fabia to parking mjesto je za invalide
tako da sa gepekom ili bez njega tamo nisi trebao da se parkiras
fabia to parking mjesto je za invalide
tako da sa gepekom ili bez njega tamo nisi trebao da se parkiras
the World's leading dance event
Sensation
iii mislim da imamo pobjednika...
http://www.facebook.com/photo.php?fb...&type=1&ref=nf
She is only here to annoy herself!
Lik je pobijedio bez svakog !!! Obrnuo je igricu ...
Para vrti dje burgija neće.
Momak kupio terenca pa mora po svaku cijenu da ga iskoristi ahhahahaha
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
E bravo mu ga. I onda dođu komunalci i okrenu glavu pa izduše na vlasnike golfova 2, zastava 101... Ovo treba u Vijesti izbačit čisto da se vidi kako se ne smije pojedinima primać.
ovo bi trebalo kod nas
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ono gore je Vndoje, a?
TAKUMI
novija je slika pa mislim da nije , jer oni su josh od ljetos zaplijenjeni![]()
Da si samo malo gore pogledao vidjeo bi da je vec stavljen ovaj dzip...
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Ovdje ima par dobrih (opravdanih nazivom topic-a) fotografija. Ostalo su vecina ljudi koji se SNADJU u nedostatku parking mjesta tako da smanjite dozivljaj malo. Smeta li kome ovaj sa humerom ovdje? Apsolutno nikom, stepenice su dovoljno dugacke da i pjesaci mogu da prolaze tako da![]()
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Može i bez kulture, to stoji ...
Ako se sprdaš, OK poštujem
Ako ne...
A ono kad malo pogledaš, pa razmisliš u pravu si. :roll: Ali isto ima sa druge strane stadiona veliki parking za 30 centi po satu. Jedini problem je što se mora prepješačit minut do parkinga. A i neće svi viđet da voziš Hummer-a. :roll:
I ovi što se parkiraju na mjesta za invalide, samo da časkom kupe nešto ili posrču kafu ne smetaju nikome. Uredno su parkirani. Što ima veze što je to za invalide, kojima su dodijeljena tih par mjesta jer im stvarno trebaju, plus iz kola često ne mogu da izađu tek tako, ili imaju poseban sistem ulaska i izlaska iz kola. Tako da ne vidim poentu moje fotografije taxiste koji se parkirao na mjesto za invalide.
E sad kad na prekidač upalimo razum događa se nevjerovatna promjena. Zbog ovakve kulture, smo tu i gdje jesmo. Na samom dnu svih socijalnih i kulturnih normi. U iole sređenu državu, onog taxistu bi poveli na test za idiota ili kretena. Pri tome ne mislim na pogrdne nazive, nego za nivo inteligencije i IQ.
Kad bi se utvrdilo da je on samo moralni idiot i kreten reda radi, onda bi mu oduzeli vozačku dozvolu od koje prehranjuje familiju, pa bi potražio neki novi posao. Tada bi se sigurno kajao zbog tih postupaka.
A do tada, pošto prekidač za razum ne radi, imamo briljantne primjere ovog Hummer-a i ove fotke što smo postavili. A najnoviji update je od sinoć:
Šta reći, koju posluku porati. Kome?
Last edited by hercules; 01-03-13 at 16:15.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Na ovu zadnju sliku taxi nije mogao vise da se uvuce od stuba koji je po sred parking mjesta tako da je ova slika nepotrebna...
A prva jos vise nepotrebna jer otkud znas da vozilo golf5 ne vozi neko ko ima "status" invalida? Moja koleginica sa posla vozi auto totalno normalno (bez ikakvih modifikacija pa da mozes prepoznat da je za invalida, nema naljepnicu pozadi niti ista) ali ima potvrdu da moze da parkira na takva mjesta jer je imala tesku povredu kuka i tesko se krece. Sta je sa vama ljudi?
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Ako ima potvrdu, zdravorazumski je da ima i naljepnicu, i time niko ne bi pravio pitanje. Ako nema naljepnicu, naravno da ces pretpostaviti da je samo invalid u glavu uzeo parking mjesto za invalida. Ne kazem da moraju imat na celo naljepnicu, ali da mora imati bar u nekom cosku sajbne i pozadi, kao sto vozac pocetnik mora imat P na kolima ili L na auto skoli, da bi ostali ucesnici u saobracaju znali da budu malo oprezniji ili obzirniji kad naidju na takva vozila.
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Ja bas mrzim kad vidim da se neko parkirao na mjesto za invalide a nema najlu.
TAKUMI
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks