Mmmm Stoya...
Bijo si poziw koi se neodbija
I don't get lucky. I make my own luck.
Moja reakcija kad sam prvi put danas odslusao/vidio harlem shake.
![]()
<3
Sto ce mi ovaj forum?!
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
I ja se pitam.Kada se navadeSto ce mi ovaj forum?!
ne možeš im zabraniti,pa ti je..
chiara sei cresciuta troppo in fretta
colpa dei tuoi amori a prima vista
se non hai trovato l'uomo
giusto ancora
...
chiara che sognava ad occhi aperti
chiara che credeva nei fumetti...:oops::oops::oops:
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
Tuga neka...
http://www.youtube.com/watch?feature...v=2gvgkHSyKFE#!
Ja ne znam da li da se smijem, placem, cupam za kosu ili ubijem..
O brate Dzeremi zasto?! Reci mi pobogu uaaaaaj?! :cower: Samo mi reci sto je bio problem?! Jesi baacio pare na alkohol? Drogu? Sto nisi trazio da ti mi sakupimo evo svaki mjesec dajemo po euro za karticu za tv za struju a dali bi i tebi oca mu ebem.... A mi smo ljudi o srca skupili bi makar nesto i da nije dovoljno opet bi skupili moj Dzeremi.
A sto vam je svima bilo ljuuuudi?! Neki trip da ste u pozoristu?
Srednja skola nedje na selo koja po nekom nepisanom pravilu mora da ima one bichi ribe koje maltretiraju novajlije koje su gikovi! Itan obucen u kosulje tajm auta, totalno urban lik zalutao u neko daaavno proslo vrijeme, ali isto seljak da se primi na novu ribu koja se kao dolesila i dosla bas u njegovo odeljenje (a inace je to jedino odeljenje).
Sto je s kucom zaraslom u korov, crnom ka da u nju od iljadu 800 i neke nije ziva dusa krocila
a kad udjes unutra dizajn nekog modernog arhitekte :cower:
Dzeremi, Dzeremi...
Sta je sa losom zvakom i losom romatikom? Ovo ti je zavodnik ovog vijeka? Eo ga ka da je drugovao sa Dzejms Bondom...
Mali napaljen pita sta da joj pokloni za sesnaesti rodjendan AHAHHAHAHAAH Grle se i ljube i veli a nisam to mislo HAHAAHAHA a ne no sto si mislio? Da pijete onaj punc sa svake moguce igranke u svakom mogucem filmu AHAHAHAHAHAHAHAH AOooo
E moj Dzeremi...
Stvaraoce ovog umjetnickog djela objasni mi molim te ovaj spoj!
Biemdablju momacki i ebacka i bichi riba koja izgeda kao Vesna Zmijanac u spotu sa dzoganijem iz devedeset i neke ! Sto je ovooo?
Tacno cu pocet da placem!
Crni Dzeremi!
A kako Itanu ne vidjesmo oca za dvije ure filma, oce li mi rec neko? Cudo jedno od kad mu je zena stradala u saobracajci dje par familija ima kola hahahaahahah on se povukao u sebe a koliko vidjesmo i iz filma!
Ahahahhahaah Veli kako je u srcu jedini prostor koji ne moze da se ispuni hahahhaahaah A zivela ljubav Dzeremi brate napaceni koliko si uzeo para za ovo?
Ljubav nas oslobadja svake kletve AHAHAHAHAAHAH
Dzeremi ako citas a znam da citas bas mi je drago sto si umro na kraju kad si tako glup bio!
A ovome reditelju dajem ono sto je on meni dao veceras!
PU!
...divlje kose, tamna oka dva
cvijet bez korjena
ples je sve sto zna...
Zaspao u 3, probudio se u 6. Ostalo je ok.
I don't get lucky. I make my own luck.
There are currently 10 users browsing this thread. (1 members and 9 guests)
Bookmarks