi u CG...

Hvala Lepo
    To je to Majo. Dobro ili lose, to je Crna Gora.
    P.S. Umro sam od smijeha kad sam vidio zastavu Juga. Htio sam da je otmem, i da je nosim na stadion, ali ovi iz obezbedjenja, kao pusti ih.
    Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Mada, bas me briga oduvjek bila za scenografiju, vaznije mi je uvijek bilo koliko je prisutnih, a sinoc je bilo prilicno ljudi.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Da, bitan je broj poslusnih partijskih ovaca za tor, jos kad im ovan predvodnik prica bajke on se sam kvasi i raste... Sto vise takvih, brze se konsoliduje piramidalna moc "svjestenickog" staleza...
    Vjerujem da cete i Vi biti negdje pri vrhu uz kajmak...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Svaki izbori su prilika na remont i popravku drzave, pa se śetih jedne anegdote dje brojnost nije bas od koristi.
    Razbio se jedan pri remontu kuće svoga kolege i ovaj dosao da ga pośeti u bolnicu, pita kako je, sta se desilo... a ovaj jedva ziv odgovara
    - ma to nije vazno nego tebe zena vara.
    - otkud znas?
    - juce bio na skeli i radio fasadu i dosao jedan donio cvijeće , popili flasu vina i poceli se skidati...
    - i sta je dalje bilo, sta?
    - e ne znam brate bilo toliko ljudi na skeli da se srusila i ja vas u komate.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Da, bitan je broj poslusnih partijskih ovaca za tor, jos kad im ovan predvodnik prica bajke on se sam kvasi i raste... Sto vise takvih, brze se konsoliduje piramidalna moc "svjestenickog" staleza...
    Vjerujem da cete i Vi biti negdje pri vrhu uz kajmak...

Hvala Lepo
    A ne Majo, dje su pare, tu mene nema. Van mog posla, razumije se.
    Da nisi sta pomijesala? Glavni bajkopisac je na vrhu dps. Svi ostali mu nisu ni do koljena.

Nego ova olos iz dps, za svoje potrebe, koristi sredstva Evropske investicione banke.
    Da li neko zna koliko je povuceno sredstava ovih godina i koliko se sve to placa?

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ali vi ste ista skola sa dps..vidi se i kolika je imitacija u kampanji.. A sto se tice partiokratije pa isto rade i opozicija i pozicija..samo cekaju da se smjeste i isto ili gore bi radili... Samo sto vise ovaca...
    E zato je cast biti uz Covjeka g. Bojovica bez ikakvog interesa.
    Pozitivci su sebi obezbijedili buducnost ulaskom u parlament..ostali takodje..sve paraziti kojima ce penzije biti olala ..i kad cujem gdje isti jedni druge prozivaju na moral...he... Taman ko da ona urednica Dana prica o njenoj danasnjoj sex nevinosti..

Hvala Lepo

P.s. Javite g. JAL Cargu da pozove amscg i da im svasta kaze zbog nedovoljne medijske kampanje o blokadama na putevima itd...sreca pa mi je sofer priseban... Nigdje obavestenja o zastoju i radovima na putu... Strasno...
    Last edited by Maja; 05-03-13 at 13:27.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Da li to sve znači da će neko, u ime sdp-a, ne u lično ime, ovih dana i u finišu kampanje izać u javnost i pozvat sve glasače sdp-a da ne glasaju za Filipa? Jasno i glasno, bez priče o tome kako je stav sdp-a jasan, kako sdp ne podržava Vujanovića.
    Naravno, mada nijesu ni ti naši birači i članovi bravi pa da ne razumiju što je stav partije.
    Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mstislav View Post
    Надам се да су заставу југа донијели навијачи партизана, не видим смисао други.

Оскаре разумијем зашто вам вујановић није прихватљив, и да имате инфраструктуру и остало, мој утисак је више био на томе да имате неке људе који говоре на скупу друге партије и подржавају кандидата којег ви изразито не подржавате, претпостављам да нећеш рећи да је то ваша слабост, али имати представника своје партије (у дијелу црне горе ма колико малог) који се противи једној веома битној ставци своје странке не дјелује баш идилично?
    To je posljedica dugotrajne koalicije sa DPS-om u nekim sredinama, a i slobode ljudi i partiji, koja se ponekad pretvara i u anarhiju. Ali nećete čuti da neko ovo kaže iz Plava, Cetinja, Kolašina, Rožaja... Slabost očigledna, ali i dokaz da ne mislimo svi istom glavom.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    9,004
    Thanked in
    4,016 Posts

Quote Originally Posted by OSCAR View Post
    Naravno, mada nijesu ni ti naši birači i članovi bravi pa da ne razumiju što je stav partije.
    U redu. Možda i bude tako.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

vaznije mi je uvijek bilo koliko je prisutnih, a sinoc je bilo prilicno ljudi.
    Veoma postujem Dobrila Dedeica i Mira Vlahovica. To postovanje je poslije svakog vaseg performansa vece i cvrsce.

Nego ova olos iz dps, za svoje potrebe, koristi sredstva Evropske investicione banke.
    Da li neko zna koliko je povuceno sredstava ovih godina i koliko se sve to placa?
    260 miliona, do 3,5% kamatna stopa na godisnjem nivou.

Quote Originally Posted by Maja
    P.s. Javite g. JAL Cargu da pozove amscg i da im svasta kaze zbog nedovoljne medijske kampanje o blokadama na putevima itd...sreca pa mi je sofer priseban... Nigdje obavestenja o zastoju i radovima na putu... Strasno...
    Jutarnji program, radio stanice, sajtovi Vijesti i AMS. To, naravno, nije dovoljno, trebalo bi da postavljaju obavjestenja duz puta i, ako nista drugo, na izlazu iz glavnog grada, a ne bi bilo lose da savez ima svoju aplikaciju za mobilne uredjaje.
    Zastoj je bio u periodu 9-11 i 13-15h, izmedju Kolasina i Podgorice, zbog rekonstrukcije dva tunela.

Ljubavi, necu posrednike, zasto da mi drugi javljaju? Hocu zagrljaj i masazu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

@Jal, ne razumijem bas kontekst gdje pominjes Dobrila i rodjenog Vlahovica. Nego kad pomenu, gdje je njegov rodjeni brat, bivsi ambasador i ministar spoljnih poslova?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Hvala Lepo

Jesi to bila u NK, pa hvalis vozaca :unconscious:
    I nismo isti, ne daj Boze. Lupeze kao sto su dps-ovci, tesko je i u Crnoj Gori naci.

Thanks Thanks Given 
    195
    Thanks Thanks Received 
    460
    Thanked in
    242 Posts

pa sto cemo na ove izbore?

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Jesi to bila u NK, pa hvalis vozaca :unconscious:
    I nismo isti, ne daj Boze. Lupeze kao sto su dps-ovci, tesko je i u Crnoj Gori naci.
    prvo da se zahvalim Morackom dlakavom "ljubavniku" na zabrinutosti i informaciji, uz dodatak da posle G. Vesa Vukotica, tesko da ce ga koje zensko bice brdskog porijekla moze pomaziti osim ako se ne podrazumijeva tipicno nozno gazenje i ispravljanje polomljenih kostiju nakon te iste intervencije...valjda neka sjevernjacka pol. erotika, sta li, nemam pojma...
    bila sam na putu ka srbiji, i Vesovo istureno moracko odeljenje je odlicno shvatilo moju tadasnju lokaciju..a vozac je bio izuzetan, jer nije bilo ni jedne oznake o zastoju ili bilo kakvim radovima na putu, a kolona je bila na samom kraju planinske okuke..,
    Sto se tice tice borbe medijskih pulova hahahaha pul oni ce obaviti posao za predsjednicku funkciju jer ova dva kandidata su definitivno mutavi....
    Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

prvo da se zahvalim Morackom dlakavom "ljubavniku"
    hahahhahahahahahahahah

Nije u redu da nas privatni zivot istresamo pred strancima. Mozemo li ovo da rijesimo kad izadjes iz kuhinje, uz malo starog dobrog domestic violence, graju komsija i Chateau Lafite iz '91? Nekako sam uvijek imao utisak da te prostorije sa aspiratorom cine nervoznom.

:love_heart:

@Jal, ne razumijem bas kontekst gdje pominjes Dobrila i rodjenog Vlahovica. Nego kad pomenu, gdje je njegov rodjeni brat, bivsi ambasador i ministar spoljnih poslova?
    O, razumijes, vrlo dobro. I nijesam tek tako, ironicno, rekao da ih postujem - oni jesu fundamentalisti, ali su iskreni i dosledni, zbog cega im predvidjam kratak rok upotrebe. Vi, vi ste obicna komercijala, zato imate dosta publike na tezgama i trajacete (ovo se ne odnosi na tebe licno, djelujes mi kao cestit covjek, no su te, izgleda, preveslali...)

http://me.linkedin.com/pub/miodrag-vlahovic/2b/a57/298

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Quote Originally Posted by Jal Cargo View Post

O, razumijes, vrlo dobro. I nijesam tek tako, ironicno, rekao da ih postujem - oni jesu fundamentalisti, ali su iskreni i dosledni, zbog cega im predvidjam kratak rok upotrebe. Vi, vi ste obicna komercijala, zato imate dosta publike na tezgama i trajacete (ovo se ne odnosi na tebe licno, djelujes mi kao cestit covjek, no su te, izgleda, preveslali...)

Ne znam, po tvojoj percepciji, izgleda da je preveslano 95% ljudi u CG, a ostalo je elita koja nije preveslana. Valjda mislis na olos koja ima milijarde.

Thanks Thanks Given 
    9,771
    Thanks Thanks Received 
    6,079
    Thanked in
    2,321 Posts

HM, tvoj pogled.
    Ne znam na osnovu cega si zakljucio da sam preveslan. Nisam nikad od partije zavisio, niti imam namjeru da zavisim. Da sam htio, zavisio bih, ali me to nikad nije zanimalo.
    Covjek je politicko bice, ja sam to sto sam, glasam za te koje glasam.
    Ne znam, po tvojoj percepciji, izgleda da je preveslano 95% ljudi u CG, a ostalo je elita koja nije preveslana. Valjda mislis na olos koja ima milijarde.
    To je neka realna procjena...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    U redu. Možda i bude tako.
    http://www.sdp.me/Aktuelnosti/3206

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

prihvatate li prekrižen listić u sredine đe ubrzo uzimate vlast :P
    ``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    9,004
    Thanked in
    4,016 Posts

Neka bude da cjepidlačim i da sam paranoičan, ali to i dalje nije to. Za sdp kao partiju Vujanović nije prihvatljiv... Sdp čine članovi, a njih sigurno nema 28-32 hiljade koliko iz sdp-a procjenjuju da stranka ima glasača. Opet, rekao je da je jedna poruka da za sdp Vujanović nije prihvatljiv kandidat. Volio bih da kaže da poziva sve članove, glasače i simpatizere sdp-a da ne glasaju za Vujanovića. Koliko god to nekome djelovalo suvišno, na ovaj način se ne ostavlja prostor za slobodno tumačenje. Ove dvije formulacije nisu iste.

Page 51 of 119 FirstFirst ... 4147484950515253545561101 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)