sve je on to mogao izdrzat ali je zaglavio u onaj podrum u vasa raickovica dje je sad bar kod, ruse nije interesovalo vec je morao placat sve sto se gubilo a ako se svaki dan za ruletom visi odose pare
ja znam da je sa Rusima radio i da je bio dobar mnoogo para tu..i da je pukao na svjetsko prvenstvo na golove mnogo para kad je ono bilo bas malo golova jer je pustao jake singlove ovima koji rade pokrivanje, kao i dosta kladionica tad (i bookmakers medju njima)![]()
She is only here to annoy herself!
sve je on to mogao izdrzat ali je zaglavio u onaj podrum u vasa raickovica dje je sad bar kod, ruse nije interesovalo vec je morao placat sve sto se gubilo a ako se svaki dan za ruletom visi odose pare
Sa 20e ko oce neka uplati,ispod stv. nista.
Tenis (Min vs Pliskova) 1 -1.5 __21:30
(Czink vs Cohen ) 1 -1.4 ___22:45
(Danilidou vs Birnerova) 1 -1.45 ___22:45
(Dolonc vs Voracova) 1 1.3 ___22:45
================================
NBA Golden State HP1
Portland vise koseva
Denver vise koseva
New Orleans HP1
Miami HP2
Ja se ne razumijem u ovu kosarku: Stavio sam iz 2 u 2.Drugu cetrvrtinu je dobio 16:19.Gledam li ja samo to ili i prvu cetvrtinu u obije cetvrtine on gubi 43:40.Ne shvatam bas najboljeMoze li ko da mi objasni ?
Gledas poluvrijeme-kraj
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Hvala vam momci.
Ne treba tu kosarku igrat,pih.
Rulet??? nekom majka nekom maceha, ali u 99,99% je maceha... to nikom ne bih preporucio da pocne igrat kao kladionicu...
NSX,kazes imao svoj rulet, OK je to,ali sad posto je u talu sa tim rusima bio sta mislis da moze da igra do koliko on hoce... mozda i moze ali znam slucajeve radnika pojedinih kockarnica ovde u Pljevljima koji su sebi tako "nakucavali" pa kad je doslo do poreske sta onda ??? a da ne pricamo o tome kad dodje gazda i kad vidi stanje...
zar bi rusi trpili njega da kad igra i dobija da ispalcuju njemu pare a kad gubi da zaborave na te pare![]()
2. sto se tice NSX-ovog predloga za kladionicu, cini mi se primamljivim,nemojte momka kritikovati kak ose kome k digne... niko od vas nije probo to da bi ovde negativno ocjenjivao njegov predlog, kao sto vas momak NE TJERA niti primorava da njega pratite, momak je ponudio svoje uslove itd pa ko hoce nek izvoli...
3. IMAM I JA SISTEM ZA SIGURNU 100% DOBIT,SAMO JE PITANJE KOLIKO IMATE PARA DA ISPRATITE... KOGA I TO INTERESUJE MOGU MU GA MATEMATICKI OBJASNITI I DOKAZATI da ne bi pojedinci kenjali i o tome
Da nije ono cuveno forsiranje X-a i dupliranje uplata?
Sent from my iPhone5 using Tapatalk
1. on je bio gazda u kladionici i dijelio je zaradu od ruleta sa njima, ne vidim zasto bi igrao rulet kod sebe?! Mada OK ne poznajem ga bas toliko dobro da mu sve vjerujem(a nisam morao ni ovoliko ali ajde) pa sto znam...
3. ako mislis na Martingale taj sistem je dobar jedino ako imas beskonacno novca, a ako imas beskonacno novca kladionica ti ne treba jel tako![]()
Kako neiskusno od mene,propustih kvotu 10.5 na tenis tacno sam znao da ce ova da preokrene.
Maringale je opasan još i zbog ograničavanja visine uplate.
Zaglaviš dobro i sledeće kolo juriš X a oni ti ne daju da uplatiš više od recimo 1000 eura.
Bijo si poziw koi se neodbija
X je garantovan isto koliko i to drugo, nego ti se to cini...ljudima je tako lakse da prate pa su stavljali X a i prosjecna kvota na X je 3 sto je neka optimalna kvota za taj sistem
ma nije to problem pokrila bi se kladionica na netu a i na netu imas kladionica koje ce te pustit gomilu para
Kad sam rekao da pratit NSX-a,bez namjere da uvrijedim bilo koga tu sad vam opet to kazem jer znam da momak igra vishe nego pametno,ako ste odluchili da ih stalno chashcavate,samo naprijed,ako hocete makar nekakav plus bolje pratite njega,to je sushtina svega.
...
ima kladionica na kojima mozes da uplatis i 100.000 bez ikakvih pitanja, poslacu ti na PM ako te zanima![]()
There are currently 24 users browsing this thread. (0 members and 24 guests)
Bookmarks