Sa phona sam, google,type in-》 dnevne novine,jonica,zakon o saobracaju![]()
Po njima ocigledno da mora uvijek kada izlazis iz vozila. Gdje je to iz novina?
I pusitite vise tu pricu oko silovnja i prava. Ni radnici Niša nemaju pečat i prava!
Neka na svakom cosku bude po patrola kada smo vec takvi divljaci. Ako plavci bar malo budu radili svoj posao kako treba, bar malo ce biti manje pijandura za volanom.
Last edited by Sale; 25-02-13 at 01:03.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Sa phona sam, google,type in-》 dnevne novine,jonica,zakon o saobracaju![]()
Ok, nasaostrana 10 http://issuu.com/dnevne-novine/docs/470?mode=mobile
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Daj ne zezaaaj, aoo..
Izvini što ću ti ovo reć, ali si tipičan primjer našeg naroda i mentaliteta. Kriv si po više osnova a tražiš opravdanje.
Nijesi preveo auto kad si ga kupio, ni kad je istekla registracija za tu godinu. Upravljaš vozilom bez saobraćajne.
I što je najgore nudiš mito. Za ovo zadnje si mogao ozibljnu kaznu da dobiješ.
Možda su trebali, jer si išao 32 kmh preko dozvoljenog u bilizini škole gdje ide tokom dana puno djece? Stvarno i oni budaletine jedne...
U iole ozbiljnu pravnu državu poveli bi te na ispitivanje da vide jesi li potaman, i uzeli ti vozačku na godinu dvije.
Last edited by hercules; 25-02-13 at 12:24.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ja bi svakog od ovih "ludaka" sto jure dje ima pjesackog i djece kaznjavao i to ne po 100 eura nego vise, covjece trotoarom ne mozes da hodas a da neko ne projuri pored tebe i ne oprska te kad je kisa!
A cus ,ne znam dje ima to da se vozi bez saobracajne? To samo moze kod nas u CG. Nisam uopste na stranu policajaca, ali sta je previse, previse je.
ako je neko upucen da mi pbjasni ili prodlozi sto raditi po ovom pitanju..stiglo mi je rjesenje o kazni koju sam imao u decembru u bijelom polju...
KAZNJAVA SE NOVCANOM KAZNOM OD 80ESA OBAVEZOM PLACANJA OD TROSKOVA POSTUPKA U IZNOSU OD 30E KOJE JE OKRIVLJENI DUZAN PLATITI U ROKU OD 15 DANA PO PRAVOSNAZNOSTI RJESENJA, U PROTIVNOM ISTI CE SE NAPLATITI PRINUDNIM PUTEM A SHODNO C.236 ZAKONA O PREKRSAJIMA.....
e sad da li ovo da placam ili ne???je li ko imao slicna iskustva?i da li policija dolazi na kucu ako ne izvrsim uplatu?
Jes', specijalci ti dolaze kuci i razbijaju vrata.. Ne moras je placat do sledece registracije(ako se auto vodi na tvoje ime), a tad ces morat jer neces moc' da registrujes masinu.
Iskljucenje mozga samo osta.
auto se ne vodi na mene....
mora li se tad placat
jer se ne vodi na mene
ostaje li kazna na auto
Kazna ti ,, ostaje,, na licnu, vozacku i saobracajnu bilo koju koja je na tvoje ime.
f6
Igi, vozao se dosta, ne po glavnim putevima nego svudje, i nikad me nisu zaustavili na "rutinsku" kontrolu, pogotovo u ITA dje sam najvise i vozio, opet kazem ne autoputevima i magistralama, a sto se tice presretaca, ima ih svudje i neka ih, rade svoj posao, e sad, za tu praksu zaustavljanja bijesnih kola i provjeravanja odakle mu pare za takav auto, nisam cuo( ali to je vec ona fora borbe protiv kriminala, i volio bi to kod nas da vidim nekad :P ), uglavnom sam vozio nashe tablice ili njihov rent a car, sto se tice provjeravanja parkinga, pa i to je normalno, odje to radi pauk (sto nije normalno) i naplati dosta vise nego sto je kazna za parking...
Eto, bio si i ti dosta puta pa jesi vidio ikad da su drzali patrolu policije na svako mjesto dje je zabranjeno zaustavljanje, podvoznjaci, bulevari itd... e to je razlika i to je praksa koja se mora ukinut, a ne da ja od centra moram 3 puta da stajem, izlazim iz kola i duvam u ovo *****....a zivim na 2-3km od centra...
A za ovo boldovano, u CG naravno da ne bi bilo, ali oni napishu makar 50% kazni koje nisu trebali da napisu, sto je isto svima poznato i vecina su osjetili na svojoj kozi takve prijave (da se ne pravim pametan, al meni licno su par kazni napisali i oduzeli vozacku i na sudu je odma sve palo u vodu, sto znaci da ja nisam pametan nego da oni namjerno i bezobrazno pishu svakakve gluposti) jer od tih 50% nepravilno napisanih kazni, ubijedjen sam da se makar 30% naplati jer su ljudi previshe prepanuti i vjeruju svakome a prvo policajcima koji ih kaznjavaju i pricaju bajke....
Last edited by brzi_pas; 25-02-13 at 17:07.
Da mene zaustavljaju da duvam svaki pit bih trazio da mi vade krv pa da vidim kome bi dosadilo![]()
Pa i po zakonu nisi duzan da duvash, a nisi duzan ni da dajesh krv.... spomene li ikad policajac to ili prica o privodjenu i cudima?
Po novom zakonu si duzan. I ako odbijes smatra se.da.si pijan, dobija.prijavu i.vode.te.na.trijeznjenje.
ne, ne, ni po novom nisi duzan, zato kazem da pricaju svasta, zakon je malo nedefinisan i zbunjujuci, ali nisi duzan, hitna pa posle hitne ako odbijes psiholog, vazda bilo i mora i dalje bit jer se opet kosi sa tvojim pravima o svemu i svacemu
P.S. Policija "posluje" po njihovim uredbama, koje sami pishu i odredjuju a koja su uglavnom nezakonita, od oduzimanja vozila za svaku glupost pa i do ovoga... da ima ljudi i da ih tuze za ovakve stvari (doduse onda dolazimo i do recenice da ima drzave i pravnog sistema sto nema), e onda mislim da ih ne bi bilo na svakom coshku kao do sad...
Ako odbijesh da duvash,vode te na vadjenje krvi,ali to ti placash,jesam li dobro ukapirao? Neshto oko 50e?
ja sam zivio nekih mjesec ipo u inostranstvu u jedan poveci grad i svaki dan sam vozio auto tamo vamo, mlatio sam svudje i prelazio dosta veliku kilometrazu, i nikad me nisu zaustavili a vidio sam pandure samo 2 puta ... i onda sam doleprsao u CG i zaustavili su me sa aerodroma (bio sam u taksi) odma na kruzni ...eto cisto da napravim neku paralelu, a inace kako slabo izlazim ali prolazim kolima petak,subota vece naidjem na po 2-3 patrole i jos par policijskih auta koja krstare i hvataju ...djeluje kao da je policijski cas ili kao da je ne daj boze ratno stanje ..bas da se normalni covjek (kolko ko odje moze biti normalan) zapita ...
Viktorija Badza! um zu sehen,dich nacktauf dem Nordpol !
Znate li sto vidjoh prije mozda 20tak dana. Covjek se parkirao kod Sportskog Centra na trotoar dje mu zadnji dio auta zauzima pjesacki, i dolazi pauk zakaci ga, u medjuvremenu dok ga jos nije podigao, dolazi vlasnik auta, poljubi se sa policajcem i ostalima koji su bili u onu Daciu bijelu, i pustise ga, i sto je najjace, nije ih ni pomjerio, ostala su na isto mjesto. E ovo je nepravda! Da sam ga ja tako parkirao, odnijeli bi ga nebi mi pomagalo ni da im kleknem da ih molim![]()
Zaustavili policajci zenu s autom.Traze joj isprave i svu pratecu opremu i vide da zena sve ima i onda joj kaze policajac da ode do kolege u auto.Kolega je pita ima li floroscentni prsluk,a ona kaze da ima.Policajac je pita zasto sluzi prsluk gospodjo?Ona kaze kad se pokvari na putu i kad izadje iz auta na putu.policajac pita jeste li vi izasli iz auta gospodjo?Ona kaze jesam ali jer ste me vi pozvali da dodjem....on uzima zapisnik i pise joj prijavu ...
ETO STO RADI NASA POLICIJA I CIME SE BAVE...KAD VIDE DA SI ISPRAVAN SKROZ TRAZE NA FORU DA TI NADJU NESTO SAMO DA TI UZMU PARE :concern:
Ta priča samo da smo zdravo... Kad neko kaže da je lično doživio onda ću vjerovati, ovako niđe veze...
#fakenews
Kunem ti se narucio sam je , ima sve sto ispadne da snimam pa da vidimo. mada kazu "Suti sa rogatim ne moze".
Nisam mogao tad u tom trenutku da vadim tel i da snimam providno bi bilo to, al cim stigne kamerica ima sve da snimam i da izbacujem pa da vidimo![]()
Nema veze što je providno ne mogu ti ništa...![]()
#fakenews
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks