To rade da nama bude bolje kako ne shvatas?
rm -rf /
Mene uzese vozacku za prekoracenje od 35 kod volija na stari
Sent from my ST25a using Tapatalk 2
i mom starom su je tu uzeli
Sad prije dva tri dana tako nesto jos se ja sa njim prepirem veli on mene nikom se ne javljam ja na tel
Sent from my ST25a using Tapatalk 2
kakva me muka sada ceka ako me ufate da vozim bez oduzete vozacke?
Clan 318, kazna 300-2000 ili Clan 321, kazna 80-300 eur
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
u cemu je razlika? Ne vjerujem da mogu bit 2 clana za istu stvar![]()
She is only here to annoy herself!
a 321?
pa pise vozac, odnosno instruktor voznje, sto nije isto kao i obicni vozac
znaci prvo kazu njegovu ulogu u saobracaj, a onda njegovo zanimanje, veca je kazna kao i odgovornost za instruktora nego za obicnog vozaca.
Citava recenica se odnosi na instruktora voznje, koji je u funkciji vozaca
Njak Njak Njak
Za bilo koji prekrsaj sto napravite trazite prijavu za sud,a tamo lazite odlazite isto kao sto.i policija radi
kad pise kazne.
iskusni kEDOWN, oborio bi svaki njutnov zakon na sud odlazuci i lazinjajuci![]()
Idi sam i smaraj ih.. Ja sam je tako uzeo ranije 15ak dana
.. Treba mi za fakultet te ovo te ono, i on mi rekao dodji npr 8 (a trebali da mi je vrate npr 15og u mjesecu).. A ja otisao prvog haha. I on se sjetio i kaze rekao sam ti da cemo ti je dati jel tako, rekoh jeste, i onda mi dali tamo da potpisem i dali mi vozacku
.. Znaci otisao sam jednom kada mi je proslo mjesec dana i to im pricao da mi treba za fakultet ako ikako moze ranije da je podignem (i stvarno mi je trebalo) i on mi tako rekao da dodjem nedelju dana prije tog isteka od 2mjeseca. Ja dosao odmah pocetkom tog mjeseca i on zaboravio kad je tacno rekao da dodjem ali se sjetio da mi je obecao da ce je dat ranije i tako je i uzeh
..
Ali pazi koje su to fukarice, tamo pise da je mogu drzat max 2mjeseca (prije nego ti sud presudi kaznu) a oni je uvijek drze 2mj.. Osim naravno ko ima vezu pa je moze uzet isti dan kad mu je uzmu.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
imam li ja ikakvih sansi da prodjem bez kazne na sud, ako obrazlozim svoju odbranu (kao sto je inace bilo)?
Ah, kad cu se ja docepat kakve vlasti, da osnujem prijeki sud, pa vam ne bi bilo vadjenja iz zatvora i sa gradilista
Zavrsio bi se Bar-Boljare u roku od 7 mjeseci, sa sve 3 trake i zaustavnom![]()
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
glasacu za tebe![]()
danas sam predao zalbu na ovu kaznu, pretpostavljam da su sanse da mi usvoje zalbu ravne nuli?
There are currently 5 users browsing this thread. (2 members and 3 guests)
Bookmarks