Meni brate, e ga ovako zastit ne mogu trika nema.. Uvijek je kad je ovakav kijamet 2 debela cebeta za preko auta![]()
'Ajd sad iskreno, kome ovo nije padalo na pamet barem jednom u životu!
http://www.vijesti.me/caffe/ovako-se...l-video-115598
Meni brate, e ga ovako zastit ne mogu trika nema.. Uvijek je kad je ovakav kijamet 2 debela cebeta za preko auta![]()
Pogledajte: Tinejdžer u panici 90 minuta vozio 160 na sat jer mu se zaglavila papučica za gas http://blic.rs/i/369645
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
ovo se kod nas bar ne moze dogodit, niko nema goriva da se vise od po ure vozi pun gas...
Ovo nije prvi slucaj sa Elantrom.
Ali mi nije jasno zasto ga nije izbacio iz brzine, ugasio...?
TAKUMI
Takve vozace smatram klasicnim kretenima, jer ako nisi u stanju pravovremeno da reagujes na pravi nacin mislim da nisi sposoban za voznju, realno!
Danas voze ljudi koji kad se prepanu za volan samo gas poklope, pricam iz iskustva jer poznajem par takvih, sto momaka sto djevojaka.
Evo jedan lijep video za sve ljubitelje drifta
Imao je rucnu, imao je mjenajc pod ruku, imao je dugme za paljenje/gasenje auta, mimo toga imao je i kljuc..
Njak Njak Njak
očito je imao i 240 km pravine, odavde do BP i nazad![]()
She is only here to annoy herself!
Coek je objasnio, moze lock!
TAKUMI
Malo obavještenje za sve vozače japanskih auta. U CG je u toku otvaranje prodavnice NACIONAL auto koja se bavi prodajom djelova za japanska i korejska auta. Imaju u ponudi ENEOS motorna ulja što je sasvim dobro imajući u vidu činjenicu da je eneos kod japanaca No.1 .... Danas čuh da Dexelia ulje za Mazdu neće više moći da se nađe na našem tržištu. Blah
Gdje se otvara i kad?
f6
Ivana Vujoševića 48
Podgorica
020/ 248 956
067 90 77 777
Brat je totalno u pravu.
TAKUMI
koje to auto na prvi zub zakoci tockove pri brzini od 160?
Jesi ti kad povukao rucnu u voznji a da nije bilo u krivinu pri 30 km/h ?
Njak Njak Njak
Ljudi ja ne znam ko je štelovao semafore na Stari Aerodrom ali tu osobu svaki dan psujem kad god pođem neđe i vratim se kući. To je nerealno kakve su gužve u saobraćajnim špicevima. I još kada iskopaju nešto kao juče i prokopano zatrpaju zemljom visine 30cm pa pored sve gužve svi mile preko tih uzvišenja od zemlje... to je kolona juče bila do milovog mosta od semafora kod lukoil pumpe. Vala grđe raskrsnice ne postoji u PG. A Mugi umjesto da mu bude prioritet da na toj najprometnijoj raskrsnici u PG kroz koju prolazi zaobilaznica tu da naprave kružni on ga prijatelju Čelebiću stavlja ispred Delta citya. Nerealno što čine....
A nagovještavaju izgradnju kružnog pred početak ljetnje sezone pa možete mislit tog haosa kad počnu da rade. Sve li nam je naopako.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks